Sprzedane
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [s] Zaciski 2-tłoczkowe na tarcze 294mm + 1-tłoczkowe
Oferty typu "za 300 biorę i tak więcej nikt nie da" mam w zwyczaju ignorować ;)
- NADZIOS
- 3 gwiazdki
- Auto: Impreza wrx. Legacy 2.5 my99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ignoruj dalej i zrób se zupe z tych zaciskow
To mi musisz przepis podesłać, bo o zupie z kamienia to słyszałem, ale o takiej z zacisków to jeszcze nie ... może to jakiś regionalny specjał wioskowego szamana?
- NADZIOS
- 3 gwiazdki
Nie martw sie jeszcze poznasz wszystkie kulinarne przepisy jeśli będziesz brał ceny części z kosmosu

Widzisz nie miałem jeszcze okazji poznać żadnego przepisu przy okazji sprzedaży czegokolwiek. Szczerze liczyłem na Ciebie, ale niestety się zawiodłem.
Jeżeli moje ceny Ci nie odpowiadają to kup od kogoś innego i nie uzewnętrzniaj swoich błyskotliwych teorii w moich wątkach.
Jeżeli moje ceny Ci nie odpowiadają to kup od kogoś innego i nie uzewnętrzniaj swoich błyskotliwych teorii w moich wątkach.
- NADZIOS
- 3 gwiazdki
NO NIESTETY KOLEGO JA TYLKO SIĘ ZNAM NA SAMOCHODACH I INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ . A co do zacisków to na pewno kupie u kogoś innego nie mam zamiaru przepłacać o 100% . Nie lobię ludzi na forum którzy myślą ze coś z kogoś zedrą ja po prostu zaproponowałem ci cenę która jest adekwatna za ten zestaw który chcesz sprzedać zresztą napisałem ci również w jakiej cenie można kupić tarcze i klocki NOWE a za używane bierze się połowę jeśli są w dobrym stanie czyli w twoim przypadku wychodzi 165 zł + 80 zł za zacisk czyli 325 zł ja zaproponowałem 350 to i tak zajebiście . Ceny to dla innych którzy będą czytać ten post . A ty kolego już nic dla mnie nie odpisuj i pozwól iść w dół temu ogłoszeniu
POZDRAWIAM 

Sam sobie przeczysz ... najpierw twierdzisz, że zupę się da zrobić z zacisków, a później że się na tym nie znasz ...
Udanych zakupów ... zwłaszcza nowych tarcz i klocków OEM w cenie o której piszesz.
Myślę, że powinieneś zająć instalacjami elektrycznymi, na których się rzekomo znasz (może ciut lepiej niż na zupie???), a nie pisaniem bzdetów w czyichś ogłoszeniach.
Udanych zakupów ... zwłaszcza nowych tarcz i klocków OEM w cenie o której piszesz.
Myślę, że powinieneś zająć instalacjami elektrycznymi, na których się rzekomo znasz (może ciut lepiej niż na zupie???), a nie pisaniem bzdetów w czyichś ogłoszeniach.
- NADZIOS
- 3 gwiazdki
Ceny to części Trw kolego wiec nie takie złe. A o zaprzeczaniu nic nie wspomniałem przecież ty niedlugo będziesz jak 2 Makłowicz.
To musisz kolegi Nadziosa pytać - on się zna na wszystkim - najlepiej na priv - bo tu to chyba słabe miejsce na takie dyskusje.daroot pisze:Ile za buty?
Rozgryzłeś mnie "synu" ...NADZIOS pisze:Ceny to części Trw kolego wiec nie takie złe. A o zaprzeczaniu nic nie wspomniałem przecież ty niedlugo będziesz jak 2 Makłowicz.
- NADZIOS
- 3 gwiazdki
Nie ma co ciągnąć głupiej słownej przepychanki tylko życzyć powodzenia w karierze