Chlejady 2008
Re: Chlejady 2008
czy te chlejady naprawdę sie odbędą, prosze o potwierdzenie, czy ktos przyjedzie tam, czy zjadę sie jak gupi i pocałuje klamkę ?
dziękuje z góry
dziękuje z góry
Myślę, że pocałujesz klamkę.esilon pisze:czy te chlejady naprawdę sie odbędą, prosze o potwierdzenie, czy ktos przyjedzie tam, czy zjadę sie jak gupi i pocałuje klamkę ?
dziękuje z góry
Ja będę incoguto w okolicach Srebrnej Góry.
Ale to z jakimiś "Chlejadami" nic wspólnego mieć nie będzie...

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
esilon jak by co to wpadnij do mnie na kawę 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Dostałem linka do tego wątku od jednego Forumowicza
Czy w planach imprezy jest jazda w stylu tych opisywanych w wątku "Off the beaten track"?
Znaczy się biba nocna plus jazda w terenie?

Znaczy się biba nocna plus jazda w terenie?
Chyba, ze koniecznie chcesz, to cos sie znajdzie 

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Olleo pisze:ppmarian, jedziemy na 9? To przydaloby sie ruszyc tak o 7 chyba? Raz probowalem w poltorej godziny sie wyrobic i dalo rade, ale bezpiecznie zbytnio nie bylo
nie nie

były niemcy, teraz dam szansę japońcowi
ALEX pisze: Znaczy się biba nocna plus jazda w terenie?
Ja mogę wskazać miejsca do jazdy terenowej jak chcecie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte pisze: Nie wiem jak Wy, ale ja tam już wyjeżdżam
kawior ?
vibowit pisze: esilon, MAMY CIĘ!.
tratattatta

przyjadę rołwerem chyba, może ktos kupi ?
a dziekuję, dziekuję, mam juz samochódPiter 35 pisze: esilon jak by co to wpadnij do mnie na kawę

Kupić, to nie kupię, ale się przejadę z przyjemnościąesilon pisze:przyjadę rołwerem chyba, może ktos kupi ?

Niech ktoś Polonezem przyjedzie, pliiiiiz!

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Bergen, genialny pomysl
Lucek, dzwig zamow, tego jeszcze nie bylo na Chlejadach. Byla betoniarka, ale to nie to samo
Link: http://pl.youtube.com/watch?v=yuFBVvgtnmo

Lucek, dzwig zamow, tego jeszcze nie bylo na Chlejadach. Byla betoniarka, ale to nie to samo

Link: http://pl.youtube.com/watch?v=yuFBVvgtnmo

Esilon nikt tu nie będzie Cię upijałesilon pisze: Piter 35 napisał(a):
esilon jak by co to wpadnij do mnie na kawę
a dziekuję, dziekuję, mam juz samochód

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ae to jest wyjazd tylko plenerowy -Rano siadanko miło i slicznie spiewy przy harmonii i gitarze.. po południu spotkania przy kawie czytanie poezji.. wieczorkiem spotkania przy ognisku czytanie poezji spiewy tance i koniec imprezy o 22 ......
Sadze ze na taka impreze to ja nie jade??

Sadze ze na taka impreze to ja nie jade??

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
remek pisze:Bergen, genialny pomysl![]()
Lucek, dzwig zamow, tego jeszcze nie bylo na Chlejadach. Byla betoniarka, ale to nie to samo![]()
{video}
Remek, zdajesz sobie sprawę, że obrażasz moje uczucia religijne?
Jeżeli piątek po południu, to przez Wrocek (objechać się raczej nie da...) dodaj 1.5 h....vibowit pisze:A z Warsiawki to jak najlepiej jechać, też przez Lubin?

Trasą przez Piotrków, Łask, Ostrów, Rawicz, Lubin, Legnicę, Jawor będzie z 50 km więcej...
Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vibowit, z Kiełpina możesz objechać Warszawę przez Błonie i GM do Mszczonowa albo tradycyjnie przez korek w Raszynie. Potem do PT gierkówką. Zjazd na DK 8. W miejscowości Mzurki zjazd w bok na drogę przez Widawę i Złoczew (uwaga - droga generalnie pusta, ale policja stoi czasem, zwykle w Rożniatowicach). Uwaga: droga jest podporządkowana i są na niej 3 znaki STOP - trzeba sie zatrzymać! W Zloczewie zjazd na DK 14, dojeżdżamy do DK 8 przed Sokolnikami. Tą drogą jedziemy do Kępna. Tam skręcamy na DK 39 i jedziemy do Brzegu. W Brzegu wjazd na A4. W Kostomłotach zjazd na DK 5, jedziemy do Lubawki. Tam skręcamy w drogę 369, którą dojeżdżamy do Jarkowic.
Alternatywnie można jechać DK 8 cały czas do Oleśnicy i tam skręcić w (oznakowany) objazd na Oławę. Dla miłośników wrażeń ekstremalnych - można jechać przez Wrocław. NIE POLECAM.
Alternatywnie można jechać DK 8 cały czas do Oleśnicy i tam skręcić w (oznakowany) objazd na Oławę. Dla miłośników wrażeń ekstremalnych - można jechać przez Wrocław. NIE POLECAM.
Konto usunięte, dzięki wielkie.
Będziemy ruszać ok. południa z centrum W-wy.
Będziemy ruszać ok. południa z centrum W-wy.
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
A, jak z centrum to polecam też trasę na Piaseczno, potem 722 do Grójca (jest kilka fajnych zakrętów gdzie Laguny zostają w tyle
) potem wjeżdżamy na remontowaną 7, potem za kilometr zjazd na Bełsk (728), w Belsku odbicie na 725 (też gdzieś stoją po drodze ale nie pamiętam gdzie - taka wioska gdzie wyjeżdżasz zza zakrętu prosto na Policję pod kościołem) i cały czas prosto do Rawy Mazowieckiej i tam na DK 8.
Uwaga; za Wilkowem wjeżdżamy w wojewodztwo łódzkie i droga ulega zwężeniu (też myślałem że to niemożliwe). Poza tym jest remont i są dwa światła wahadłowe, ale krótkie. Już w Łódzkim.

Uwaga; za Wilkowem wjeżdżamy w wojewodztwo łódzkie i droga ulega zwężeniu (też myślałem że to niemożliwe). Poza tym jest remont i są dwa światła wahadłowe, ale krótkie. Już w Łódzkim.
FUX pisze: eżeli piątek po południu, to przez Wrocek (objechać się raczej nie da...) dodaj 1.5 h.
Optymista ...lepiej niech jedzie na rawicz