Chlejady 2008
Re: Chlejady 2008
Czyli mówicie że jeśli będę we Wrocku jutro w południe, to przed sobotą mogę nie dotrzeć? 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie, no popatrz. Ja też będę we Wrocławiu jutro w południe.
Ba! Gdybym wtedy jechał do Jeleniej Góry (a jeśli bym jechał to właśnie wtedy) to zdziwiłbym się gdyby przejazd przez miasto zajął mi więcej niż 40min, a mieszkam na obrzeżach miasta między wylotem na Poznań i Warszawę.
Bzdury przeogromne gadasz. Przecież to najlepsza i najkrótsza (także czasowo) droga. Nie opłaca się inaczej jechać.

Konto usunięte pisze: Dla miłośników wrażeń ekstremalnych - można jechać przez Wrocław. NIE POLECAM.
Bzdury przeogromne gadasz. Przecież to najlepsza i najkrótsza (także czasowo) droga. Nie opłaca się inaczej jechać.

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Widze ze sie troche ludzi formuje przez wrocław to moze zrobimy zgromadzenie narodowe na BP przy karkonowskiej o 16tej w piatek jakos tak??Albo wczesniej komu pasuje to dawajcie znac kto chetny niech pisze na PW
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Bergen pisze:remek pisze:Bergen, genialny pomysl![]()
Lucek, dzwig zamow, tego jeszcze nie bylo na Chlejadach. Byla betoniarka, ale to nie to samo![]()
{video}
Remek, zdajesz sobie sprawę, że obrażasz moje uczucia religijne?
5:08 LOL

czarne jest piękne...
To do wieczora "dojdziesz"barbie pisze: jeśli będę we Wrocku jutro w południe

Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
No dobra.
To kto, gdzie w sobotę chce sie wybrać? Mam na myśli trasy turystyczne...
Pisać i kopiować.
1. Fux- jeszcze nie wie...

Pisać i kopiować.
1. Fux- jeszcze nie wie...

Dolce far niente 

To były rajdy z polonezem w tle 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Ja słyszałem, że Bergen przyjedzie z kobietą. Będzie musiał się zachowywać.remek pisze:vibowit, no to mamy kocowe

czarne jest piękne...
1. Fux- jeszcze nie wie...FUX pisze:No dobra.
Pisać i kopiować.

2. wil3 i wil3ca - w pierwszej kolejnosci wjazd na szrenice outbackiem... w ostatecznosci kolejka linowa. potem moze skalne miasto. chcialbym tez znalezc czas na pojezdzawki upalanko lub jakis wjazd w teren (jesli beda chetni) i wyrobic sie z tym wszystkim przed 20ta :P Jako, ze do dyspozycji jest sobota i niedziela, w gre wchodza pewne modyfikacje, np szrenica w niedziele, lub skalne miasto w niedziele, lub pojezdzawki w niedziele :)
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
a czy ekipa zbierająca się we Wrocławiu ma ochote nadrobić ze dwa kilometry, po drodze przyjechać do Bielawy, spotkać fantastycznych ludzi i dojechać na chlejady rewelacyjnymi trasami? 

Już gdzieś pisałem.wil3 pisze:1. Fux- jeszcze nie wie...FUX pisze:No dobra.
Pisać i kopiować.![]()
2. wil3 i wil3ca - w pierwszej kolejnosci wjazd na szrenice outbackiem... w ostatecznosci kolejka linowa. potem moze skalne miasto. chcialbym tez znalezc czas na pojezdzawki upalanko lub jakis wjazd w teren (jesli beda chetni) i wyrobic sie z tym wszystkim przed 20ta :P Jako, ze do dyspozycji jest sobota i niedziela, w gre wchodza pewne modyfikacje, np szrenica w niedziele, lub skalne miasto w niedziele, lub pojezdzawki w niedziele :)
Szrenica tam i z powrotem kolejką plus Skalne Miasto z buta realne.
szrenica tam kolejką, z powrotem z buta plus Skalne Miasto z buta mało realne i męczące....
Dolce far niente 

Już gdzieś pisałem - Szrenica tam i z powrotem Outbackiem lub ostatecznie kolejkąFUX pisze:Już gdzieś pisałem.
Szrenica tam i z powrotem kolejką plus Skalne Miasto z buta realne.
szrenica tam kolejką, z powrotem z buta plus Skalne Miasto z buta mało realne i męczące....

wil3,
Zejście z Kopy, czy Szrenicy w niedzielę.
Jeżeli Skalne Mesto, to w sobotę od rana, ale nie od 12-ej...

Zejście z Kopy, czy Szrenicy w niedzielę.
Jeżeli Skalne Mesto, to w sobotę od rana, ale nie od 12-ej...

Dolce far niente 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
W sumie byłby to niezły pomysł, tylko że trochę za późno będę jechał.Arti pisze:po drodze przyjechać do Bielawy, spotkać fantastycznych ludzi i dojechać na chlejady rewelacyjnymi trasami?
Taaaak. To zły pomysł.jarmaj pisze: W sumie byłby to niezły pomysł, tylko że trochę za późno będę jechał.
W Bielawie kury, gęsi, kaczki, indyki przestaną się nieść....

Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tutaj conajmniej jeden WRX a wczesniej GT straszylo od 4 lat, wiec kury nie niosa jak nic nie bulgocze.FUX pisze: W Bielawie kury, gęsi, kaczki, indyki przestaną się nieść....![]()

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
FUX, jakie kury? Jakie gęsi? Jakie kaczki i indyki? Te po których zostanie tylko pierze w powietrzu? 
EDIT:
Podejrzewam, że ten jedyny żywy drób który został jest po prostu... głuchy i pół ślepy.
Południe to po mojemu 12, może w porywach 13.Zresztą później już się zaczynają korki robić.

EDIT:
remek pisze: tutaj conajmniej jeden WRX a wczesniej GT straszylo od 4 lat, wiec kury nie niosa jak nic nie bulgocze.![]()
Podejrzewam, że ten jedyny żywy drób który został jest po prostu... głuchy i pół ślepy.
MAZI pisze: Widze ze sie troche ludzi formuje przez wrocław to moze zrobimy zgromadzenie narodowe na BP przy karkonowskiej o 16tej w piatek jakos tak??Albo wczesniej komu pasuje to dawajcie znac kto chetny niech pisze na PW
Południe to po mojemu 12, może w porywach 13.Zresztą później już się zaczynają korki robić.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
FUX pisze: Taaaak. To zły pomysł.
W Bielawie kury, gęsi, kaczki, indyki przestaną się nieść....![]()
Cytując klasykę rajdową "Kury, kaczki, dzieci wszystko to... gdzieś po krzakach chowa sie. [...]"
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Trzeba było byc pod Kielcami, to by Cię na plotach witały z transparentami...EterycznyŻołądź pisze: indyki?

Wszyscy mogą zaświadczyć...

Dolce far niente 

Byłbym zapomniał....
Czy jest wśród nas kto pływa na desce z żaglem ? Bo jakby co to zalew bukówka jest idealnym miejscem do tegoż. Mocno wieje i sporo przestrzeni jest.
P.S. Wis, Wisowa i Fido i Dido z rodziną już nakarmieni i ululani do snu
Czy jest wśród nas kto pływa na desce z żaglem ? Bo jakby co to zalew bukówka jest idealnym miejscem do tegoż. Mocno wieje i sporo przestrzeni jest.

P.S. Wis, Wisowa i Fido i Dido z rodziną już nakarmieni i ululani do snu

Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 21:50 przez LouCyphre, łącznie zmieniany 1 raz.
LouCyphre, juz pozamawiales ilosci jedzenia i napojow? Bo moi przyboczni (przyszly szwagier i obecny chrzesniak) jeszcze nie wiedza, czy zostana na wieczornej imprezie i jutro dopiero bede to wiedzial.
p.s. ma ktos namiary GPS na ten "Srebrny Potok" w Jarkowicach? Bym sobie od razu w Krzyska zapisal.
p.s. ma ktos namiary GPS na ten "Srebrny Potok" w Jarkowicach? Bym sobie od razu w Krzyska zapisal.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Przez Bielawę nie raz przejeżdżałem, toż to prawie środek naszego dawnego zagłebia rajdowego.FUX pisze:Taaaak. To zły pomysł.jarmaj pisze: W sumie byłby to niezły pomysł, tylko że trochę za późno będę jechał.
W Bielawie kury, gęsi, kaczki, indyki przestaną się nieść....
I z tego co widziałem, to drób daje radę, tzn, jak mu ktoś nie strzela regularnie podtrzymaniem, to wpada w apatię

Co wy gadacie , jakie kaczki i gęsi przecież tam sa kangury i takie tam australijskie zwierzaki 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa