Konto usunięte pisze: temperament niemieckiego projektanta![]()
Chyba miał do tego poważną wadę wzroku.

Konto usunięte pisze: temperament niemieckiego projektanta![]()
Jestem w takim momencie, że mam w nosie praktyczność czegokolwiekSo What! pisze:Konto usunięte, jeszcze raz gratulacjeDywaniki masz w niepraktycznym kolorze
Z ciekawości dzisiaj wynająłem takiego Leona 1.2 (z manualną skrzynią). Potwierdzam, świetne jeździ z tym z pozoru słabym silniczkiemesilon pisze:W leonie jest 105 i tylko przy pełnym składzie na pokładzie ciut brakuje, gdy pozostaje lekki jeździ lepiej niż 150 nieuturbione
to niewiele tym bardziej że silnik jest cichy, możliwe że w MB przy 140 masz mniejЛукашэнка pisze: gdy przy 140 km/h miałem już ok. 3 tys obrotów na 6-tym biegu. Ale się po chwili przyzwyczaiłem, że tak jest i już.
a układ kierowniczy ? moim zdaniem świetne czucieЛукашэнка pisze: świetne jeździ z tym z pozoru słabym silniczkiem
a pseudoszpera ? testowałeś ?Лукашэнка pisze: Jeszcze bardziej na pochwałę zasługuje zawias, który jest dużo lepiej dostrojony niż w większości innych niedrogich kompaktów.
potwierdzam, jak hula hopЛукашэнка pisze: chudziudki, jak na współczesne auto,wieniec kierownicy
To jest specjalnie, żeby można było kupić elegancki pokrowiecesilon pisze:potwierdzam, jak hula hopЛукашэнка pisze: chudziudki, jak na współczesne auto,wieniec kierownicy
no i uroda, jest naprawdę ładnie zaprojektowanyj33mbo pisze: wszystko prawda! Do tego cena Leona
z mojego doświadczenia wynika, że każdy kto choć raz się przejechał zmienia zdaniej33mbo pisze: zostalem wysmiany jak bronilem tych 105 koni.
taksówkarski trochęKonto usunięte pisze: To jest specjalnie, żeby można było kupić elegancki pokrowiec
esilon pisze:no i uroda, ...j33mbo pisze: wszystko prawda! Do tego cena Leona
esilon pisze: z mojego doświadczenia wynika, że każdy kto choć raz się przejechał zmienia zdanie![]()
To tylko kilkudniowy wycieczka do Katalonii. Jestem z żoną i dziećmi, więc tym bardziej jeżdżę grzecznie.esilon pisze:a pseudoszpera ? testowałeś ?
mnie leon zawsze pozytywnie zaskakiwał przy dynamicznym wchodzeniu w łuki i łagodniejsze zakręty , przyjemnie zacieśniał tor jazdy
FUX pisze: 140 baksów.
Zastanawia mnie tylko, dlaczego nazywają to coś SUV'em. Bardziej toto na VAN'a wygląda.FUX pisze: Sóf dla dziadów.
http://tvn24bis.pl/tech-moto,80/ten-suv ... 81827.html
Dzisiaj zostawiłem STI, żeby coś tam przy alarmie pogrzebali i wziąłem do pracy WRXa. Oba seryjne jak wiesz.Chloru pisze: Oczywiście, że nie jest. Jednak twierdzenie, że między 3,5 a 2,5 nie ma różnicy to takie lekkie nadużycie.
To odróżnia trochę tego Levorga od Hyundaia i40 kombi i innych tym podobnych azjatów.Konto usunięte pisze:Dobrze, że chociaż kurnik jest.