Po pierwsze, czy są jakieś przeciwwskazania do stosowania takiego wynalazku w czteropędzie...?
Po drugie, jeśli kupować to gdzie i co - żeby było dobrze a nie przepłacić?
Z góry dzięki

Лукашэнка pisze: zestawy naprawcze mają takie samo działanie jak maski tlenowe w samolotach pasażerskich.Uspokajają.
To w winnicy sprzedają też takie gadżety...?Godlik pisze: w gustownym pokrowcu z logo właściciela winnicy
E, tam sprzedają... Za darmo daliWiS pisze: To w winnicy sprzedają też takie gadżety...?
WiS pisze: można też wozić koło w trumience na dachu...![]()
Przejechałem pewne już ponad 200 tys kilomertów bez koła zapasowego. Tak się do tego przyzwyczaiłem, że teraz gdy odbierałem Mercedesa, nawet nie sprawdziłem, czy ma koło zapasowe. Chyba dzisiaj zajrzę do bagażnika żeby to sprawdzić, dla ciekawości.WiS pisze:Olek, to co, mówisz, żeby po zamontowaniu w Forku tego baniaka na wino po prostu zdać się - na wypadek, jakby co - na telefon i na pomoc drogową z lawetą?
Bo wożenie luzem w bagażniku pełnowymiarowego koła zapasowego średnio mi się uśmiecha...
Teoretycznie do czyszczenia, ale podobno większości warsztatów nie chce się w to bawić.Лукашэнка pisze: taka opona z glutem w środku, jest potem do wyrzucenia.
Nie, w forumowej cena była jak dla mnie zbyt wysoka.WiS pisze: Godlik, a Ty w której winiarni zakładałeś? Bo ja w tej najlepszej, forumowej... Co do przyjemności - jeszcze nie wiem. Na razie czeka mnie wydatek inauguracyjny (jutro)
Nie jest tanio, fakt - ale zdecydowałem się z dwóch powodów: po pierwsze, spokojny sen - po drugie, przy okazji robię jeszcze mały myk z mocą, a tutaj doświadczenie Jako z turboboxerami jest chyba jednak nie do przebicia.Godlik pisze: w forumowej cena była jak dla mnie zbyt wysoka.
Assistance PZU działa bardzo szybko. Mają gęstą sieć laweciarzy.WiS pisze:takie ubezpieczenie mam w swojej polisie PZU, ale jakoś średnio wierzę w natychmiastowy przyjazd pomocy drogowej zawsze i wszędzie, dlatego kombinuję...
O, i to jest temat do rozwinięcia, a nie jakieś tam koło zapasowe!WiS pisze:przy okazji robię jeszcze mały myk z mocą
Lejesz miód na me serceЛукашэнка pisze: Assistance PZU działa bardzo szybko.
Zdarza mi się. Ale w tej chwili tak kombinuję, że to są sytuacje rozdzielne, tzn. albo potrzebuję miejsca w bagażniku, albo jadę w teren... więc, własciwie, przy tych drugich okazjach po prostu jednak koło zapasowe mogę do bagaznika wrzucać...Лукашэнка pisze: gdy zjedziesz z drogi utwardzonej...
Być może, nie tylko - ale jak wyżej - spokojny sen i poczucie, że się jest w dobrych rękach uznałem za warte nieco większego wydatku.Лукашэнка pisze: z turbo to do Jako.
W stosownym miejscu i czasie - na razie jeżdżę metremЛукашэнка pisze: to jest temat do rozwinięcia,
WiS pisze: na razie jeżdżę metrem![]()