Bo to Polska... nie elegancja Francja
Re: Bo to Polska... nie elegancja Francja
Fux, dziś młodzież jest niezwykle sprawna językowo.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Niestety nie. Szkoda, bo biuro w domu, żona byłaby bardzo zadowolona.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Przecież warunki ma ukryte na zdjęciu .... FUX, walory użytkowe są ważneFUX pisze: Ale ona z tymi warunkami to się nie łapię.![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
FUX, w sensie, że dobry tłumacz ćwiczy język na każdym kroku 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Oto czwarta władzaBergen pisze:Marta Giermasińska (24 lata) po miesiącu pracy została powołana przez Radę Nadzorczą na stanowisko wiceprezesa Energetyki Cieplnej w Skierniewicach.
Geniusz? Nie, narzeczona wicemarszałka województwa łódzkiego.
Moar: http://eglos.pl/ruchy-kadrowe-w-spolkac ... /0,-34p,1/#

Niunia zrezygnowała
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,1787 ... ezesa.html
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Pewnie przeczytała post Bilexa 

No to taka mała przypadkowa protekcja i udawane zdziwienie jak sprawa wyszła.FUX pisze: Ale ona z tymi warunkami to się nie łapię.![]()
Normalnie jak z tą byłą miss co to ostatnio bryluje w mediach że molestowana była, chyba jest jasne i wiadome jakie jest drugie dno branży więc skoro w to weszła to teraz nie powinna udawać że nie spodziewała się.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Mam wyjątkową alergię na SM...
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... Czolka3Img
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... Czolka3Img
Nie Ty jeden, mieszkam w okolicach komendy na Żytniej, z miejscami parkingowymi krucho.Godlik pisze: Mam wyjątkową alergię na SM...
Ostatnio natknąłem się na parę wkładającą mi i sąsiadom wezwania. Zakaz nie obowiązywał więc wypadło na nieśmiertelne 10 metrów od skrzyżowania, 20 minut dyskusji jak grochem o ścianę. Mają zgłoszenie i muszą.
Ostatecznie argument że na sąsiedniej ulicy parkują pracownicy komendy, też nie ma 10 metrów (a ja jako porządny obywatel zaraz mogę to zgłosić), i skończyło się pouczeniem

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
W Wilanowie są wyjątkowo aktywni. Przez cały dzień jeżdżą tymi swoimi popierdółkami i łoją jeleni.
Najlepiej idzie im pod Biedronką, która jest w głębi osiedla. Jest tam trochę miejsc parkingowych, ale oczywiście za mało i ludzie parkują wzdłuż ulicy. No ale ponieważ jest piękny przepis, że w strefie zamieszkania tylko na wyznaczonych miejscach parkingowych, to i jest wynik... Sam się załapałem...
Perfidnie wykorzystują też brak miejsc parkingowych pod Costa Coffee i Rossmanem.
No nie mogę, no... A jak ich widzę śpiących w furze z fotoradarem w stałych miejscach przy Al.Wilanowskiej albo w Dolince Służewieckiej...
Najlepiej idzie im pod Biedronką, która jest w głębi osiedla. Jest tam trochę miejsc parkingowych, ale oczywiście za mało i ludzie parkują wzdłuż ulicy. No ale ponieważ jest piękny przepis, że w strefie zamieszkania tylko na wyznaczonych miejscach parkingowych, to i jest wynik... Sam się załapałem...
Perfidnie wykorzystują też brak miejsc parkingowych pod Costa Coffee i Rossmanem.
No nie mogę, no... A jak ich widzę śpiących w furze z fotoradarem w stałych miejscach przy Al.Wilanowskiej albo w Dolince Służewieckiej...
- Chloru
- 6 gwiazdek
A ja nie wiem czy mam wieksza alergie na sm czy na rowerzystów...
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
A co z odprawą ?Konto usunięte pisze:Oto czwarta władzaBergen pisze:Marta Giermasińska (24 lata) po miesiącu pracy została powołana przez Radę Nadzorczą na stanowisko wiceprezesa Energetyki Cieplnej w Skierniewicach.
Geniusz? Nie, narzeczona wicemarszałka województwa łódzkiego.
Moar: http://eglos.pl/ruchy-kadrowe-w-spolkac ... /0,-34p,1/#
Niunia zrezygnowała
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,1787 ... ezesa.html

Pewnie coś wyciągnęła... 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Sama sie zwolniła więc nie bardzo.
Dajcie jej już spokój.
Jakby Dziedzic mogl mi załatwić taki stołek wzięłabym i na pewno bym nie zrezygnowała bo komuś to nie pasuje.
Dajcie jej już spokój.
Jakby Dziedzic mogl mi załatwić taki stołek wzięłabym i na pewno bym nie zrezygnowała bo komuś to nie pasuje.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: Dajcie jej już spokój.
Hola hola, czym innym jest wzięcie posady w prywatnej firmie, tam można zatrudniać babcię, ciocię i kogokolwiek ma się ochotę. A zupełnie czym innym jest zatrudnianie pociotków w państwowych spółkach. Nie wspomnę o jakichkolwiek minimalnych kompetencjach...
Naprawdę byś to wzięła? Ja bym się wstydził wziąć posadę figuranta w branży o której nie mam najmniejszego pojęcia tylko dlatego, że mam tam wujka.
może dlatego nie jesteś w PSLu, w PiSie itdKonto usunięte pisze: Ja bym się wstydził wziąć posadę figuranta w branży o której nie mam najmniejszego pojęcia tylko dlatego, że mam tam wujka
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
To nie, bo się nie znam.
Wzięłabym prace na ktorej sie znam.
Wzięłabym prace na ktorej sie znam.
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
eee tam na rok wziac, kase na nowe sti odlozyc i po problemie:D tak jak wieszkosc robi :P
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
- zgrocca
- 3 gwiazdki
- Auto: forester black, wolny ssak
- Polubił: 25 razy
- Polubione posty: 8 razy
okzinc pisze:eee tam na rok wziac, kase na nowe sti odlozyc i po problemie:D tak jak wieszkosc robi :P
przekonałeś mnie
wezmę te robotę w PEC jak się wolne miejsce zrobiło
a zaraz
nie jestem z żadnej partii
rodzina nie w partii
ani w KK
i po STI

Pracy szukam praca mnie szuka
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Nom, niestety mamy to z komuny. Skoro wszyscy wynoszą cukier ze stołówki, to ja też, nie będę frajerem 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
gandalf8, bardzo dziękujemy za bogate wypowiedzi. Pozwolisz, ze zgłoszę Cię jako spamera do czasu, kiedy zaczniesz pisać coś z sensem.