Coś niedobrego
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Re: Coś niedobrego
Był dzwon Subarem :( Uczennica poszła z krzaka w las :(
Pierwsze straty były groźne,ale zawiecha i chłodnica cała.Pozostało troszke ponaciągać ,aby to miało ręce i nogi :)
Ogólnie tak ponaginane,że można jeździć i czekać na części :)
Pierwsze straty były groźne,ale zawiecha i chłodnica cała.Pozostało troszke ponaciągać ,aby to miało ręce i nogi :)
Ogólnie tak ponaginane,że można jeździć i czekać na części :)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- Mr.StationWagon
- 2 gwiazdki
- Auto: Zielona Lodówka
- Polubione posty: 0
K*#ie która to zrobiła urwę łapy przy samej dupie.
Jak ktoś zobaczy na allegro znaczek różowy na sprzedaż, to dajcie mi znać. To było sprowadzane z Japonii nie ma ich w sprzedaży, więc jak się trafi, to moje i zawiadamiam policję.
Jak ktoś zobaczy na allegro znaczek różowy na sprzedaż, to dajcie mi znać. To było sprowadzane z Japonii nie ma ich w sprzedaży, więc jak się trafi, to moje i zawiadamiam policję.
- hemi112
- 5 gwiazdek
Ewidentnie 2 opcje: na zamówienie,lub dla siebie.
Kraśc znaczek,aby zniszczyć auto ,to raczej nie ,bo jakby chciał zniszczyc to by np.kluczem po klapie przeleciał.
Kraśc znaczek,aby zniszczyć auto ,to raczej nie ,bo jakby chciał zniszczyc to by np.kluczem po klapie przeleciał.
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
forek mający zawieść nas na wakacje strzelił focha jak to księżniczki mają w zwyczaju
diagnoza warsztatu zawory bleble się pięć tisiców pln uruchomienie i ogarnięcie
decyzja wrrrrr robimy
diagnoza warsztatu zawory bleble się pięć tisiców pln uruchomienie i ogarnięcie
decyzja wrrrrr robimy
- hemi112
- 5 gwiazdek
Bardzo smutna i wyjątkowo niecodzienna historia:
Pracownik budowlany dostaje prętem w głowę ,stan cięzki ,zawieziony do innego szpitala przez LPR.
Na drugi dzień matka dowiaduje się o rannym dziecku , w drodze do szpitala dostaje zawał , umiera.
Nawet nie wiedziała,że dzień wcześniej jej syn podczas wieczornej operacji zmarł :(
Pracownik budowlany dostaje prętem w głowę ,stan cięzki ,zawieziony do innego szpitala przez LPR.
Na drugi dzień matka dowiaduje się o rannym dziecku , w drodze do szpitala dostaje zawał , umiera.
Nawet nie wiedziała,że dzień wcześniej jej syn podczas wieczornej operacji zmarł :(
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ale to że przy kolacji wszyscy siedzą przy stole i każdy w swoim smartfonie... to akurat przewidzieli 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
No nie opowiadaj, że tak spożywasz posiłek?busik pisze:ale to że przy kolacji wszyscy siedzą przy stole i każdy w swoim smartfonie... to akurat przewidzieli

na szczęście u nas w domu jest normalnie
spójrz na dzisiejsze rodziny nie tylko w PL - jest wiele domów, gdzie przy posiłku, lub w jednym pokoju wszyscy siedzą - każdy z nosem w swoim srajfonie.
spójrz na dzisiejsze rodziny nie tylko w PL - jest wiele domów, gdzie przy posiłku, lub w jednym pokoju wszyscy siedzą - każdy z nosem w swoim srajfonie.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik, ufff.
A już myslałem, że u nas jest nienormalnie.
A poważnie, to kiedyś siadało sie z książką, gazetą; dzisiaj źródłem jest tablet, komórka, komp.
Kiedyś Chlor pisał, że był na jakimś Sywestrze i gadali sobie na gadu-gadu. W jednym pokoju.

A już myslałem, że u nas jest nienormalnie.

A poważnie, to kiedyś siadało sie z książką, gazetą; dzisiaj źródłem jest tablet, komórka, komp.
Kiedyś Chlor pisał, że był na jakimś Sywestrze i gadali sobie na gadu-gadu. W jednym pokoju.

-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Przypomniało mi sie jak byłem ze 3-4 lata wstecz na spotkaniu jednego z producentów opon no i była wieczorna impreza. Przy stole siedzimy i spożywamy %, a z nami jakaś niuńka od tegoż producenta z działu logistyki czy jakoś tak. No i ona mówi ze często potrafią grać do późnej nocy z mężem w jakieś gry on-line, i to raczej przeciwko sobie i najlepiej siedząc w osobnych pokojachFUX pisze: Kiedyś Chlor pisał, że był na jakimś Sywestrze i gadali sobie na gadu-gadu. W jednym pokoju.
![]()

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Moja córka wchodzi w okres dojrzewania (nie mam na myśli aspektu fizycznego)
Uczę się rozmawiać ze ścianą

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
danikl, łączę się w bólu 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
danikl pisze:Moja córka wchodzi w okres dojrzewania (nie mam na myśli aspektu fizycznego)![]()

przerabiam to już od 4 lat, na dzień dzisiejszy 2 gimnazjum - ściana zaczyna odpowiadać

będę to przerabiał jeszcze raz za 6 lat

- danikl
- 6 gwiazdek
Czyżbyś przerabiał podobny problemrrosiak pisze:danikl, łączę się w bólu

Z jednej strony dałeś mi nadzieję, że można rozmawiać ze ścianą, a z drugiej pogrążyłeś tym, że trzeba ćwiczyć takie rozmowy 4 lata. Moja jest w 6 klasie.Konto usunięte pisze:
przerabiam to już od 4 lat, na dzień dzisiejszy 2 gimnazjum - ściana zaczyna odpowiadać![]()
będę to przerabiał jeszcze raz za 6 lat
Też mam jeszcze jedną młodszą córkę, ale może z drugą będzie łatwiej.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- danikl
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, mam wrażenie, że zacząłem mówić w innym języku.
Tak serio, to mam świadomość, że sam też muszę zmienić sposób komunikacji z córką, bo dotychczasowa forma jest już nieaktualna.
Tak serio, to mam świadomość, że sam też muszę zmienić sposób komunikacji z córką, bo dotychczasowa forma jest już nieaktualna.
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Coś niedobrego dzieje się z czasem wyświetlanym na forum...
Jest ryzyko, musi być wybór.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
danikl pisze: Czyżbyś przerabiał podobny problem![]()
Niestety tak, choć młody człowiek ma dopiero 10 lat. Mam na to swoją teorię, wg mnie to pokłosie tzw. bezstresowego wychowania i bynajmniej nie u nas w domu. Otoczenie i towarzystwo kolegów, których durni rodzice prześcigają się w dogadzaniu własnym dzieciom też robi swoje. Zupełnie odjechani są w tej materii ludzie po rozwodzie rywalizujący (głównie materialnie) ze sobą o względy własnych dzieci, a te potrafią to bardzo skrupulatnie wykorzystać. Doszło do tego, że dzieci z pełnych rodzin zazdroszczą tym z rozbitych - "Bo oni to mają o wiele lepiej".

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
rrosiak pisze: pokłosie tzw. bezstresowego wychowania i bynajmniej nie u nas w domu
Robert, sugerujesz, że za dojrzewanie Twojej córki i jego efekty towarzyszące odpowiadają rodzice innych dzieci?

- danikl
- 6 gwiazdek
Zgadzam się, też mam podobne przykłady. Do tego dochodzą jeszcze rodzice, którzy albo mają słabe relacje ze sobą lub są zbyt zajęci swoimi karierami i "kupują" miłość różnymi zabawkami.rrosiak pisze: Zupełnie odjechani są w tej materii ludzie po rozwodzie rywalizujący (głównie materialnie) ze sobą o względy własnego dziecka. Doszło do tego, że dzieci z pełnych rodzin zazdroszczą tym z rozbitych - "Bo oni to mają o wiele lepiej".
Oczywiście ja też nie jestem idealny i nie twierdzę, że to wszystko wina "onych" czy "innych", ale czasami czuję się jakbym był w oczach mojej córki jakimś starym zgredem i dopiero wyszedł z jaskini.