[S] Outback 2.5 AT 2005 Salon PL, LPG by Jako
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Outback 2.5 AT 2005 Salon PL, LPG by Jako
Dziękuję za dobre słowo :) Fotograf ze mnie kiepski ale okoliczności przyrody sprzyjały ;)
Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
UP
Bierzcie go, bo zacznie w parking wrastać 

Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
-
woocash2
- 0 gwiazdek
- Auto: volvo v70 2.4 MY'01
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ja bym brał, gdyby nie automat...jasiem pisze:UPBierzcie go, bo zacznie w parking wrastać
A ja coraz częściej żałuję że jednak nie kupiłem automata.
jasiem ładne auto, szkoda że na wiosnę nie było wystawiane.
jasiem ładne auto, szkoda że na wiosnę nie było wystawiane.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Nie taki straszny ten automat, da się żyć a na miasto zupełnie idealny ;) i jakby co, tryb manualny ma jakbyś chciał powachlować. I to taki "prawdziwy" - przy odcięciu nie zmienia biegu na wyższywoocash2 pisze:ja bym brał, gdyby nie automat...

Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
Dziękuję. Zawsze jest tak że albo za późno albo za wcześnieinquiz pisze: jasiem ładne auto, szkoda że na wiosnę nie było wystawiane.

Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
Sprzedany.
Nowemu nabywcy życzę wielu szczęśliwie przejechanych kilometrów i dziękuję za przemiłą atmosferę od pierwszego telefonu do momentu przekazania samochodu :)
Nowemu nabywcy życzę wielu szczęśliwie przejechanych kilometrów i dziękuję za przemiłą atmosferę od pierwszego telefonu do momentu przekazania samochodu :)
Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
To ja dziękuję za auto, którego stan i koleżeński klimat w jakim została przeprowadzona transakcja powodują, że wypływ gotówki jest nieco mniej bolesny.
A tak na marginesie: choć na forum jestem zarejestrowany od 6 lat, bo tyle czasu spędziłem ze swoim poprzednim legasiem to nie było sposobności, by jakoś wyraźniej się tutaj udzielać. Ale teraz mam subarynę z forumowymi naklejkami. A to zobowiązuje. Zatem - choć mam świadomość, że to niewłaściwy wątek - witam wszystkich ponownie.

A tak na marginesie: choć na forum jestem zarejestrowany od 6 lat, bo tyle czasu spędziłem ze swoim poprzednim legasiem to nie było sposobności, by jakoś wyraźniej się tutaj udzielać. Ale teraz mam subarynę z forumowymi naklejkami. A to zobowiązuje. Zatem - choć mam świadomość, że to niewłaściwy wątek - witam wszystkich ponownie.
gratulacje dla obu stron :)
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk