Dzięki Wojtas ;)wojtas. pisze:Arti gratki za Rally Masters no i chyba można już gratulować całego sezonu.
Teraz nie wypada nic innego jak wygrać Walim i postawić wisienkę na torcie!!![]()
Organizator ubezpiecza imprezę od takich zdarzeń, wszystkie takie szkody są z tego pokrywane. OC imprez masowych jest obowiązkowe. Nie wiem czy KJSy podchodzą pod imprezy masowe, ale nawet gdyby nie, to każdy organizator wie, że taniej mu wyjdzie ubezpieczenie niż naprawa ogrodzeń i tego typu szkód ze swojej kieszenij33mbo pisze:BTW na jakich zasadach ludzie maja rekompsowane takie straty jak za rozwalony plot czy tynk na domu?
OC. O ile dobrze pamiętam, to jakby rozwalił ktoś płot to właśnie z tego idzie na naprawę. Mogłoby też z zawodnika.burat pisze: Nie wiem jak jest w tej kwestii RM
raczej swoim OCburat pisze: barbie, najczęściej zawodnik sam odpowiada
to nie do końca tak działaburat pisze: Jest w regulaminie takie magiczne stwierdzenie ,że zawodnik odpowiada za szkody powstałe w mieniu innych załóg bądź osób postronnych.
Myślę, że taki punkt regulaminu służy trochę lepszemu snu organizatora (Choć oczywiście w większości przypadków pewno ma zastosowanie). Mogłaby się zdarzyć sytuacja, że zawodnik się wypina, bo coś.burat pisze: Alan, Alan, Alan!, chodziło mi o pokrycie strat
a ubezpieczyciel zawodnika ma na to ochote?Alan, Alan, Alan! pisze: burat napisał(a):
barbie, najczęściej zawodnik sam odpowiada
raczej swoim OC