"Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Re: "Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
No i Blatera zblatowali 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Spajki
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX 2003 2,0 Czarnula
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A jak nastroje przed dzisiejszym finałem LM? Jakieś małe typowanie? 

szkoda że pół miasta roznieśli w nocy
eLka nie potrafiła jednak przełknąć porażki, przegrywać trzeba tez umieć, a co poniektóre gwiazdki pokazały swoją słomę...
po 5 latach znowu miałem radochę
teraz tylko liczę na to, że nie przepierdzielą eliminacji i chociaż do fazy grupowej LE wejdą, a do tego potrzebne przejście 2 rund w eliminacjach LM

eLka nie potrafiła jednak przełknąć porażki, przegrywać trzeba tez umieć, a co poniektóre gwiazdki pokazały swoją słomę...
po 5 latach znowu miałem radochę

teraz tylko liczę na to, że nie przepierdzielą eliminacji i chociaż do fazy grupowej LE wejdą, a do tego potrzebne przejście 2 rund w eliminacjach LM
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
piszesz o śpiewach Gostomskiego ? że Legia to stara kurwa ? brawo dla niego kolejny chórzystabusik pisze:szkoda że pół miasta roznieśli w nocy![]()

ps:
i nie pół miasta a skłot

oraz za to:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56079BD2
Konto usunięte, piszesz o śpiewach Gostomskiego, czyli rozumiem, że jak (L) by wygrała, to zachowaliby pełen wersal i kulturkę i w restauracji raczyliby się kawiorem w białych rękawiczkach?
Nie rozśmieszaj, please
mówię o rzucaniu medalami, schodzeniu z boiska bez podziękowania kibicom (którzy nota bene, w większości płacili przez cały rok za bilety), odgrażaniu ławce rezerwowych Górnika itd... śmieszne zrzucanie winy na innych że się uwzięli i zawiązali spółdzielnię. A kto przegrał 8 meczów w sezonie? Wystarczyło przegrać jeden-dwa mniej i nie było by żali do wszystkich dookoła, a nie na siebie - tyle. Poza tym w 3 bezpośrednich meczach nie pokonali Lecha - a to już się wiele lat nie zdarzylo
Szacunek będzie, jak zachowają się tak jak 5 lat temu, gdy zrobili zrzutę na naprawy w mieście - i z kasą poszli do urzędu miasta, żeby naprawić to co zniszczyli
Nie rozśmieszaj, please
mówię o rzucaniu medalami, schodzeniu z boiska bez podziękowania kibicom (którzy nota bene, w większości płacili przez cały rok za bilety), odgrażaniu ławce rezerwowych Górnika itd... śmieszne zrzucanie winy na innych że się uwzięli i zawiązali spółdzielnię. A kto przegrał 8 meczów w sezonie? Wystarczyło przegrać jeden-dwa mniej i nie było by żali do wszystkich dookoła, a nie na siebie - tyle. Poza tym w 3 bezpośrednich meczach nie pokonali Lecha - a to już się wiele lat nie zdarzylo
Szacunek będzie, jak zachowają się tak jak 5 lat temu, gdy zrobili zrzutę na naprawy w mieście - i z kasą poszli do urzędu miasta, żeby naprawić to co zniszczyli
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
jak jechał autokar odkryty dwa lata i rok temu to nasi kopacze nie śpiewali kto starą kurwą jest i nie poświęcali tyle czasu Wam jak Wasi kopacze nam na fecie
jak ciebie śmieszy to co wyprawia wasz kopacz to możesz się śmiać ale wybacz nisko upadł jak na kopacza
co do postawy KSG (kopaczy) - cała Polska widziała
ot takie "Polskie" piekiełko z podtekstami, mogli oddać mecz walkowerem a nie się ośmieszać
co do szacunku za trans- wybacz ale mi jak tobie nienawiść do 7egłej całkowicie nie przesłania dobrych spraw i fajnych zachowań
ps:
jak można naprawiać skłot który powinien być opuszczony i nie powinien nikt tam mieszkać ?

jak ciebie śmieszy to co wyprawia wasz kopacz to możesz się śmiać ale wybacz nisko upadł jak na kopacza
co do postawy KSG (kopaczy) - cała Polska widziała

co do szacunku za trans- wybacz ale mi jak tobie nienawiść do 7egłej całkowicie nie przesłania dobrych spraw i fajnych zachowań
ps:
jak można naprawiać skłot który powinien być opuszczony i nie powinien nikt tam mieszkać ?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
nie trola a tro7a 
ps:
Busik zdobywasz MP i jedyny problem jaki masz to zachowanie kopaczy Legii
nie widząc zachowania swoich pupili - mistrzostwo
bo medali nie przyjęli, bo coś tam komuś powiedzieli no błagam
co do kopaczy z Zabrza- puścili mecz, skurwili się i tyle w temacie - dla ciebie to fajne chłopy bo podłożyli się wam, aby dokopać 7egłej a dla mnie to zwykłe sprzedajne dziwuszyska z trasy na Nieporęt
a nawet do nich im daleko bo za to kasy nie pobrali

ps:
Busik zdobywasz MP i jedyny problem jaki masz to zachowanie kopaczy Legii

bo medali nie przyjęli, bo coś tam komuś powiedzieli no błagam
co do kopaczy z Zabrza- puścili mecz, skurwili się i tyle w temacie - dla ciebie to fajne chłopy bo podłożyli się wam, aby dokopać 7egłej a dla mnie to zwykłe sprzedajne dziwuszyska z trasy na Nieporęt

chopie - wyluzuj
gdzie Ty widzisz, że jedyny problem jaki mam to zachowanie Legii?
Ja tylko odpisałem na Twoje teksty, że Gostomski se pośpiewał
To Ty zacząłeś z zarzutami - czyli to Tobie coś nie pasuje że Lech został mistrzem
Jakoś nie przypominam sobie, żeby mi przeszkadzało, że Legia została mistrzem rok, czy dwa lata temu. Lech wtedy spierdzielił swoją grę i zarządzanie klubem.
po 5 latach miałem radochę z mistrzostwa, a nie z porażki Legii - mnie ten klub nie obchodzi, po prostu.
Cały czas męczy Cię zachowanie Górnika - a skąd wiesz że tak było? A nie masz wyrzutów do piłkarzy Górnika Łęczna, że wygrali z Legią?
patrz na to co Twoi ulubieńcy spierdzielili, albo wygrali przy pomocy sędziów, a potem patrz na innych
Wszyscy widzieli że eLka grała po przerwie zimowej słabo, ale Ciebie interesuje że inni nie zagrali tak jak Legia chciała - żałosne
tęsknisz do czasów, kiedy każdy klub w Polsce musiał oddawać pilkarzy do Legii? i "tylko" 10 razy mistrzem Polski była pomimo państwowych preferencji? To już Górnik Zabrze więcej razy był mistrzem, a na służbę wojskową sobie zawodników nie "wybierał" jak chciał
Jakbyś nie wiedział, to właśnie z tamtych czasów w Polsce jest awersja do tego klubu - i pewnie jeszcze parę lat to potrwa
Ja szanuję to co eLka w tym roku zrobiła w LE - wyszła z grupy i super. Zróbcie za rok to samo i też będę za nich trzymał kciuki
To Ty zacząłeś z zarzutami - czyli to Tobie coś nie pasuje że Lech został mistrzem
Jakoś nie przypominam sobie, żeby mi przeszkadzało, że Legia została mistrzem rok, czy dwa lata temu. Lech wtedy spierdzielił swoją grę i zarządzanie klubem.
po 5 latach miałem radochę z mistrzostwa, a nie z porażki Legii - mnie ten klub nie obchodzi, po prostu.
Cały czas męczy Cię zachowanie Górnika - a skąd wiesz że tak było? A nie masz wyrzutów do piłkarzy Górnika Łęczna, że wygrali z Legią?
patrz na to co Twoi ulubieńcy spierdzielili, albo wygrali przy pomocy sędziów, a potem patrz na innych
Wszyscy widzieli że eLka grała po przerwie zimowej słabo, ale Ciebie interesuje że inni nie zagrali tak jak Legia chciała - żałosne
tęsknisz do czasów, kiedy każdy klub w Polsce musiał oddawać pilkarzy do Legii? i "tylko" 10 razy mistrzem Polski była pomimo państwowych preferencji? To już Górnik Zabrze więcej razy był mistrzem, a na służbę wojskową sobie zawodników nie "wybierał" jak chciał
Jakbyś nie wiedział, to właśnie z tamtych czasów w Polsce jest awersja do tego klubu - i pewnie jeszcze parę lat to potrwa
Ja szanuję to co eLka w tym roku zrobiła w LE - wyszła z grupy i super. Zróbcie za rok to samo i też będę za nich trzymał kciuki
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
przeczytaj sobie swój post z godziny 10:12busik pisze:chopie - wyluzuj
a potem moją odpowiedz z godziny 14:36 tyle w temacie tego kto i z czym ma problembusik pisze: eLka nie potrafiła jednak przełknąć porażki, przegrywać trzeba tez umieć, a co poniektóre gwiazdki pokazały swoją słomę...

- Spajki
- 0 gwiazdek
Moim zdaniem, Legia to mistrza przegrała źle grając już w rundzie wiosennej...a w grupie mistrzowskiej było już tylko gorzej...realnie wystarczyło wygrać jeden mecz więcej. Patrząc nie tylko przez pryzmat mnie jako kibica Legii, to po prostu graliśmy słabo, i to już od dłuższego czasu. Lech wykorzystał idealnie okazję i ma Mistrza. A napinka na Górnika, że się podłożyli Lechowi słabe...dla mnie bez pomysłu jest nasz wiking z łysą głową na grę Legii.
Proponuję porządek robić na swoim podwórku, a nie szukać winnych wszędzie dookoła...
A mistrza można zdobyć za rok i za dwa, dziś nie grała ekstraklasa po raz ostatni.
Pozdro
Proponuję porządek robić na swoim podwórku, a nie szukać winnych wszędzie dookoła...
A mistrza można zdobyć za rok i za dwa, dziś nie grała ekstraklasa po raz ostatni.
Pozdro
Spajki
+1
+1
- Spajki
- 0 gwiazdek
Dzień Dobry,
Ktoś dziś ogląda naszych kopaczy? Jakieś przewidywania? Typowanko?
jak dla mnie 2:0 dla Nas
Ktoś dziś ogląda naszych kopaczy? Jakieś przewidywania? Typowanko?
jak dla mnie 2:0 dla Nas
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
jakby co to ja obstawiam dzisiaj 1:1 ... dla naszych 
a tymczasem
http://zkarnego.interia.pl/ekscesy/news ... Id,1879571

a tymczasem

http://zkarnego.interia.pl/ekscesy/news ... Id,1879571
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
łojezusie chrystusieKonto usunięte pisze:zimny kubeł wody
3:0

tak będzie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Rafał Majka jest dla mnie sportowcem roku 2015. Chłopak jest nieziemski a dzisiejsza walka o 2 miejsce z Rodriguezem - coś pięknego.
Para panów komentatorów z Eurosportu to tez jest mistrzostwo świata.
Para panów komentatorów z Eurosportu to tez jest mistrzostwo świata.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Czegos takiego nie widzialem jeszcze, nie wiem czy ktokolwiek widzial...
Lewy - 9 dotkniec pilki - 9 minut - 5 bramek
Szacuneczek
Lewy - 9 dotkniec pilki - 9 minut - 5 bramek

Szacuneczek