To tribeka nowa? Mi sie wydawało ze jakiś koncept elepstryczny.
A uchwyt bajerancki.
Rowery a STI
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Re: Rowery a STI
damaz, z homologacją fakt
ale...
bezpieczniejszy jest pospawany wihajster niż niewiedza, montowanie bagażników nie wspomnę o przyczepkach zapinanych do takich haków jak mój- tak wyglądał po zdjęciu zderzaka piaskowaniu i malowaniu (oddałem do zakładu). Obecnie zamontowany jest taki jak na zdjęciu. mam 3 inne samochody ze sprawnym wiec ten zamontowałem tylko tyle zeby sie nikt nie czepiał ze w dowodzie jest, a nie ma go w samochodzie.
prosze pomysleć ilu z nas ma podobe ukryte niespodzianki.
Papierek papierkiem, homologacja dotyczy elementów nowych ale po nastu latach mój hak nawet nie został by zamontowany na stanowisko testowe
Pytanie do wszystkich posiadających leciwe samochody: czy aby z każdym Waszym samochodem jest wszystko ok?? jest identycznie sprawny jak ten z fabryki ??

bezpieczniejszy jest pospawany wihajster niż niewiedza, montowanie bagażników nie wspomnę o przyczepkach zapinanych do takich haków jak mój- tak wyglądał po zdjęciu zderzaka piaskowaniu i malowaniu (oddałem do zakładu). Obecnie zamontowany jest taki jak na zdjęciu. mam 3 inne samochody ze sprawnym wiec ten zamontowałem tylko tyle zeby sie nikt nie czepiał ze w dowodzie jest, a nie ma go w samochodzie.
prosze pomysleć ilu z nas ma podobe ukryte niespodzianki.
Papierek papierkiem, homologacja dotyczy elementów nowych ale po nastu latach mój hak nawet nie został by zamontowany na stanowisko testowe

Pytanie do wszystkich posiadających leciwe samochody: czy aby z każdym Waszym samochodem jest wszystko ok?? jest identycznie sprawny jak ten z fabryki ??
Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269