devlin pisze: Cóż, trzeba wspierać rodzinę
Rodzinę prawników czy rodzine ucisnionych mężczyzn ?

devlin pisze: Cóż, trzeba wspierać rodzinę
ale co? pomogłeś koledze?Konto usunięte pisze: Do mnie ostatnio dzwonił i się pytał gdzie jestem, bo jedzie gdzieś znowu z tą blondyną i nie chce się napatoczyć
zagatka pisze: ale co? pomogłeś koledze?
MAZI pisze: Czy ktos juz wie jak jedzie z kąd i o kotorej moze byc...??
Do kina, czy na film? Bo to dość ważne może być...Konto usunięte pisze:
Nie pamiętasz, to było wtedy kiedy Fido Cię do kina zaprosił
pomidordevlin pisze:Do kina, czy na film? Bo to dość ważne może być...Konto usunięte pisze:
Nie pamiętasz, to było wtedy kiedy Fido Cię do kina zaprosił
Lucek pisze: W piątek trzeba coś będzie zorganizować we własnym zakresie. Na sobotę jest planowana wielka feta z udźcami wieprzowymi i kiełbaskami. Zrzuta na sobotnią imprezę w piątek. Kwotę podam w terminie późniejszym ze względu na nieznaną mi jeszcze do końca liczbę uczestników.
http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?p=43224#p43224Piter 35 pisze: Gdzie jest numer konta
po Chlejadach Ci przejdzie.wil3 pisze: Jezu, jakie rozwody Wy tu planujecie, ja dopiero ślub wziąłem![]()
He he Remek wiesz coś o tymremek pisze: po Chlejadach Ci przejdzie.
Komu siedem, temu siedem... ja wyjeżdżam w czwartek rano, więc chlejadowy nastrój będę miał wczesniejMAZI pisze: 7 dni do rozpoczecia Igrzysk "CHLEJADY 2008 WIOSKI PŁONĄ"
My będziemy na wycieczce po Kowarach, Jelenich i innych Śnieżkach - wiec zapewne wracając kupimy jakąś niezobowiązującą zakąskę (kabanosy, słoik ogórków, połeć słoniny, może jakieś owoce, plus oczywizda po opakowaniu kawioru i pasztetu!Konto usunięte pisze: jaki program zajęć wieczornych? Czy każdy przywozi kolację ze sobą czy zamówienie jest centralne i się rozliczamy?
Współczuję - ale...pablonas pisze: robię we firmie za trzech...
...terapia jak najbardziej rozsądnapablonas pisze: się urżnę ze szczęścia
WiS pisze: Komu siedem, temu siedem... ja wyjeżdżam w czwartek rano