najnowsza część:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=-H1On_W_Vuo
Tak jakby poprawiła się przeciętna jakość nagrań (kamer) w ciągu tamtego roku... ale nie zmieniła się kierowców.
Może faktycznie pora na automatyczne piloty, obowiązkowe.

I bardzo dobrze że są. Przynajmniej ogranicza to trochę ormowców donosicieli, którzy kręcą te swoje filmiki, a potem na Policję wysyłają.zgrocca pisze:
w wielu krajach europy rejestratory są zakazane, się pytam dlaczego
Jeśli w sprawie własnej wysyłają, to ok. A jeśli w cudzej, to wystarczy egzekwować, przede wszystkim w policji, przepisy, które są. Póki co i u nas nie można nagrań używać w celu innym niż własny. Szkoda tylko, że do naszych stróżów prawa, czyli policji, to nie dociera, a wręcz przeciwnie, nakłaniają do łamania prawa i zachęcają "obywateli" do wysyłania filmików na specjalnie zakładane w tym celu przez policję skrzynki.jarmaj pisze:I bardzo dobrze że są. Przynajmniej ogranicza to trochę ormowców donosicieli, którzy kręcą te swoje filmiki, a potem na Policję wysyłają.zgrocca pisze:
no właśnie o to mi chodzi TYLKO w razie wypadkuKonto usunięte pisze:Jeśli w sprawie własnej wysyłają, to ok. A jeśli w cudzej, to wystarczy egzekwować, przede wszystkim w policji, przepisy, które są. Póki co i u nas nie można nagrań używać w celu innym niż własny. Szkoda tylko, że do naszych stróżów prawa, czyli policji, to nie dociera, a wręcz przeciwnie, nakłaniają do łamania prawa i zachęcają "obywateli" do wysyłania filmików na specjalnie zakładane w tym celu przez policję skrzynki.jarmaj pisze:I bardzo dobrze że są. Przynajmniej ogranicza to trochę ormowców donosicieli, którzy kręcą te swoje filmiki, a potem na Policję wysyłają.zgrocca pisze:
Przyznam też, że ja sam założyłem kamerki w autach po wypadku jaki miałem, gdzie jedna osoba została poważnie poszkodowana (=sprawa karna dla sprawcy wypadku), ja jechałem sam, w drugim aucie 2 osoby, świadków postronnych żadnych; sprawca na początku będąc w szoku się przyznał policji, ale potem żałował i wprost powiedział, że przecież mógł winę za wypadek zwalić na mnie.
No ja wiem. Rewiński z Piaseckim takie coś śpiewali jak SLD* wygrało wybory:Piter 35 pisze: Bergen, asz Ty taki małostkowy jesteś![]()
Mój świętokrzyski marszałek, szerzej (nieco) znany jako kandydat PSL na prezydenta, mawia w takich razach: "no przecież członkowie naszych rodzin też muszą gdzieś pracować - mają być bezrobotni?"Bergen pisze: Geniusz? Nie, narzeczona wicemarszałka województwa łódzkiego.
Upraszczasz drogi kolego.Konto usunięte pisze:Jak świat światem zawsze najlepszą karierę robiło się wystawiając dupę. Co nie zmienia faktu, że mnie to nieustannie wq....
To może go tu trochę popromuj?WiS pisze:Mój świętokrzyski marszałek, szerzej (nieco) znany jako kandydat PSL na prezydenta, mawia w takich razach: "no przecież członkowie naszych rodzin też muszą gdzieś pracować - mają być bezrobotni?"
Krewnych i powinowatych ci u nich dostatek, starczy na Kielce, Warszawę i ONZЛукашэнка pisze: zwolniłoby się przecież wiele fajnych posad w Kielcach (w związku z desantem krewnych i powinowatych na stolicę)...
Konto usunięte pisze: Jak świat światem zawsze najlepszą karierę robiło się wystawiając dupę. Co nie zmienia faktu, że mnie to nieustannie wq....![]()
W pewnej firmie prezesi postanowili zatrudnić asystentkę zarządu. Oprócz odpowiednich wymagań osobowościowych , określili wymogi wizualne:Bergen pisze:Marta Giermasińska (24 lata) po miesiącu pracy została powołana przez Radę Nadzorczą na stanowisko wiceprezesa Energetyki Cieplnej w Skierniewicach.
Geniusz? Nie, narzeczona wicemarszałka województwa łódzkiego.
Moar: http://eglos.pl/ruchy-kadrowe-w-spolkac ... /0,-34p,1/#