Rozpisały się nam dziewczyny to też trzeba coś naskrobać
Gratulacje mety dla wszystkich, bo już na zapoznaniu było widać, że będzie gdzie zyskać, a szczególnie gdzie stracić Arti z Remkiem pięknie pogryźli asfaltowe odcinki, gdzie mi włączyły się już bezpieczniki. Graty Panowie jeszcze raz
Ziarno jak zwykle sobie popyrkał i rozjebał wszystkich
(Piękne wejścia w mostek, gdzie reszta wodowała )
Forumowy Papa Smerf
Gratulacje dla chłopaków w CCkach, bo też na podium z trofeami wrócili, a lekko nie było
Buratini pięknie polatał Poldolotem w Lądku i tym oto sposobem zaliczyliśmy chyba, a nawet na pewno, najlepszy forumowy wynik z jednego dnia
My jechaliśmy swoje i tyle. Po zapoznaniu założenie; kopalnia ogień, a asfalty co się uda ale cieniujemy. Plan został wykonany, co mnie cieszy.
Lekcja z tego rajdzianu taka, że jeśli są możliwe 3 przejazdy zapoznawcze, to jeśli chcesz się ścigać o sekundy, to wykorzystaj wszystkie przejazdy.
Druga lekcja, to taka, że trzeba zapierdalać jeśli mają być wyniki, bo konkurencja właśnie to robi
Cieszy 3x wygrana Kopalnia, tym bardziej, że za każdym razem były jakieś błędy i możliwy był lepszy czas, gdyby pojechać wszystko czysto.
Albo za szeroko, albo ręczny nie podciął, albo bieg nie wskoczył lub wyskoczył, albo taniec pingwina na hopach itd.
Czasy natomiast pokazują, że inni też mieli problemy raz tu raz tam, bo były zmienne warunki i dość techniczna konfiguracja trasy.
Ogólnie kultowe jest to miejsce i ma swój klimat
Szkoda małej frekwencji ale przynajmniej puchary jakieś można było wyjeździć
Panowie , rajd będzie szybki , nie przeczę , ale spokojnie gdzieś się doda utrudnienie , gdzieś szykanę. Nie zrobię odrazu mistrzostw Polski i Jodłownikiem , Rościszowem i Kamionkami. Wiem ,że było by fajnie ale należy zejść na razie na ziemię. Chyba ,że wpisowe zrobimy też z RSMP i poświęcę rok czasu życia na walkę z papierami urzędami wojewódzkimi ,a to i tak nie jest powiedziane ,że się uda. Robimy po raz pierwszy , musimy pokazać ,że wyda i za rok kto wie. Trasy będą fajne , choć szybkie , mam nadzieję że się będzie podobało
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
burat pisze:Panowie , rajd będzie szybki , nie przeczę , ale spokojnie gdzieś się doda utrudnienie , gdzieś szykanę. Nie zrobię odrazu mistrzostw Polski i Jodłownikiem , Rościszowem i Kamionkami. Wiem ,że było by fajnie ale należy zejść na razie na ziemię. Chyba ,że wpisowe zrobimy też z RSMP i poświęcę rok czasu życia na walkę z papierami urzędami wojewódzkimi ,a to i tak nie jest powiedziane ,że się uda. Robimy po raz pierwszy , musimy pokazać ,że wyda i za rok kto wie. Trasy będą fajne , choć szybkie , mam nadzieję że się będzie podobało
Burat ale nikt nie oczekuje RSMP, first things first... Zwyczajnie mamy obawy o kształt odcinka, który de facto w 90% składa się z prostej. Bo albo będzie to jazda po 200 kmh albo będzie ćwiara od szykany do szykany. Więc dumamy sobie gdzie i jakie te szykany mogły być tak żeby układało się to w logiczną (rajdową) całość.
PS Po prostu sprzedaj nam info gdzie będą te szykany stały to będziemy wiedzieli gdzie hamować
Mimo że 6 Rally Masters 2015 przeszło już do historii to jednak dopiero wczoraj znalazłem chwile na ogarnięcie jakiegoś filmu. Na pierwszy ogień poszła "Kopalnia" .
Miłego oglądania.