Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
- Mr.StationWagon
- 2 gwiazdki
- Auto: Zielona Lodówka
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
No niestety się nie udało, 12h w samochodzie przeszło 800km a na miejscu zupełnie co innego niż na zdjęciach.Mr.StationWagon pisze:Jak się uda będę się chwalił ;)
Pacjent: Forek 05/98 2.0GX AT.
Auto "miało" wymieniane Wisko 40kkm temu... Niestety, chyba na papierze a tylny dyfer jest tylko z nazwy, bo przy ruszaniu auto rusza przednimi kołami a tylne ruszają dopiero po metrze... , przy skręcie w prawo i lekkim dodaniu gazu, tłucze się niemiłosiernie tak jakby ktoś zlał olej,nasypał piasku,zaspawał korek i na wszystko na...ł.Do tego szyba przednia pordzewiała dookoła z przodu, nieorginalna, klima jest wspomnieniem,podobnie jak wydech i tłucze się albo panewka albo zawory na zimnym silniku w prawej głowicy. Z plusów, auto ma suchy motor(ale ze skrzyni już cieknie na wysokości magla), i skrzynia bardzo płynnie zmienia biegi niestety sprawdziłem tylko dwa, bo rozpadnięte łożysko w tylnym kole a)zagłuszało moje myśli b)wg.właściciela padło 1kkm temu(na moje ucho ktoś zapomniał zera po jedynce) c)chciałem po jeździe próbnej wysiąść cało i zdrowo i jak najszybciej udać się do auta z klimatyzacją.
No cóż, nauczka na zaś, szukać auta 100km od domu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
- Mr.StationWagon
- 2 gwiazdki
- Auto: Zielona Lodówka
Raczej małe szanse,żeby ktoś z nas był w promieniu 100km od Zell am See :(Konto usunięte pisze:Mr.StationWagon, czasem warto poprosić kogos z forum o wstępną opinię.
Wygrało napalenia na ładne zdjęcia, bo wizualnie samochód naprawdę jest niezły ale niestety nie na wyglądzie się jeździ.
Szukam dalej ;)
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
Łatwo nie będzie, ale skoro już tu wdeptnąłeś, to WITAJ i trzym się świstu uszczelek [WINKING FACE]deyna pisze:Jestem od tygodnia posiadaczem Forestera XT MY09 i chciałbym przywitać się na Forum.
Dobrej, Subarowej zabawy życzę [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Zanim kupiłem naczytałem się trochę o tym samochodzie, jestem przygotowany na UPG i inne drobiazgi
. Myślę, że źle nie będzie, w poprzedni samochód bardzo dużo zainwestowałem i nie żałowałem nigdy na naprawy.

Witam Wszystkich Forumowiczów!
Od 3 lat jestem posiadaczem Outbacka H6 II, lecz przez brak awaryjności samochodu, nie miałem o czym pisać na forum
Nie znaczy to, że teraz mam jakieś szczególne problemy. Myślę raczej o przesiadce na coś nowszego, a może i większego. Tribeca?
Pozdrawiam
Marek
Od 3 lat jestem posiadaczem Outbacka H6 II, lecz przez brak awaryjności samochodu, nie miałem o czym pisać na forum

Pozdrawiam
Marek
- arkadius 73
- 1 gwiazdka
- Auto: sti prodrive
Pierwszy tysiąć KM w Bugeye'u już strzelił, zatem rejestruję się, loguję i witam serdecznie!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Mocny ten robalRysio pisze: Pierwszy tysiąć KM w Bugeye'u już strzelił

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
domino1112
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy 2.0 D / Boxer
Witam wszystkich klubowiczów. Od niedawna posiadam subaru legacy 2.0 D. Jest to mój pierwszy samochód z filtrem cząsteczek stałych i tej marki . Wcześniej wiele lat jeździłem saabem . Subaru nie znam wcale i na pewno pytań będę miał wiele
Pozdrawiam ze Szwajcarii

Pozdrawiam ze Szwajcarii
- arkadius 73
- 1 gwiazdka
- Auto: sti prodrive
Witam wszystkich od niedawna posiadam wrx sti prodrive 2002 rok , wcześniej evo 6 rs , sti 2006
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum i posiadaczem forestera 2,0 AT.
Pozdr.
Mirek
Pozdr.
Mirek
Witam Wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie. Jestemtutaj nowy więc prosze o wyrozumiałość 
Pozdrawiam
czlapus

Pozdrawiam
czlapus
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Witam i pozdrawiam,
nigdy nie miałem Subaru, nigdy nim nie jeździłem, szukam aktualnie jakiejś Imprepzy. :)
GD/WRX albo NA.
Aktualnie wożę się autem na F.
Arko
nigdy nie miałem Subaru, nigdy nim nie jeździłem, szukam aktualnie jakiejś Imprepzy. :)
GD/WRX albo NA.
Aktualnie wożę się autem na F.
Arko
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
witajcie nowi i z dłuższym stażem
oby mimo kapryśnej natury subarynek dobrze Wam na forum było
oby mimo kapryśnej natury subarynek dobrze Wam na forum było
Witam wszystkich forumowiczów.
Od marca jestem posiadaczem Imprezy z 2008r.
Mam nadzieję, że pytań technicznych nie będę miał zbyt wiele :)
Pozdrawiam
Od marca jestem posiadaczem Imprezy z 2008r.
Mam nadzieję, że pytań technicznych nie będę miał zbyt wiele :)
Pozdrawiam
Powitanie
Witajcie,
Nie mam jeszcze subaru ale zaczynam nad tym pracować :)
Zapisałem się do forum bo w sumie liczę na pomoc w szukaniu fajniej H6 opakowanej w Outbacka ,a i jak po czytałem widzę że poziom znajomości marki jest wysoki.
więc witajcie
Nie mam jeszcze subaru ale zaczynam nad tym pracować :)
Zapisałem się do forum bo w sumie liczę na pomoc w szukaniu fajniej H6 opakowanej w Outbacka ,a i jak po czytałem widzę że poziom znajomości marki jest wysoki.
więc witajcie
- lukaszek1978
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru forester SBD
Cześć,
Nazywam się Jarek, pochodzę z Radomska. Trafiłem tutaj gdyż mam kilka pytań odnośnie Imprezy :)
Nazywam się Jarek, pochodzę z Radomska. Trafiłem tutaj gdyż mam kilka pytań odnośnie Imprezy :)
-
ada///m
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester s-turbo ,Forester XT ,boosted e36 M3
Witam wszystkich.Od niedawna jestem posiadaczem Forestera S ,jest to moje pierwsze Subaru i wygląda na to że zacznę przygodę od wymiany tłoków.Czwarty tłok się tłucze czy to zimny czy to ciepły.