Auto dla dziada
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Auto dla dziada
Лукашэнка pisze: Arno,
w odpowiedzi na Twoją prośbę obiecuję nie reagować na forumowe zaczepki F-K, ani żartobliwie ani poważnie.
Jednocześnie anuluję mój wcześniej apel aby napisał coś sensownego.
Niech wygłasza swoją opowieść, jaka by ona nie była.
Masz rację, pokój ducha forumowego grona ma swoją wartość, którą należy uszanować.
Dokładnie to o czym piszę, nic się nie zmieniło.
Zostały ci jeszcze 2 godziny.
ZObaczymy ile lat taki samochód wytrzyma.FUX pisze:i pewnie nie ostatni...vibowit pisze:FUX, ale Arno już nie pierwszy raz kupił merola.
To jest 3ci mercedes.
Jak trafię totolotka, to bez wątpienia wymienią na AMG. WTedy będę udawał młodego.
Porsche? Mówicie? Moja żona by się ze wstydu spaliła.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
CHOLERA, może ja popełniłem błąd?jarmaj pisze:No i dupa. A tak rokowało....![]()
Jeśli grono tak uważa, chę†nie się wycofam i poproszę o eskalację działań ofensywnych i defensywnie agresywnych.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Arno pisze:Jeśli grono tak uważa, chę†nie się wycofam i poproszę o eskalację działań ofensywnych i defensywnie agresywnych.
I jak mógłbyś coś przy okazji wspomnieć o odstawaniu Forda na tle konkurencji i archaicznej konstrukcji Subaru. Szczególnie tych z dieslem.
Dziękuję.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: To dziwne, ale mam Subaru, nawet dwa
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 153 razy
Moja argumentowała, ze to brzydkie, pretensjonalne itp. po czym zapytała gdzie są dokumenty i kluczyki bo akurat musi gdzieś jechaćArno pisze: Porsche? Mówicie? Moja żona by się ze wstydu spaliła.
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
-
lukass
- 5 gwiazdek
Igrzysk i............................. popcornuArno pisze: CHOLERA, może ja popełniłem błąd?
Jeśli grono tak uważa, chę†nie się wycofam i poproszę o eskalację działań ofensywnych i defensywnie agresywnych.
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
SAMOKRYTYKA:
Drodzy koledzy, mój podeszły wiek sprawia, że czasem popełniam błędy i wypisuję androny.
Cofam swój apel - eskalujta konflikt. Niech nasze kochane forum żyje!
Jakoś to ļędzie, dwie sprawy w cywilnym, jedna w karnym i już za 10 lat wyroczek... będziemy mieć PITAWAL FORUMOWY.
Również chciałem, zgodnie z sugestią uczonego kolegi, wspomnieć o odstawaniu Forda. Przykro mi również, że Subaru tak zdziadziało archaizując konstrukcją.
CO robić...
Drodzy koledzy, mój podeszły wiek sprawia, że czasem popełniam błędy i wypisuję androny.
Cofam swój apel - eskalujta konflikt. Niech nasze kochane forum żyje!
Jakoś to ļędzie, dwie sprawy w cywilnym, jedna w karnym i już za 10 lat wyroczek... będziemy mieć PITAWAL FORUMOWY.
Również chciałem, zgodnie z sugestią uczonego kolegi, wspomnieć o odstawaniu Forda. Przykro mi również, że Subaru tak zdziadziało archaizując konstrukcją.
CO robić...
Tylko jak tu żyć, skoro lokalny piekarz po użytkowaniu kilku fordów, ostatnio jakieś autobusopodobne, przesiadł sie na.....
VW Touarega.
Wieszczę rozdwojenie jaźni wyznawcy myśli fordowskovolksawegonowoskodowej, zwłaszcza po przypomnieniu sobie ostatnio Pięknego umysłu...

VW Touarega.
Wieszczę rozdwojenie jaźni wyznawcy myśli fordowskovolksawegonowoskodowej, zwłaszcza po przypomnieniu sobie ostatnio Pięknego umysłu...
Wsiadam se do pociagu, liczac ze mam dwie godziny na poczytanie i rozrywke, a tu dupa. Mam nadzieje ze jeszcze sie rozkreci zanim dotre do stolnicy 
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Katolik w Wielkim Tygodniu to o Przebaczeniu myśli.No chyba że Włoch -to o wendetcie.
Pamietajmy o Wołyniu.
stefanekmac, zatem przebaczam Ci 
A teraz dajmy chlopakom zebrac sily do wieczornego ataku
Patataj patataj, oddalil sie galopem
Monty Python mi sie skojarzyl
A teraz dajmy chlopakom zebrac sily do wieczornego ataku
Patataj patataj, oddalil sie galopem
Monty Python mi sie skojarzyl
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
To jest wszystko MOJA WINA. MEA CULPA, choć niechrzszczonym. Przeze mnie zapadła niezręczna sytuacja parapacyfistyczna.
Panowie, do lanc!
Panowie, do lanc!
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Szabelki w dłoń i hajda na koń-jak śpiewała Kwiatkowska.Jak weszły kusze to je papież wyklął-mógł bowiem wieśniak rycerza ubić ! Jak broń palna weszła to rycerzy szybko zabrakło...Nie ma jak przeciwnika własnoręcznie udusić, zawsze to trochę trwa a i regulując mu tlen mamy czas zajrzeć w oczęta, a takiego luksusu artylerzyści czy inni z dala miotający nie mają.
Pamietajmy o Wołyniu.
- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0

Nieprawda, Zyga jest chyba starszy! :DArno pisze:chyba najstarszy członek tego forum
Ludzie skąd wy towar bierzecie - ja myślałem ze w tym wieku już nie chce sie kłócic o takie pierdoły
"Non homo sed vero mentula magna minax."
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a co my jakie Dalajlamy?Rommel pisze: Ludzie skąd wy towar bierzecie - ja myślałem ze w tym wieku już nie chce sie kłócic o takie pierdoły
To śpstefanekmac pisze:Szabelki w dłoń i hajda na koń-jak śpiewała Kwiatkowska.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=w0zvmkUe98ciewał kabaret Elita z Wrocławia.
-
lukass
- 5 gwiazdek
Lukass, to jest nieistotne kompletnie.
Najważniejsze, że "widać, że jadę!"
A czy to brzydkie, czy ładne to jest oboję†ne.
Najważniejsze, że "widać, że jadę!"
A czy to brzydkie, czy ładne to jest oboję†ne.
Jak się siedzi za fajerą to kierownika raczej otoczenie mało rusza.
Jakość materiałów i wykończenie jest dla Niemców w trójcy niedostępne.
Jakość materiałów i wykończenie jest dla Niemców w trójcy niedostępne.
FUX pisze: Jakość materiałów i wykończenie jest dla Niemców w trójcy niedostępne.
widziałem dzisiaj pięknego nowego Jaguara w trasie, dzienne mu nie działały
albo w ogóle przednie bo tył świecił