Konto usunięte pisze: Chłopaki Polaki mają nowy teledysk![]()
VW i Hultaj ? No, Konto usunięte, dlaczego nic nie pomogłeś ?

Konto usunięte pisze: Chłopaki Polaki mają nowy teledysk![]()
Święta są, daj im spokój, nie opierdalaj rodzinystach22 pisze: Ale co tam,zacząłem wlasnie opierdalankę :)rodzina w komplecie :)
Po ośmiu dajesz radę przetestować jeszcze dziesięć? Nie wiedziałem, że aż tak lubisz winoleon pisze:Testuje Win10, bo W8 się wydupczyło, a nie chce mi się tego gówna na nowo instalować.
A bo to im MMP robiło i sami nie wiedzieli co będzie na "planie".leon pisze:Konto usunięte pisze: Chłopaki Polaki mają nowy teledysk![]()
VW i Hultaj ? No, Konto usunięte, dlaczego nic nie pomogłeś ?
Konto usunięte pisze: Nie wiedziałem, że aż tak lubisz wino![]()
Mogło tak być. Ale to na pewno było po mniejszej ilości niż Ty dziś pochłaniaszleon pisze:Konto usunięte pisze: Nie wiedziałem, że aż tak lubisz wino![]()
No jak nie wiedziałeś ? Aż taką fazę miałeś ?
tasz Leon pisał ze testuje. Prawdziwi kiperzy nie pochłaniają. Gdyby Leon pochłaniał byłoby dużo weselej.Konto usunięte pisze: Ty dziś pochłaniasz
DZIOBA pisze: Prawdziwi kiperzy nie pochłaniają.
Wtedy nie. Spać to chodzę tylko wtedy, jak nie ma kto imprezy rozkręcićKonto usunięte pisze:Jak znam pegulca wymiękł i poszedł spać.![]()
Jajka się myje, nie święci.stach22 pisze:Halo, święcić trza!
Nic nie wspominałem o jajachleon pisze:Jajka się myje, nie święci.stach22 pisze:Halo, święcić trza!![]()
To znowu nie moja fotka,tylko wino to samo;)Konto usunięte pisze:Stachu gitarra twoja ?
leństach22 pisze:To znowu nie moja fotka,tylko wino to samo;)Konto usunięte pisze:Stachu gitarra twoja ?