eMTi pisze: a co to się stało, że el Arturro S nie odebrał pucharu?
Moze spieszyl sie do tvnu na kolejny program pod tytulem "Jestem debesciak" czy cos w ten deseń

eMTi pisze: a co to się stało, że el Arturro S nie odebrał pucharu?
Kończ żarłacza jest zajebiście (troche za krótkie odcinkieMTi pisze:a co to się stało, że el Arturro S nie odebrał pucharu? bo jak nie za 1sze, to nie puchar, czy co?![]()
gratsy wszystkim, jak patrze na te onboardy, to ze stresu mi się odechciewa kończyć żarłacza
Alan, Alan, Alan! pisze:kto to?
Arti pisze:Byłbym zapomniał. Szczególne podziękowania dla forumowiczki o nicku Gocha. Będzie wiedzieć za co. ♥ ❤♥ ❤♥ ❤
Trochę piwek, drinków i wyłazi prawdziwe obliczeAlan, Alan, Alan! pisze: Cygi, daj Ty ludziom ścigać się tak jak im się chce :)
chyba jest odwrotnie, że będzie niedostatek mocy, skoro będzie mniej powietrza, ale ja tam się nie znam..Arti pisze: A technicznie da radę wsadzić zwężkę do seryjnego motoru bez robienia remapu czy spłynie to wszystko lada moment ?
yyy eeee. w sensie przychałeś i mendziłeś dla sportu?cyqan pisze: Trochę piwek, drinków i wyłazi prawdziwe oblicze
w znanej Ci enczwórce GT z 96 roku chyba mapy nie było przy zwężce. Choć ja nie wszystko wiedziałemArti pisze: A technicznie da radę wsadzić zwężkę do seryjnego motoru bez robienia remapu czy spłynie to wszystko lada moment ?
Apexi ma możliwość wgrania dwóch map??eMTi pisze:chyba jest odwrotnie, że będzie niedostatek mocy, skoro będzie mniej powietrza, ale ja tam się nie znam..Arti pisze: A technicznie da radę wsadzić zwężkę do seryjnego motoru bez robienia remapu czy spłynie to wszystko lada moment ?
Ci, którzy mają możliwość wgrania 2 map są w najlepszej sytuacji, bo można zmapować na zwężkę i po prostu przed zawodami ją zakładać..
Mapa jest jedna. Wartości doładowania sa różne.wojtas. pisze: Apexi ma możliwość wgrania dwóch map??
http://www.adgespeed.co.uk/parts.aspryjeks pisze: Ta zwężka to po prostu wytoczony pierścień ?
teretytke se załóż, a nie będziesz cudować ze zwężkamiryjeks pisze: Ktoś ma gotowe takie zwężki i manual do tego ?
eMTi pisze: szczur75, ale potwierdzasz moje domysły, że wrzucenie zwężki bez remapu nie może zrobić kuku