Powitanie
Re: Powitanie
gajowy_marucha, a tu byłeś http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?p=46416#p46416
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Marchewkę się pytam czy kupiłeś!liwit pisze:gajowy_marucha, a tu byłeś http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?p=46416#p46416

-
gajowy_marucha
- 2 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Czytałem, ale jedynie mogę trzymać kciuki za wasze wątroby.liwit pisze: gajowy_marucha, a tu byłeś viewtopic.php?p=46416#p46416
Do kontaktów z Cypisem się nie przyznaję.
Do kontaktów z marchewką również (ale to chyba nie do mnie było

- Umbert
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy 2.0 D Station
Witam wszystkich!
Wracam sobie pewnego dnia po urlopie na forum a tam ... Forum nie ma! Normalnie szok! Ale co JA zrobilem?!
A gdzie ci ludzie ktorzy pisali? Bo zostala tylko garstka takich ktorzy pisali tak jak ja lubilem czytac.
No ale trudno, przegapilem podzial i nie wiedzialem gdzie szukac. Ale teraz juz znalazlem, dzieki Szymon!
No wiec, ja obecnie jezdze Foresterem 2.0XC. To moje pierwsze w zyciu Subaru. Jest tez moim pierwszym w zyciu autem z zarysowanymi felgami! FAK! 20 lat nigdy nie mialem zjechanej felgi! A teraz mam DWIE! Dziekuje ci kochanie....not!
Oczywiscie Subaru jest debest ale z moja noga na tym pedale co jest na dole po prawej to ja daleko nie pojade, okolo 420 km na pelnym baku. Wiec ZMINIAM NA DIESLA! Jeszcze okolo 2 tygodni czekania. W Japonii a moze juz na Oceanie Indyjskim znajduje sie czarne Legacy 2.0D Station business ++ a w domu stoi komplet 18" Ultraleggerek z 40:stkami od Goodyeara. Z tego co wyszukalem to diesli za duzo na forum nie ma, oprocz OBK? Czy jak? Bede wiec sie wyroznial. Ja lubie sie wyrozniac. Niekoniecznie musze w pozytywny sposob. Moze opis moich zmagan z Legacem Dieslem komus sie przyda? Kilka lat za kolkiem mam wiec cos tam zawsze dorzuce. Witam wiec ponownie i dziekuje za zaproszenie. Szukalem Was.
Aha,
a tak ostatnio TAM normalnie to jakas ta, no..paranoja jest! Ludzie zamiast pisac po ludzku pisza "pomidor" i takie tam. Tych co sie wychylaja i sa normalnie karca. Zloszcza ze niby sie jezdzi inaczej niz na tych znaczkach co ktos kolo jezdni powbijal. KTO jezdzi przepisowo? Ja chce widziec tego co jedzie max 90km/h cala trase Wawa - Gdansk. Znaczy sie...FENOMEN. Albo nich sie pokaze ten ktory sie nie zdenerwuje jak mu autobus droge zajezdza przez 15km na kretej aleji. Ewidentnie Fenomenow na swiecie jest sporo...
Wracam sobie pewnego dnia po urlopie na forum a tam ... Forum nie ma! Normalnie szok! Ale co JA zrobilem?!
A gdzie ci ludzie ktorzy pisali? Bo zostala tylko garstka takich ktorzy pisali tak jak ja lubilem czytac.
No ale trudno, przegapilem podzial i nie wiedzialem gdzie szukac. Ale teraz juz znalazlem, dzieki Szymon!
No wiec, ja obecnie jezdze Foresterem 2.0XC. To moje pierwsze w zyciu Subaru. Jest tez moim pierwszym w zyciu autem z zarysowanymi felgami! FAK! 20 lat nigdy nie mialem zjechanej felgi! A teraz mam DWIE! Dziekuje ci kochanie....not!
Oczywiscie Subaru jest debest ale z moja noga na tym pedale co jest na dole po prawej to ja daleko nie pojade, okolo 420 km na pelnym baku. Wiec ZMINIAM NA DIESLA! Jeszcze okolo 2 tygodni czekania. W Japonii a moze juz na Oceanie Indyjskim znajduje sie czarne Legacy 2.0D Station business ++ a w domu stoi komplet 18" Ultraleggerek z 40:stkami od Goodyeara. Z tego co wyszukalem to diesli za duzo na forum nie ma, oprocz OBK? Czy jak? Bede wiec sie wyroznial. Ja lubie sie wyrozniac. Niekoniecznie musze w pozytywny sposob. Moze opis moich zmagan z Legacem Dieslem komus sie przyda? Kilka lat za kolkiem mam wiec cos tam zawsze dorzuce. Witam wiec ponownie i dziekuje za zaproszenie. Szukalem Was.
Aha,
a tak ostatnio TAM normalnie to jakas ta, no..paranoja jest! Ludzie zamiast pisac po ludzku pisza "pomidor" i takie tam. Tych co sie wychylaja i sa normalnie karca. Zloszcza ze niby sie jezdzi inaczej niz na tych znaczkach co ktos kolo jezdni powbijal. KTO jezdzi przepisowo? Ja chce widziec tego co jedzie max 90km/h cala trase Wawa - Gdansk. Znaczy sie...FENOMEN. Albo nich sie pokaze ten ktory sie nie zdenerwuje jak mu autobus droge zajezdza przez 15km na kretej aleji. Ewidentnie Fenomenow na swiecie jest sporo...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Umbert, witaj na TheForum

Pamiętaj, że każdy temat może być ciekawy - najczęściej szybko robi się z niego offtop

Pamiętaj, że każdy temat może być ciekawy - najczęściej szybko robi się z niego offtop

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Umbert, witaj! A gdzie biało-czerwony bokser?
Niecierpliwie czekamy na relacje z jazd nowym nabytkiem! Myślę, że diesle będą bardziej popularne gdy FHI zacznie do nich montować automatyczne skrzynie biegów.
P.S. Vibowit, też Cię kocham
Niecierpliwie czekamy na relacje z jazd nowym nabytkiem! Myślę, że diesle będą bardziej popularne gdy FHI zacznie do nich montować automatyczne skrzynie biegów.

- So What!
- 6 gwiazdek
Nie wiedziałem, że wy tak chłopaki yyy .... ten, tegoKonto usunięte pisze:P.S. Vibowit, też Cię kocham

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
A to nie wiesz, że vibo dla nas pokój zamówił na Chlejadach? I jakichś dwóch waletów jeszcze dla niepoznakiSo What! pisze: Nie wiedziałem, że wy tak chłopaki yyy .... ten, tego

- So What!
- 6 gwiazdek
Nie wiedziałemKonto usunięte pisze:A to nie wiesz, że vibo dla nas pokój zamówił na Chlejadach? I jakichś dwóch waletów jeszcze dla niepoznakiSo What! pisze: Nie wiedziałem, że wy tak chłopaki yyy .... ten, tego![]()

Umbert witaj!
Nie licz na to, że tu się wszyscy ze sobą zgadzają.
Nie chciałem być złośliwy w wątku o Chlejadach i nie napisałem w odpowiedzieć na:

Nie licz na to, że tu się wszyscy ze sobą zgadzają.

Konto usunięte pisze:gdy FHI zacznie do nich montować automatyczne skrzynie biegów.

Nie chciałem być złośliwy w wątku o Chlejadach i nie napisałem w odpowiedzieć na:
że niektórzy nie potrzebują do tego zakrętów, ale sam mnie wywołałeś do tablicy.Konto usunięte pisze:jest kilka fajnych zakrętów gdzie Laguny zostają w tyle

Bo ja nieśmiały jestem, ale jak już złapię fazę...So What! pisze:On się tak na pierwszym zlocie ofrodłowym rozkręcał, rozkręcał i, jak widzę, rozkręcił

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Nie chciałem być złośliwy w wątku o Chlejadach i nie napisałem w odpowiedzieć na:
Konto usunięte napisał(a):jest kilka fajnych zakrętów gdzie Laguny zostają w tyle
że niektórzy nie potrzebują do tego zakrętów, ale sam mnie wywołałeś do tablicy.![]()
![]()
Eeee... no bo mnie koniki ukradli

- So What!
- 6 gwiazdek
Jakieś słabe te Laguny, jak przy Forku N/A, na Geolanderach, a do tego jeszcze w automacie, wymiękająvibowit pisze:Nie chciałem być złośliwy w wątku o Chlejadach i nie napisałem w odpowiedzieć na:że niektórzy nie potrzebują do tego zakrętów, ale sam mnie wywołałeś do tablicy.Konto usunięte pisze:jest kilka fajnych zakrętów gdzie Laguny zostają w tyle![]()
Chyba korniki...Konto usunięte pisze: Eeee... no bo mnie koniki ukradli

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Umbert
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy 2.0 D Station
Znaczy .. juz lubie!
Forum na ktorym kazdy sie ze soba we wszystkim zgadza?
To przeciez nie forum. To klub wzajemnej adoracji.
A poglady sa jak dupsko - podzielone.
Oczywiscie zgadzamy sie w kilku sprawach, ze ze Subaru jest najs i takie tam.
napewno nei zgodzimy sie w sposobie docierania nowych aut :-P.
A avatara wrzuce, dopiero poznaje opcje :-D.
Forum na ktorym kazdy sie ze soba we wszystkim zgadza?
To przeciez nie forum. To klub wzajemnej adoracji.
A poglady sa jak dupsko - podzielone.
Oczywiscie zgadzamy sie w kilku sprawach, ze ze Subaru jest najs i takie tam.
napewno nei zgodzimy sie w sposobie docierania nowych aut :-P.
A avatara wrzuce, dopiero poznaje opcje :-D.
Witam nowych
gajowy_marucha, Umbert - mam nadzieję, że będziecie się tutaj dobrze czuli

gajowy_marucha, Umbert - mam nadzieję, że będziecie się tutaj dobrze czuli

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Umbert pisze: To przeciez nie forum. To klub wzajemnej adoracji.
Bo tu, widzisz, jest klika wzajemnej adoracji, jak mówią niektórym, którzy tu później mówią, niektórzy trzecioosobowi podglądacze, którzy nie podglądają.

gajowy_marucha pisze: Zajrzałem na jedno forum, na drugie forum........, tu chyba jakoś sympatyczniej, no to się zapisałem.
Ale tutaj nie ma homologacji, tutaj nie dowiesz się, że przez prawo unii europejskiej trzeba być niemiłym dla zasłużonych osób, ani wielu innych ważnych rzeczy. Tu sami degeneraci i demagodzy siedzą. Ja bym na Twoim miejscu uważał, a nie tak od razu wyskakiwał z pochwałami.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 16:55 przez EterycznyŻołądź, łącznie zmieniany 1 raz.
EterycznyŻołądź, niemiłym piszemy razem i dajmy już spokój tym docinkom. Ważne, by wszyscy czuli się dobrze w towarzystwie, w którym się obracają.
btw. Jedziesz Ty na Chlejady?
btw. Jedziesz Ty na Chlejady?
czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit, ja tu haruję jak wół jako uświadamiający oficer polityczny, a ty mi tu docinki insynuujesz. Jak na Chlejady pojadę to pewnie mi morderstwo będziesz wciskał w palce.

EŻ i zabójstwo, te dwa wątki już wielokrotni się przewijały wspólnie. Kiedyś musi coś z tego wyniknąć.EterycznyŻołądź pisze:Jak na Chlejady pojadę to pewnie mi morderstwo będziesz wciskał w palce.

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Umbert pisze: Witam wszystkich!
Ale za to jak miło, że tu się pojawiłeś