esilon pisze:mały 5150 pisze: Gdzie?
zapytaj Konto usunięteon wie
![]()
![]()
![]()
WRX'y robiom?

esilon pisze:mały 5150 pisze: Gdzie?
![]()
![]()
![]()
Do Niemiec to się na ziemniaki i piwo jedzie, a nie na winoChloru pisze:Jeszcze żyję po Rajdzie Niemiec i raczę się zdobycznym winem. Pycha
mały 5150 pisze: Do Niemiec to się na ziemniaki i piwo jedzie, a nie na wino![]()
Trzeba wsiąść w tramwaj nr 9 i się rozglądać. A jak nie pomoże, to na pętli nie wysiadać i jeszcze raz, tylko dokładniej.esilon pisze:mały 5150 pisze: Gdzie?
![]()
![]()
![]()
Ale ja nie wiem gdzie jeździ tramwaj nr 9, nawet nie wiem gdzie miałbym do niego wsiąść, nie mówiąc już o tym, na której pętli nie wysiadaćKonto usunięte pisze:Trzeba wsiąść w tramwaj nr 9 i się rozglądać. A jak nie pomoże, to na pętli nie wysiadać i jeszcze raz, tylko dokładniej.esilon pisze:mały 5150 pisze: Gdzie?
![]()
![]()
![]()
mały 5150 pisze: Ale ja nie wiem gdzie jeździ tramwaj nr 9, nawet nie wiem gdzie miałbym do niego wsiąść, nie mówiąc już o tym, na której pętli nie wysiadać
nawet mają "strone gówną"Konto usunięte pisze:esilon, tego? http://www.willacalodobowa.pl/index.php ... celist.php
Czy ta Twoja willa jest rzeczywiście godna poleceniaKonto usunięte pisze:esilon, tego? http://www.willacalodobowa.pl/index.php ... celist.php
Wysokie kary za czerwone i "późne" żółte akurat popieram. Najważniejsze aby przy okazji dopełnili obietnicy i znieśli punkty karne za przekroczenia prędkości rejestrowane przez fotoradary.
No nie mów, że 2kpln za 20 km/h więcej to okazja...rrosiak pisze:Wysokie kary za czerwone i "późne" żółte akurat popieram. Najważniejsze aby przy okazji dopełnili obietnicy i znieśli punkty karne za przekroczenia prędkości rejestrowane przez fotoradary.
FUX pisze: No nie mów, że 2kpln za 20 km/h więcej to okazja...
rrosiak pisze: Wysokie kary za czerwone i "późne" żółte
Przekroczyłeś dozwoloną prędkość o 20 km/h? Dostaniesz mandat w wysokości 2000 zł.rrosiak pisze: FUX, albo przestań już pić, albo czytaj ze zrozumieniem
FUX pisze: No nie mów, że 2kpln za 20 km/h więcej to okazja...
FUX pisze: Przekroczyłeś dozwoloną prędkość o 20 km/h? Dostaniesz mandat w wysokości 2000 zł.
No nie, ja k...a stąd wyjeżdżam
No, to już sam możesz policzyć ile razy bym do Ciebie dzwonił żebyś wpłacił za mnie kaucjęBilex pisze: ponad 51 km/h: zależy od sędziego