pantomas pisze:
Jak masz tyle czasu to na spokojnie możesz rozważyć wszystkie możliwości i poczekać na okazję.
Wszystko wskazuje na to, że sobie teraz spokojnie podojrzewam do zmian.
Dzięki wszystkim za materiał do przemyśleń, sporo się nauczyłem (zwłaszcza w dziedzinie klekotologii) i wiem mniej więcej, co jest mozliwe, a co nie.
Sytuacja się o tyle zmienia, ze zakładajac ten watek liczyłem, ze da się w domowym garażu zmieścić obok siebie Forka vel Yetiego for fun i dupowóz praktyczny, i że jeździmy oboma autami na zmianę, zależnie od potrzeb i fantazji. Niestety, w międzyczasie Xiężna Małżonka zmieniła zdanie i uznała, że ona jednak woli mieć jedno auto dla siebie, bo się przyzwyczaja, bo nie chce przekładać klamotów, etc.etc. No i musi być krótkie, etc.etc.... więc do odwołania zostaje przy swoim nowym Yarisie
Ja w tej sytuacji raczej zostanę przy Foresterze, bo wcale mi się nie znudził

I chyba jednak, w tej sytuacji, przeżyję ten hałas (a co, co najwyżej nie będę rozmawiać z pasażerami

), a na wachę po prostu postaram się zarobić
Zastanawiałem się nad zmianą np. na tego OBK turbo, którego wyżej linkowal Pantomas. Ale ma w porównaniu z Forkiem parę wad, ktorych nie równoważą zalety. Podobnie - każda inna opcja, którą brałem pod uwagę. Ale patrzyć na rynek bedę czujnie... kiedy coś w rozsądnych pieniądzach wyda mi się fajniejsze niż Forester XT, będę reagował