Jakie byście polecili konto w "stacjonarnym" banku? ponoć ING jest OK ale chyba banki mieszczą się głównie na Śląśku (dawny Bank Śląski), może jakiś Lucas albo Raiffeisen?
Ja płacę 11,50 za prowadzenie rachunku.Paweł_BB pisze: a w Pekao każą za wszystko płacić
Ja wiem? Korzystam z marmurku - Citibank (nigdy nie stalem dluzej niz 5 minut, na wiecej nie mam czasudamaz pisze:barbie dobrze prawi. Inteligo + PKO jest ok. pod warunkiem, że nie zaglądasz zbyt często do części marmurkowej (Fido,).
zresztą, jeśli chodzi o kolejki, obsługę itp, to chyba wszystkie marmurki sucs.
Mam podobne doświadczenia. Nigdy więcej Citi.barbie pisze:Dla mnie Citi jest tragiczny. Po wielu przejściach w życiu już do nich nie pójdę. Ze wszystkim robią problemy, niemożliwie upierdliwy bank
Jakos nie doswiadczylem trudnosci, moze przez to ze ja malo problematyczny jestemKonto usunięte pisze:Mam podobne doświadczenia. Nigdy więcej Citi.barbie pisze:Dla mnie Citi jest tragiczny. Po wielu przejściach w życiu już do nich nie pójdę. Ze wszystkim robią problemy, niemożliwie upierdliwy bank
Citi od 14 lat.Interceptor pisze:Jakos nie doswiadczylem trudnosci, moze przez to ze ja malo problematyczny jestemKonto usunięte pisze:Mam podobne doświadczenia. Nigdy więcej Citi.barbie pisze:Dla mnie Citi jest tragiczny. Po wielu przejściach w życiu już do nich nie pójdę. Ze wszystkim robią problemy, niemożliwie upierdliwy bank![]()
Ale jak idac jestem wyjatkiem, wiec wycofuje sie pod presja ogolu![]()
To były fajne czasyAlan, Alan, Alan! pisze: konto oszczednosciowe 5%