COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Ze specjalną dedykacją dla l_ewego - po jego chlejadowym wyczynie 

- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Chodzi mi o to,ze niektórzy lakiernicy maja takie pojecie o umiejscowieniu znaczków modelu jak ja o balecie .j33mbo pisze:Możesz rozjaśnić bo nie kumam z czego beka.hemi112 pisze:Byle nakleić.Nieważne gdzie :P
Jesli na dzień dobry sa emblematy klejone ponownie ,to ewentualny sprzedajacy nie wcisnie juz kitu,ze niemalowany,czy nieszpachlowany , skoro blacharz lakiernik przykleił sobie oznaczenia modelu jak mu tam pasowało, szkoda,ze TDI nie przykleił na srodku partacz

Co do znaku rybki,czyli chrzescijanstwa ,to wychodze z załozenia ,że to indywidualna kwestia ,jedni maja na klapie rybke ,inni "patrz w lusterka -motocyklisci są wszędzie " ,a jeszcze inni świnkę

A nieodpowiadałem ,bo byłem 2 tyg na poligonie ,a z mym niesrajfonowym telefonem (nokia E52) najnormalniej w swiecie jestem oderwany od neta i... idzie to przezyc

Chociaz zmiany juz niedługo ,bo czasem brakuje kontaktu z bierzacymi komentarzami i relacjami (Bul vs Duda).
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Taki na czasie
"Mąż wraca do domu, a tu wściekła, zapłakana żona pokazuje mu zdjęcia, na których widać, że ten zdradza ją z inną kobietą.
Mąż ogląda zdjęcia i mówi: Spokojnie kochanie, nic się nie stało - te zdjęcia zostały zrobione nielegalnie - teraz najważniejsze żebyśmy znaleźli osobę, która chce zniszczyć nasze małżeństwo"

"Mąż wraca do domu, a tu wściekła, zapłakana żona pokazuje mu zdjęcia, na których widać, że ten zdradza ją z inną kobietą.
Mąż ogląda zdjęcia i mówi: Spokojnie kochanie, nic się nie stało - te zdjęcia zostały zrobione nielegalnie - teraz najważniejsze żebyśmy znaleźli osobę, która chce zniszczyć nasze małżeństwo"

no to uważajcie (o ile nie było, bo mam zaległości w wątku
):
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55F7B073

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55F7B073
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A dzisiaj w Chorzowie chyba braklor wody i Pani zamiast się umyć wyszła się przewietrzyć:)
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu TapatalkaRe: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Tak w woli wyjaśnienia bo pewien zaraz pomyslicie że to jakiś spam ,tak mnie Busik poinstruowal, ten post z loginu Nulka5a4 to NuLa sciaglelam jakaś aplikację która z telefonu pozwoliła dorzucić mi fotkę Pani wietrzacej się , bo normalnie przez stronę www miałam problem. :)
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Jestem bardzo miłą i sympatyczną osobą, ale słynę z tego że....wolę wejść komuś w drogę niż w DUPĘ
Tym, co mężczyzna ceni u kobiety, która mu się długo opierała, jest nie jej cnotliwość, lecz jego własny upór
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Zaspała sobie, nie zdążyła kawy wypić więc nie złapała kontaktu z rozumem co spowodowało wyjściem w koszulce nocnej.

A tutaj pani ćwiczy :)
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu TapatalkaJestem bardzo miłą i sympatyczną osobą, ale słynę z tego że....wolę wejść komuś w drogę niż w DUPĘ
Tym, co mężczyzna ceni u kobiety, która mu się długo opierała, jest nie jej cnotliwość, lecz jego własny upór
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ja mysle że to przez droga wodę , będę trzymała się tej wersji :):PKonto usunięte pisze:Zaspała sobie, nie zdążyła kawy wypić więc nie złapała kontaktu z rozumem co spowodowało wyjściem w koszulce nocnej.![]()
![]()
Jestem bardzo miłą i sympatyczną osobą, ale słynę z tego że....wolę wejść komuś w drogę niż w DUPĘ
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Nie zrobiła kawy bo droga woda, nie wzięła prysznica przed wyjściem z tegoż samego powodu i wyszła jak wstała.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Zbyt czeźwa jesteś, nie zrozumiesz.Konto usunięte pisze:Ale, że co??

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Oczywiscie nie smieszne
Laweta WD , jedzie S turbo,pewnie będzie zrobiony na cacy
Niech ewentualny kupujący S turbo w centralnej Polsce ma na uwadze ta fotke ,a nóz widelec..

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
Coś dla dzieci starszych:
http://joemonster.org/art/32174/Bolek_i ... dobranocce
http://joemonster.org/art/32174/Bolek_i ... dobranocce
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.