Przekażę mu Twoje zaniepokojenie brakiem Jego osoby

Ja zdaję sobie sprawę, że zasilanie LPG powoduje różne skojarzenia, ale to już lekka przesadaKonto usunięte pisze: jeśli pytasz o zielonego
A gdzież i co to jest?Bergen pisze:Różana?
Coś mi się wydaje, że będziemy mieli gorący tydzień i jeszcze Chlejady, to już za dużo wrażeń.Piter 35 pisze:l_ewy, a czemu Dusiciel nie jedzie na Chlejady
Rozumiemcitan pisze: Coś mi się wydaje, że będziemy mieli gorący tydzień
Się doprawdy nie spodziewałem, że teren mojego zamieszkania jest tutaj tak dobrze znany :)jarmaj pisze: Np w Gliwicach jest ulica Różana (przedłużenie Fiołkowej)
z całą pewnością nie mnie, ponieważ nie w piątek ale w sobotę będziemy z KruszynamiWiS pisze:Znaczy, się wyklarowało cuś...?Alan, Alan, Alan! pisze: być może piątek i chyba powrót też.
Alan, Alan, Alan! pisze: z całą pewnością nie mnie, ponieważ nie w piątek ale w sobotę będziemy z Kruszynami
na noc musimy być w Warszawie, trzeba będzie szybciej pić![]()
Jak miło ,że Rafalos się zjawiKruszyn pisze: małym
Jakoś bardzo dobrze Łabęd nie znam (ja mieszkam na przeciwnym końcu Gliwic), ale coś mi się kojarzyło, że jest tam ta ul Różana.GUEST pisze: Się doprawdy nie spodziewałem, że teren mojego zamieszkania jest tutaj tak dobrze znany :)
Jak już będziesz na miejscu to zapraszam na kawę, ciastko mogę też zareklamować z pobliskiej cukierni na Strzelców Bytomskich.
a co Ty kurna nie możesz ominąć porannego apelu czy jak.Kruszyn pisze: Ha ha ha ciekawe... z małym ruszamy o 6 rano więc nie wiem....chyba będziecie u niego nocować żeby nie zaspać
ot i wartownikWiS pisze: Joanna, spoko - w razie potrzeby zostawimy jakiegoś wartownika przed bramą
Moim zdaniem najlepiej przez Skarżysko i później kierować się na Bodzentyn i Nową Słupię (droga 751).Kruszyn pisze: Jak z wawki najlepiej dojechać ? Od Skarżyska czy przez Ostrowiec ?