3miasto?
Re: 3miasto?
Tomir nie może być ani w sobotę ani w niedzielę, bo pytałam się na kropce, czy przyjedzie.
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
Wypada wygłosić komunikat:
Spotkanie Forumowe odbyło się! Kto nie był niech żałuje i wygląda następnego terminu
Spotkanie Forumowe odbyło się! Kto nie był niech żałuje i wygląda następnego terminu

Koron, w każdym razie tuż po Chlejadach mamy spotkać się z Misiem w celu opicia (soczkiem) jego SuBEARu, także na pewno będzie coś się działo. Jak znam resztę, to też wpadnie, prawda, reszto? 

Wielbłądy to zostawcie mnie, niektóre juz nie długo dopłynnommmm 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A WRACAJĄC DO TEMATU
może za dwa tygodnie? (czyt: mod ma sesję poprawkową)
btw: nie wiecie, kto by modowi wynajął mieszkanko we Wrzeszczu?
może za dwa tygodnie? (czyt: mod ma sesję poprawkową)
btw: nie wiecie, kto by modowi wynajął mieszkanko we Wrzeszczu?

nie wiecie, ale jak już tu zamieszkasz to daj znać - będzie blisko na mega mini spoty, może garażowe.
za 2 tygodnie tak samo dobrze, skoro wszyscy śledzą chlejady może i tam się zareklamować
za 2 tygodnie tak samo dobrze, skoro wszyscy śledzą chlejady może i tam się zareklamować

Ostatni egzamin mam w tę sobotę rano. Może być kiedykolwiek po tym terminie.
Ostatnio mam same zmiany do 16:00 w pracy, jakbyco.
Ostatnio mam same zmiany do 16:00 w pracy, jakbyco.
Ja kończę w fabryce 16.30-17.00. Można by jakiś spocik połączony z konsumpcją w jakimś rozsądnym miejscu zorganizować 

Czas i miejsce spoko, z parkowaniem myślę, że damy radę - po sezonie i przy takiej pogodzie nie sądzę, żeby było dużo turystów i spacerowiczów.
Za kim dziś jechałem w Gdyni na Miętowej? Czerwony Forek my'06, nie wiem czy z wiatrakiem, świni z tyłu nie dostrzegłem ale pozdrówka awaryjnymi i kiwka była
Ogólnie trochę zamulony przeziębieniem jestem więc zareagowałem z opóźnieniem i więcej szczegółów nie zarejestrowałem.
Za kim dziś jechałem w Gdyni na Miętowej? Czerwony Forek my'06, nie wiem czy z wiatrakiem, świni z tyłu nie dostrzegłem ale pozdrówka awaryjnymi i kiwka była

Ogólnie trochę zamulony przeziębieniem jestem więc zareagowałem z opóźnieniem i więcej szczegółów nie zarejestrowałem.
u mnie srebrny i starszy więc też nie ja
Sobota, 16:00 róg 3 maja i Bitwy pod Płowcami.
W razie problemów z parkowaniem lub miejscem jest Harnaś w okolicach Moniuszki - tam na bank będzie gdzie stanąć a i placyk się znajdzie do ... no może się przyda
Sobota, 16:00 róg 3 maja i Bitwy pod Płowcami.
W razie problemów z parkowaniem lub miejscem jest Harnaś w okolicach Moniuszki - tam na bank będzie gdzie stanąć a i placyk się znajdzie do ... no może się przyda