Czyż to nie piękne?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Row_44l_ewy pisze:Jak to jest technicznie realizowane? Satelitarnie? Raczej nie ta samą drogą, co załoga z wieżą?
Połowa z pasażerów jest on-line podczas lotu, więc na szał prędkości nie liczyłem. Ale działa i nie zrywa.l_ewy pisze:Ciekawe rozwiązanie ale tak jak sądziłem, szału prędkości nie ma. ;)
i serwis w zakresie holowania podlegającego AssistanceAlan, Alan, Alan! pisze:Dobrze mieć assistance.
spoko upewniłem siębusik pisze: i serwis w zakresie holowania podlegającego Assistance
Ale, że co się stanęło?Alan, Alan, Alan! pisze: Dobrze mieć assistance. Głupi oring za 50gr.
90% oring w pompie wspomagania. Wymieniałem go (za pomocą Artiego i Kijka, bo ja noga jestem) na inny, ale że była druga taka sama pompa to wzięliśmy z niej na próbę. I chyba mu się wzięło dokończyło żywota. Takie problemy to nie problemy, a jak jest za "darmo" transport, to bajka! :)mały 5150 pisze: Ale, że co się stanęło?
To wszystko to nic. Najlepsze jest to, że dzisiaj wracamy do domu autobusemAlan, Alan, Alan! pisze:90% oring w pompie wspomagania. Wymieniałem go (za pomocą Artiego i Kijka, bo ja noga jestem) na inny, ale że była druga taka sama pompa to wzięliśmy z niej na próbę. I chyba mu się wzięło dokończyło żywota. Takie problemy to nie problemy, a jak jest za "darmo" transport, to bajka! :)mały 5150 pisze: Ale, że co się stanęło?
W najgorszym wypadku pompa, ale z tym liczę się od zakupu. Nie zepsuje mi to słonecznego dnia :)
W sensie, że do Warszawy?barbie pisze:To wszystko to nic. Najlepsze jest to, że dzisiaj wracamy do domu autobusemTrochę się boję
dolicz do tego koszt tabletek nasennych dla barbieЛукашэнка pisze:To moze polećcie jutro rano Ryanem z Wrocławia (za 128 zł/osobę)
Jakiś czas temu ktoś na fly4free podrzucał taką opcję - Okęcie -> Modlin (albo odwrotnie).Alan, Alan, Alan! pisze:hmmm, z Puławskiej na Modlin jakoś byśmy złapali autobus.
Ale wątpię, że Ryanair by nas wysadził na Okęciu.
barbie pisze: To wszystko to nic. Najlepsze jest to, że dzisiaj wracamy do domu autobusemTrochę się boję
![]()