Zderzak gc8 Gt polift
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Zderzak gc8 Gt polift
Witam poszukuje zderzaka poliftowego kompletnego lub zderzaka przed liftowego z samymi spryskami
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Re: Zderzak gc8 Gt polift
Za bardzo na odzew bym nie liczył. Nowy może i by się gdzieś znalazł, ale używki to towar mocno deficytowy. Sam mam ten problem, bo mój tak połamany, że nie ma już czego spawać i od dłuższego czasu nic nie widziałem w ogłoszeniach. U mnie skończy się pewnie na laminacie, ale z pasowaniem takich bywają problemy (choć na estetyce mi nie zależy) no i bardziej podatne są na uszkodzenia od oryginalnych (są mniej elastyczne).
Przy kosmicznych cenach, tych zderzaków na rynku wtórnym, ja postanowiłem kupić w aso i o dziwo nie było tak drogo...mi to dało do myślenia
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Coś koło 760pln/netto jest w cenniku. Ostatecznie zapłaciłem coś koło 800pln brutto.
To taniej niż używka ;) z ciekawości Podjade do Aso i sie ile by było za kompletny?
Czasem rzeczywiście warto sprawdzić w ASO. Lata temu jak jeszcze deficytowym towarem był zderzak do bug-a wrx-a sedana kupiłem jedną jedyną dostępną używkę za 500, doprowadzenie go do używalności i pod malowanie - doszło 200. Jakoś później przy innych zakupach w aso, pytam ile taki zderzaczek i jak usłyszałem 750 to stwierdziłem że się wyje....em na tej używce 

W zeszłym roku szukałem wzmocnienia zderzaka do gteka. W Wawie na szrocie za pordzewiały szit usłyszałem 250. Z ciekawości zadzwoniłem do aso, nówka 214...no ale nie ze wszystkim jest tak słodko po spoiler czy dokładkę z type r nie ma co dzwonić