busik pisze:taki mniejszy i tańszy dżag
Myślę że dżag to będzie mógł tej Alfie co najwyżej felgi polerować, albo płyn do spryskiwacza dolewać.

Auto robi wrażenie. Oby technicznie sprostali oczekiwaniom (i zapowiedziom).
busik pisze:taki mniejszy i tańszy dżag
Chyba literówka się Tobie wkradła.jarmaj pisze: Myślę że dżag to będzie mógł tej Alfie co najwyżej felgi polerować, albo płyn do spryskiwacza dolewać.
A co mnie jakaś jakość materiałów (wnętrza zapewne)???FUX pisze:Chyba literówka się Tobie wkradła.![]()
Zwłaszcza w kontekście jakości materiałów.
Najprostszy w promocji nieco poniżej 150 tys.esilon pisze: sądzę że trochę taniej będzie
to wszystko wiem - dlatego szukaliśmy benzyny i bez airmatica... ale Jako mnie wyleczył z tego auta
ale ma to cośbusik pisze: Tribeca też urodą nie grzeszy
sharan sharan albo Toyota LCKonto usunięte pisze: Naprawdę nie prościej wziąć T4, T5 albo coś w tym guście?
esilon pisze: sharan sharan albo Toyota LC
busik pisze: się kolejka w biurze zrobi, żeby ludzi obwozić, a nie bardzo mi się chce za drajwera robić
busik pisze: ale ja osobiście wole to samo spróbować pokombinować w Tribece, bo wiem już gdzie naprawiać i czego się spodziewać - znam markę![]()
busik,busik pisze:była koncepcja S-maxa przez chwilę, bo był ładny model w bardzo dobrej cenie do wzięcia - cholerstwo ma ładnie ustawne wnętrze, z fotelami można w środku kombinować na tyle, że nawet bez 3 rzędu siedzeń można bagażnik tak poustawiać, że i dla psów i dla bagaży się miejsce znajdzie - ale ja osobiście wole to samo spróbować pokombinować w Tribece, bo wiem już gdzie naprawiać i czego się spodziewać - znam markę
mega ! chcę!Alan, Alan, Alan! pisze:dobre dla dziada
Link: https://www.youtube.com/watch?v=pHu-PkzA3Cw
i za to lubię amerykanów