Chlejady 2008
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Chlejady 2008
EterycznyŻołądź, podejrzewałem, że wszyscy mają na Ciebie ignora, ale to raczej Ty musisz mieć aktywny tryb 'niewidzialny'. 

czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit, bo ta opończa co mi wisi nad głową daje +10 do ukrywania się i cichego pisania oraz 2k6 do punktów życia.
Pytanie kto przed kim będzie jutro aktywował swój tryb niewidzialny.
Ja porządny nóż już spakowałem. 

Pytanie kto przed kim będzie jutro aktywował swój tryb niewidzialny.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
cholera, jeszcze sie Chlejady nie rozpoczely a juz sie zaczynaja nabijacPiter 35 pisze: Co wy gadacie , jakie kaczki i gęsi przecież tam sa kangury i takie tam australijskie zwierzaki![]()

Jutro staje na uszach, o 7 rano jade po klocki hamulcowe, lapac Leszka Wojcika gdzies na os. Potem zmiana kol. Wymiana tego i owego w Wisni i jesteeeeeeeem.
Ale mi sie morda cieszy

Lucek opuszcza 3 kolejki jutro za dzisiejszego nielegala!
EterycznyŻołądź, Bo nie siedziałem przy kompie przez chwilę. Niektórzy nie spędzają przy nim całego czasu
Już masz odpowiedź w skrzynce 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Takim to dobrze. Śnią już w chlejadowym raju... a tu człowiek musi jutro natrzaskać tych kilometrów żeby się tam dostać.LouCyphre pisze:P.S. Wis, Wisowa i Fido i Dido z rodziną już nakarmieni i ululani do snu

jarmaj, o której będziesz pędził swoją power wiśnią? może akurat szanowne wrocławskie towarzystwo postoji w korkach i przyjedzie do Bielawy o odpowiedniej godzinie?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
wlasnie z Luckiem zaczelismy sie zastanawiac nad Karkonoszami po Chlejadach i wyszlo nam:
Wielka Rownina Karkonoska
Wielka Rownina Karkonoska

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
To widze ze juz wszyscy uzbrojeni jak ktos leci na Wrocław to juz sie powtarzam jak cos to mozna lecec razem
Arti nie mowie ze nie mozemy pojechac przez Bielawe bedzie weselej a ty tam sciezki znasz to bym sobie opony przetestował...
jak ktos bedzie na wro jechałto pisac na PW tel to potem sie odezwe i o ktorej chcecie jechac...
Arti nie mowie ze nie mozemy pojechac przez Bielawe bedzie weselej a ty tam sciezki znasz to bym sobie opony przetestował...
jak ktos bedzie na wro jechałto pisac na PW tel to potem sie odezwe i o ktorej chcecie jechac...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Czy ktoś jadący z Wa-wy będzie przelatywał ok 15:30, jutro przez Bełchatów? Bo planujemy wtedy wyruszyć w podróż w nieznane. 

My z Vibkiem i mam nadzieję z Chloremcitan pisze:Czy ktoś jadący z Wa-wy będzie przelatywał ok 15:30, jutro przez Bełchatów? Bo planujemy wtedy wyruszyć w podróż w nieznane.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
LouCyphre pisze: EterycznyŻołądź, Bo nie siedziałem przy kompie przez chwilę. Niektórzy nie spędzają przy nim całego czasuJuż masz odpowiedź w skrzynce
![]()
Zważ, że swojego posta napisałem 20 min po tym jak ty napisałeś swój na forum, a PW wysłałem jeszcze wcześniej, więc po co te złośliwości?
To jeżeli bedziecie jechac DK8 to na pewno przez Bełchatów. My z citan'em za sterami bedziemy wyjeżdzac około 15:30 - 16:00. Możemy dalej pojechać razem.vibowit pisze: Będziemy ruszać ok. południa z centrum W-wy.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Ok to widze ze Wro jedzie samo tak sobie....
Arti to ja o ktorej mam sie zameldowac u ciebie??

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Olleo pisze: p.s. ma ktos namiary GPS na ten "Srebrny Potok" w Jarkowicach? Bym sobie od razu w Krzyska zapisal.
ooo

Olleo - o ktorej ruszasz z wro? rozumiem ze telefon bedziesz miec przy sobie

były niemcy, teraz dam szansę japońcowi
Siur ze bede mial. Wyruszam kolo 7.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Panowie Barbie upikła taki pikny chlebek w wolnym czasie by przywitać wszystkich po staropolsku 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
barbie pisze:Czyli mówicie że jeśli będę we Wrocku jutro w południe, to przed sobotą mogę nie dotrzeć?
Eeeee tam. Na razie nie ma tragedii. Choć i tak poleciłbym dookoła miasta jechać. I widoczki ładniejsze...

ppmarian, Olleo,
Podawałem już raz ale Wam się nie che czytać ...
50,717817 ° 15,888955 °
Podawałem już raz ale Wam się nie che czytać ...
50,717817 ° 15,888955 °
A nie lepiej tak bez GPs-a tylko kuknąć na mapę i na czuja
Człowiek jakąś wioseczkę zwiedzi przy okazji i samochodem po górkach pojeździ , docencie to ,że przyjeżdżacie w rejony gdzie można trochę samochodem po fajnych zakrętach pojeździć

Człowiek jakąś wioseczkę zwiedzi przy okazji i samochodem po górkach pojeździ , docencie to ,że przyjeżdżacie w rejony gdzie można trochę samochodem po fajnych zakrętach pojeździć

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa