Rajd Polski 2015 WRC
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Rajd Polski 2015 WRC
No właśnie i trzeba i nie trzeba
Były akcje, że wpadaliśmy na OS i nikomu nic nie sprawdzali a były odcinki, że każdy musiał pokazać plakietkę. Raczej musimy kupić.
PS pakiet podstawowy wystarczy:

PS pakiet podstawowy wystarczy:
Rally Pass 4 dni – 150 PLN
Umożliwia:
Wejście do wszystkich oficjalnie wyznaczonych stref kibica na Odcinkach Specjalnych Lotos 72. Rajd Polski – we wszystkie dni rajdu (wyłączając Super OS Mikołajki Arena);
Wjazd na parkingi przy każdym Punkcie Widokowym;
Otrzymanie Identyfikatora Kibica wraz z pamiątkową smyczą Lotos 72. Rajd Polski.

Arti zaliczki za nocleg albo opłaty kiedy, bo chyba zbliża się termin...
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
Lada moment. Miałem teraz pracowity tydzień w robocie i nie było jak tego ogarnąć. Mamy czas na zebranie kasy do końca czerwca, więc jeszcze jest spokojnie. Myślę, że w przyszłym tygodniu pojawią się wezwania do zapłaty lub zajęcia wierzytelności : )ryjeks pisze:Arti zaliczki za nocleg albo opłaty kiedy, bo chyba zbliża się termin...

Rozumiem Andrzeju. W takim razie uspokoił mnie Andrzej :)
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
Koszt anulowania rezerwacji wygląda następująco:
Do 28 czerwca 2015 23:59 [Olecko] : PLN 0
Od 29 czerwca 2015 00:00 [Olecko] : PLN 262,20
Cena rezerwacji domku: PLN 835,50
I teraz pytanie do Was, wolicie zapłacić tylko tyle ile potrzeba do ewentualnego odwołania rezerwacji (65,55 zł) czy pełną kwotę?
Moim zdaniem lepiej zebrać teraz pełną kwotę i mieć temat z głowy.
Wychodzi po 208,75 zł od osoby dla tych co śpią w domkach (wszystkie noclegi są ze śniadaniem oczywiście).
Tu jest lista mazurskich harcerzy ze wstępnym podziałem na namioty
Do 28 czerwca 2015 23:59 [Olecko] : PLN 0
Od 29 czerwca 2015 00:00 [Olecko] : PLN 262,20
Cena rezerwacji domku: PLN 835,50
I teraz pytanie do Was, wolicie zapłacić tylko tyle ile potrzeba do ewentualnego odwołania rezerwacji (65,55 zł) czy pełną kwotę?
Moim zdaniem lepiej zebrać teraz pełną kwotę i mieć temat z głowy.
Wychodzi po 208,75 zł od osoby dla tych co śpią w domkach (wszystkie noclegi są ze śniadaniem oczywiście).
Tu jest lista mazurskich harcerzy ze wstępnym podziałem na namioty

Wpłacamy całość bez cudowania, jak ktoś nie będzie mógł jechać to szuka zamiennika i tyle.
Arti pisze: I teraz pytanie do Was, wolicie zapłacić tylko tyle ile potrzeba do ewentualnego odwołania rezerwacji (65,55 zł) czy pełną kwotę?
eMTi z chęcią by rozcałkował to na raty jeszcze

- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
za rok sie pisze:D tera trzeba by sie ogarnac:D
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
Przed wezwaniami i zajęciami wysyła się najpierw monityArti pisze:Myślę, że w przyszłym tygodniu pojawią się wezwania do zapłaty lub zajęcia wierzytelności : )

Gocha pisze: Przed wezwaniami i zajęciami wysyła się najpierw monity Nie mniej jednak jestem dumna, że czegoś się przy mnie Kerrrownik nauczył
Nie pochlebiaj sobie nazbyt

ryjeks Pochwalam piękną męską solidarność.
Ale spójrzmy też prawdzie w oczy 

a prawda w oczy kole...

- Arti
- 6 gwiazdek
Na autoklub.pl wrzucili onboardy OSów. MALINA
Wieliczki:
Mazury:
Świętajno:
Gołdap:
Babki:
Stańczyki:

Wieliczki:
Mazury:
Świętajno:
Gołdap:
Babki:
Stańczyki:

- Arti
- 6 gwiazdek
Jeśli chodzi o nasz wóz (Gocha, Wolak, Arni, ja) to ruszamy z Wa-wy przed 5 rano tak żeby dojechać na 8.00 na odcinek testowy przy Mikołajkach. Tam się spotykamy z Cygim i Emilką.Kanalizer pisze: W kwestii dojazdu na miejsce jakieś ekipy się już organizują?
Z tego co wiem to drugi wóz (Ryjeks, Terzo, Emti, Smerf Maruda) jest skompletowany ale kiedy i jaką trasą planują się poruszać jeszcze nie wiadomo.

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
My będziemy w okolicach Mikołajek od poniedziałku, więc dojedziemy w czwartek na 8:00.
Ew. z powrotem mamy 3 wolne miejsca.
Ew. z powrotem mamy 3 wolne miejsca.
Arti pisze: Z tego co wiem to drugi wóz (Ryjeks, Terzo, Emti, Smerf Maruda) jest skompletowany ale kiedy i jaką trasą planują się poruszać jeszcze nie wiadomo.
eMTi zapewnia wóz i planuje trasę