Auto dla dziada
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Re: Auto dla dziada
busik pisze: Czyli duże auto, możliwie do zagazowania u Roberta, lub w rozsądnym dyszlu który nie wypłucze portfela, automat (wolę) lub manual - w którym zrobienie 500-1000km nie przemęczy uczestników. Trasę do Poz (400km w jedną stronę) robimy 1-2 w miesiącu + wyjazdy na wakacje. Więc po pierwsze ekonomia, po drugie niska awaryjność, po trzecie przestrzeń i wygoda. Jeśli w 30-40 klockach się zmieścimy (łącznie z pierwszym porządnym serwisem) to będzie sweet - ale czuję, że może nie starczyć
Jakieś sugestie drogie Bravo?
Era GSM... teraz T-Mobile

Jak nie lubisz autobusów to ja bym obstawiał SuperB kombi.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Лукашэнка pisze: A w sobotę walne zgromadzenie KKK.
Nie zapomnij zabrać kaptura!
Nie zapomniałem i nie zapomnę

Do zobaczenia

Słyszałem niedawno o brakach w aptekach leków przeciwzakrzepowych,Konto usunięte pisze:Nie zapomniałem i nie zapomnę
![]()
Do zobaczenia
nie wiedziałem jednak, że problem dotyczy również leków przeciwpsychotycznych...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Лукашэнка pisze: Słyszałem niedawno o brakach w aptekach leków przeciwzakrzepowych,
nie wiedziałem jednak, że problem dotyczy również leków przeciwpsychotycznych...![]()
Mam w dupie co jeszcze napiszesz.
Dostaniesz w ryj za wszystkie swoje kłamstwa, obelgi i oszczerstwa, gnido bez honoru.
To już niedługo

Konto usunięte,Konto usunięte pisze:Лукашэнка pisze: Słyszałem niedawno o brakach w aptekach leków przeciwzakrzepowych,
nie wiedziałem jednak, że problem dotyczy również leków przeciwpsychotycznych...![]()
Mam w dupie co jeszcze napiszesz.
Dostaniesz w ryj za wszystkie swoje kłamstwa, obelgi i oszczerstwa, gnido bez honoru.
To już niedługo
moje "kłamstwa, obelgi i oszczerstwa" to jedynie twoje urojenia.
W odróżnieniu od twoich słów, którymi mi ubliżasz oraz pogróżek pod moim adresem.
Nie mam zamiaru tego dłużej tolerować, niezależnie czy robisz to w pełni świadomie czy cierpisz na jakieś zaburzenia.
Grożenie pobiciem jest groźbą karalną.
Zapytam mojego prawnika o dalsze kroki.
Zapowiada się pogoń za prawnikiem, bo się Lucjanowi odbijać zacznie
A to dla rosnącej w siłę fakcji z gwiazdą

A to dla rosnącej w siłę fakcji z gwiazdą

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Лукашэнка pisze: Konto usunięte,
moje "kłamstwa, obelgi i oszczerstwa" to jedynie twoje urojenia.
W odróżnieniu od twoich słów, którymi mi ubliżasz oraz pogróżek pod moim adresem.
Nie mam zamiaru tego dłużej tolerować, niezależnie czy robisz to w pełni świadomie czy cierpisz na jakieś zaburzenia.
Grożenie pobiciem jest groźbą karalną.
Zapytam mojego prawnika o dalsze kroki.
Forum jest pełne tych urojeń.
Jak ty ubliżałeś to było dobrze, a teraz zasłaniasz się prawnikiem?
Potwierdzasz tylko jak nędznym typem jesteś.
Nie zapomnij spytać prawnika co grozi za zniesławienie.
Tu nie korporacja gdzie ludzie leżą plackiem przed dyrektorem tylko prawdziwe życie. Trzeba szanować innych, albo odpokutować swoje 15 sekund chwały, jeśli na czas nie pójdziesz po rozum do głowy.
Nie mam czasu na ciągnięcie tej bzdurnej dyskusji.
I takie rzeczy dzieją się we wątku założonym przeze mnie?
Pozwolę sobie zapytać z wrodzonym taktem: czy wam mózgi w sraczkę się koledzy zamieniły? Białkową?
No chłopaki, zaś tu jest zwykłe forum, różne rzeczy ludzie se piszą.
PRAWNICY???
Ja pinkolę≥
Pozwolę sobie zapytać z wrodzonym taktem: czy wam mózgi w sraczkę się koledzy zamieniły? Białkową?
No chłopaki, zaś tu jest zwykłe forum, różne rzeczy ludzie se piszą.
PRAWNICY???
Ja pinkolę≥
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ktoś może mi podrzucić linka do dialogów między Funkym a Łukaszenką, ktore doprowadziły do sytuacji powyżej?
Bo jako organizator Chlejad, na które wybierają się obaj koledzy, chciałbym sobie zawczasu wyrobić zdanie i podjąć stosowne kroki.
Znaczy, nie chcę, ale obawiam się, że muszę, psiakrew.
Bo jako organizator Chlejad, na które wybierają się obaj koledzy, chciałbym sobie zawczasu wyrobić zdanie i podjąć stosowne kroki.
Znaczy, nie chcę, ale obawiam się, że muszę, psiakrew.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kiedyś na jakimś zlocie, któryś z kolegów miał ochotę mnie chyba zarżnąć, ale jakoś się udało tego uniknąć. Wódka, rozmowa... może pomóc.
Lub zaszkodzić.
WiS - musisz detektory metalu zainstalować.
Lub zaszkodzić.
WiS - musisz detektory metalu zainstalować.
Tak. Wykpiłeś się korzyścią majatkową przywiezioną zza wielkiej kałuży w postaci odzieży szt. 1 jako jedynej po tej stronie oceanu.
Kurde. Szkoda, ze nie możemy przyjechać. Rodzica mamy po szpitalu.

Kurde. Szkoda, ze nie możemy przyjechać. Rodzica mamy po szpitalu.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
WiS pisze: podjąć stosowne kroki.
Uprasza się jedynie, aby ze wszelkimi krokami, szczególnie siłowymi (podejmowanymi zarówno przez samych dwóch zainteresowanych jak i inne osoby), poczekać do soboty.
W piątek niestety nie mogę przyjechać, a nie chciałbym tego przegapić

-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Kurde balans, nigdy nie byłem na plejadach chlejadach ale gdybym wcześniej wiedział, że takie atrakcje ... przy których starcia pudziana to jest śmiech na sali. Ehh, w każdym razie, napiszcie chociaż jakąś relację
A Lukaszenka nie uciekaj się do prawników chyba, że chcesz konsultować rodzaj broni ale chyba warto ograniczyć się do naturalnych metod np:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=SguBf0P36LE

Link: http://www.youtube.com/watch?v=SguBf0P36LE
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Grzegorz pisze: A Lukaszenka nie uciekaj się do prawników chyba
Tu nie chodzi o uciekanie się do prawników tylko o gonienie członka palestry

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
jarmaj pisze:
Uprasza się jedynie, aby ze wszelkimi krokami, szczególnie siłowymi (podejmowanymi zarówno przez samych dwóch zainteresowanych jak i inne osoby), poczekać do soboty.
W piątek niestety nie mogę przyjechać, a nie chciałbym tego przegapić![]()
Funky w piątek ma szabas więc lać będzie w sobotę

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Przekupiłem człowieka? Nie pamię†am. Czym?FUX pisze:Tak. Wykpiłeś się korzyścią majatkową przywiezioną zza wielkiej kałuży w postaci odzieży szt. 1 jako jedynej po tej stronie oceanu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
przyłączam się do postulatu, ale:Konto usunięte pisze: Wis, po prostu weź spluwe. Będziesz szeryfem
WiS ma na tyle mocy, że myślę, że mógłby ogłosić na czas Chlejad autonomię, wprowadzić pełny liberalizm i prawo do posiadania broni. Bo dlaczego szeryf tylko ma mieć a ja nie? a jak się nie będzie ze mną zgadzać to co? Młotkiem nie powalczę.