Powitanie
-
PRO
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza GT Wagon 2000 r.
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
Witam wszystkich fanów SUBARU. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem IMPREZY GT WAGON 2000 r.
którą mam zamiar trochę dopieścić przed zimą, w razie wszelkich wątpliwości będę pytał i liczę na waszą pomoc oraz fachowe porady. Jeśli jest na forum ktoś z mojej okolicy obeznany w temacie to chętnie się spotkam żeby rzucił okiem na moją perełkę. Pozdrawiam.

-
Seebastian
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza Sti 2002
Witam ,
od jutra staję się szczęśliwym posiadaczem Subaru Forester . Będę wdzięczy za wszelkie wskazówki i pomoc .
od jutra staję się szczęśliwym posiadaczem Subaru Forester . Będę wdzięczy za wszelkie wskazówki i pomoc .
witam wszystkich którym benzyna płynie we krwi
za dzieciaka zauroczony przyjezdzajacymi do carfitu imprezkami marzyłem by kiedyś taką poznać.. wkońcu nadeszła pora na odkrycie tajemnicy świnek :) od niedawna wpadł mi w ręce pierwszy wrx GD, czyściutka seria aż miło

za dzieciaka zauroczony przyjezdzajacymi do carfitu imprezkami marzyłem by kiedyś taką poznać.. wkońcu nadeszła pora na odkrycie tajemnicy świnek :) od niedawna wpadł mi w ręce pierwszy wrx GD, czyściutka seria aż miło

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Czołem, Młodzieży 
Tej starszej i tej młodszej
Dużo frajdy z subaraków i z pobytu na The Forum życzę.

Tej starszej i tej młodszej

Dużo frajdy z subaraków i z pobytu na The Forum życzę.
Witam wszystkich - posiadam również Subaru - nie będę pił więcej browaru tylko jeździł od baru do baru pełen dumy, polotu i czaru 

-
karolpiotrek
- 0 gwiazdek
Gorczyk, forek wygląda bardzo smakowicie , te felgi super 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
husar6720s
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0 X, 2003
Witam,
Mam na imię Radek od niedawna w posiadaniu Forka 2.0 x, 2003r 125 ps- śmigam w okolicach Wadowic- Małopolska. Zaczynam swoją przygodę z marką plejad. Pozdrawiam
Mam na imię Radek od niedawna w posiadaniu Forka 2.0 x, 2003r 125 ps- śmigam w okolicach Wadowic- Małopolska. Zaczynam swoją przygodę z marką plejad. Pozdrawiam
Piter 35,
Dziękuję, auto wróci z naprawy to opiszę go i skręcimy jakieś prom z forkiem, myślę że się uda i spodoba się to co z nim robię
Dziękuję, auto wróci z naprawy to opiszę go i skręcimy jakieś prom z forkiem, myślę że się uda i spodoba się to co z nim robię

Hej, jestem świeżo po rejestracji, Subaraka się żadnego jeszcze nie dorobiłem, ale niewykluczone, że się to zmieni. Pozdrawiam wszystkich!
Cześć, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem GTeka MY99
, także witam się też oficjalnie z bracią forumową ! 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Witaj Morfeusz!
Dzięki że mi przypomniałeś żebym się w końcu spać położył po nocce w robocie.....
Dzięki że mi przypomniałeś żebym się w końcu spać położył po nocce w robocie.....

Zapraszam do mojej krainy :D Ja ostatnio przed zakupem co noc pobudka i 1000 myśli w głowie :D
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy