Chyba będę miał do opchnięcia zbędne koło zapasowe z Forestera II - rocznik (auta i chyba koła też) 2004. Rozmiar standardowy (205/60/16), nigdy nie używane (przynajmniej przeze mnie, ale chyba przez poprzedniego właściciela auta też).
Cena - co łaska.
Loco Kielce lub Warszawa.
[S] koło zapasowe do Forestera (205/60/16)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
fudżisubo;)
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S turbo MY-01
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
Re: [S] koło zapasowe do Forestera (205/60/16)
Może zostaw? Ja mam dojazdówkę ale rozważając daleki wyjazd zastanawiam się, czy by jednak nie kupić pełnowymiarowego koła jak mnie pech dopadnie gdzieś na zadupiu.
A jak nie chcesz, mogę przygarnąć jak chcesz się pozbyć problemu.
A jak nie chcesz, mogę przygarnąć jak chcesz się pozbyć problemu.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: [S] koło zapasowe do Forestera (205/60/16)
fudżisubo;), nie mam pojęcia, jutro sprawdzę.
inquiz, właśnie sie biję z myślami (patrz wątek o zestawie naprawczym). Jakby co, jesteś zapisany jako potencjalny biorca
inquiz, właśnie sie biję z myślami (patrz wątek o zestawie naprawczym). Jakby co, jesteś zapisany jako potencjalny biorca