Świnia chyba nie była z tego powodu radaKonto usunięte pisze:Gal pisze: na następnym spotkaniu nie dotykam się grilla
FUX jako podgrzewacz świni był całkiem sprawny w działaniu

Świnia chyba nie była z tego powodu radaKonto usunięte pisze:Gal pisze: na następnym spotkaniu nie dotykam się grilla
FUX jako podgrzewacz świni był całkiem sprawny w działaniu
ajjj tam od razu grubo. Każdy ma prawo do chwili drzemki w cieple biwakowego ogniska.FUX pisze:Fota 31... z galerii FKesilon pisze: słyszałem, ze było grubo
fotek z Barbie nie wklejam na forumvibowit pisze:
remek, też ma parę fotek do podpisu.![]()
I to się nazywa skuteczna tresuraremek pisze:fotek z Barbie nie wklejam na forumvibowit pisze:
remek, też ma parę fotek do podpisu.![]()
devlin pisze: Może skonfrontujcie?
![]()
I tak sie ciesz, ze nie stanales w polowie autostrady, bo tam przez chyba 100km w ogole zadnej nie maesilon pisze:Olleo szkoda , że nie zapytałem Cie o najbliższą stację pewną jakąś,
te Twoje testy prędkości na autostradzie podniosły spalanie i musiałem lać paliwo jakiejs podejżanej nieznanej, swoja droga to ciekawe, że odległości miedzy stacjami to ca 150km
Potwierdzam...Azrael pisze:Przecież nawet dziecko wie że dolna połowa baku w Subaru to mniejsza połowa
Do zakładania było dalekovibowit pisze: Chloru prawie chciał się zakładać, że na połowie baku w WRXie dojedzie do Warszawy.![]()
Azrael pisze: Przecież nawet dziecko wie że dolna połowa baku w Subaru to mniejsza połowa![]()
Pstrągi tam łowiłem, nie świnie, pstrągi!Arti pisze:esilon, bo to była ta co ją jarmaj wyłowił ze strumienia jak poszedł nurkować.
Chloru pisze:devlin pisze: Może skonfrontujcie?
![]()
Na miejscu Remka bym nie fikał. U Barbie nawet klocki hamulcowe pylą na różowo
A nawet się zastanawialiśmy w tym autobusie z tyłu, czy zwariował mówiąc że nie będzie tankować. Bo zapomniałam zabrać linki na w razie czegovibowit pisze:Chloru prawie chciał się zakładać, że na połowie baku w WRXie dojedzie do Warszawy.![]()
No dobra, nie całą trasę, ale ponad 300 km chciał zrobić na tej połówce.
Nie nasze auto. Trzeba było próbować.Chloru pisze:Do zakładania było daleko![]()
Hamulce są dla mięczaków. Gdy mały 5150 jedzie to inni użytkownicy dróg robią się jacyś wyjątkowo złośliwi.Chloru pisze:Wiesz ja nawet hamulca nie zabiłem a małemu udało się to w parę chwil
Rany, no prawie o nim zapomniałem...LouCyphre pisze:P.S. Okrzyk na hasło uśmiech do zdjęcia - bezcenny
LouCyphre pisze: Jak odsapniecie to może zaczniemy coś kombinować z następną? Ja jestem ZA