Nietypowa prośba ;)
Nietypowa prośba ;)
Cześć,
wiem, że mnie tu dawno nie było ;) Niemniej pewnie jeszcze mnie ktoś pamięta ;)
Mam małą prośbę - do jednego z projektów którymi się aktualnie zajmuję potrzebuję trochę więcej respondentów. Wiem że to spam ale to dla dobra nauki ;) Jakbyście mieli chwilę na wypełnienie:
http://badanie.sokratyzer.pl
wiem, że mnie tu dawno nie było ;) Niemniej pewnie jeszcze mnie ktoś pamięta ;)
Mam małą prośbę - do jednego z projektów którymi się aktualnie zajmuję potrzebuję trochę więcej respondentów. Wiem że to spam ale to dla dobra nauki ;) Jakbyście mieli chwilę na wypełnienie:
http://badanie.sokratyzer.pl
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Nietypowa prośba ;)
Wbijasz się w pamięćAzrael pisze: Niemniej pewnie jeszcze mnie ktoś pamięta ;)

Proszę młodszych forumowiczów, na cześć historycznego wMorderatora dawnego TheForum, trzykrotne hiphip, hurra

Swoją drogą, mógłbyś zaglądać czesciej, zamiast na fejsie siedzieć...

Ankieta oczywiście zaraz leci.
Edit: zrobione i dodatkowo wrzucone na fejsa. Kuba, mogę w zamian poprosić o wnioski, gdy zostaną opracowane? Ciekaw jestem, co filozofowie z tym zrobią

Ostatnio zmieniony 5 cze 2015, o 00:17 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki WiSie :DWiS pisze:Wbijasz się w pamięćAzrael pisze: Niemniej pewnie jeszcze mnie ktoś pamięta ;)
Proszę młodszych forumowiczów, na cześć historycznego wMorderatora dawnego TheForum, trzykrotne hiphip, hurra![]()
Swoją drogą, mógłbyś zaglądać czesciej, zamiast na fejsie siedzieć...![]()
Ankieta oczywiście zaraz leci.
Edit: zrobione i dodatkowo wrzucone na fejsa. Kuba, mogę w zamian poprosić o wnioski, gdy zostaną opracowane? Ciekaw jestem, co filozofowie z tym zrobią
To jest duży projekt badawczy tutaj jego kawałek opisano dość przystępnie: http://kognilab.pl/studium-teoretyczne- ... u-butlera/
Znam wstępne wnioski ale nie będę ujawniał żeby nie popsuć ;)
jesteś pewny?zgrocca pisze:done
bo mnie się wydaje, że to never ending story...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Może jestem za głupi. ale Co oznacza:
W ogóle się nie przyczyniło - 0 - 0 to prawda czy fałsz?
W ogóle się nie przyczyniło - 1 - trochę się przyczyniło, czy jeszcze bardziej się nie przyczyniło?
itd?
W ogóle się nie przyczyniło - 0 - 0 to prawda czy fałsz?
W ogóle się nie przyczyniło - 1 - trochę się przyczyniło, czy jeszcze bardziej się nie przyczyniło?
itd?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
W kontekście pytania "w jakim stopniu się przyczyniło" ja uznałem, że 0 to "w ogóle się nie przyczyniło", zaś 4 "przyczyniło się bardzo". Chyba słusznie? Kuubaaa?
Wszelki duch, czarnego kota w piwnicy nie znalazłem ale ankieta poszła.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Wiesz, test jest podchwytliwy, może punktacja też ma być podchwytliwa i oceniać nasz stopień rozumienia. Ale w tym wypadku sądzę, że jest to po prostu niejasno sformułowane. Po prawej stronie suwaka powinna się w takim razie pojawić etykieta "przyczyniło się bardzo". Byłoby wtedy jasne.WiS pisze:W kontekście pytania "w jakim stopniu się przyczyniło" ja uznałem, że 0 to "w ogóle się nie przyczyniło", zaś 4 "przyczyniło się bardzo". Chyba słusznie? Kuubaaa?
A tak, to 4 może oznaczać, że nie przyczyniło sie wcale, a wcale.
WiS pisze: W kontekście pytania "w jakim stopniu się przyczyniło" ja uznałem, że 0 to "w ogóle się nie przyczyniło", zaś 4 "przyczyniło się bardzo". Chyba słusznie? Kuubaaa?
Chyba słusznie :)
Konto usunięte pisze: Ale w tym wypadku sądzę, że jest to po prostu niejasno sformułowane. Po prawej stronie suwaka powinna się w takim razie pojawić etykieta "przyczyniło się bardzo". Byłoby wtedy jasne.
A tak, to 4 może oznaczać, że nie przyczyniło sie wcale, a wcale.
Jeśli dobrze rozumiem wyjaśnienia które dostałem przy podobnej uwadze wcześniej to kwestia ograniczeń technicznych narzędzia do budowania tych ankiet.
Witaj Kuba
Ankieta wysłana .

Ankieta wysłana .
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Az zrobione
i pojawiaj się tu częściej
i pojawiaj się tu częściej

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
NuLa właśnie machnęła też 
mam pytanie - bo nie wiem, czy moje oczy były wczoraj zmęczone, czy tak faktycznie jest - ale dziś historia była odwrotna???
Kubaaaa?

mam pytanie - bo nie wiem, czy moje oczy były wczoraj zmęczone, czy tak faktycznie jest - ale dziś historia była odwrotna???
Kubaaaa?
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Tak historii jest bodaje 32. :) To badanie randomizowane.busik pisze:NuLa właśnie machnęła też
Kubaaaa?
Dzięki wszystkim :), uzbieraliśmy tyle ankiet ile było potrzeba dla mocy statystycznej.