Witam,
Potrzebuję do swojej Imprezy 2.0 125km 99r(sedan) włożyć jakąś skrzynie z reduktorem i tu pytanie czy te skrzynie są zamienne?
Moja ma oznaczenie HJ-TY754VRIAA a skrzynia którą chce kupić 9F-TY752XRBAA (pochodzi niby z Imprezy 2.0 97r) nigdzie niemogę znaleść jakie one mają przełożenia
Skrzynia biegów Impreza 2.0 Sedan vs. Kombi
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- rafik555
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru STI my05, Subaru SVX, bugeye 2.0gx, forester 2011, OBK 2008, Impreza 08
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Skrzynia biegów Impreza 2.0 Sedan vs. Kombi
Wg mnie napewno mają inne przełożenia bo jadąc kombi masz o 200obr wiecej na 5 biegu przy tej samej predkości wiec musisz wymienić razem z dyfrem. Dyfry kosztują grosze a po co ryzykować:)
Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców
ok, tylko teraz z jakim przełożeniem szukać dyfra?rafik555 pisze:Wg mnie napewno mają inne przełożenia bo jadąc kombi masz o 200obr wiecej na 5 biegu przy tej samej predkości wiec musisz wymienić razem z dyfrem. Dyfry kosztują grosze a po co ryzykować:)
Zapytaj sprzedającego skrzynie czy nie ma też dyfra.
- rafik555
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru STI my05, Subaru SVX, bugeye 2.0gx, forester 2011, OBK 2008, Impreza 08
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kupić komplet z 1 auta :)
Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców
komplet trzeba kupić, widziałem taki mod. ale i środek trzeba nabyć żeby nie rzeźbić w plastiku.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!