Tutaj więcej o ile już tutaj nie trafiłeś

mały 5150 pisze: Tutaj więcej o ile już tutaj nie trafiłeśhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Temple_of_the_dog
No wiem, tylko ja trochę żałuję - bo to dwóch wokalistów, których lubię jak nie wiem co.vibowit pisze: mały 5150, idea powstania była taka, że nie było sensu, by to ciągnęli.
Będziemy mieli po oryginalevibowit pisze:A przy okazji teges. Mam kopię tej płytki, którą pożyczyłeś.![]()
To jeszcze coś tylko dorzucę i zostawiam cię z tą płytką sam na samWRC fan pisze: Już skombinowałem sobie album na mp3 - dzięki !![]()
To nie była propozycja. Serio się ucieszyłem, że mam kopię bezpieczeństwa.mały 5150 pisze:Będziemy mieli po oryginalevibowit pisze:A przy okazji teges. Mam kopię tej płytki, którą pożyczyłeś.![]()
Mam zasady, może nie wyglądam ale mam
14 lutego poszły dwa kawałki z tej płyty Ty i BACHAvibowit pisze:To nie była propozycja. Serio się ucieszyłem, że mam kopię bezpieczeństwa.mały 5150 pisze:Będziemy mieli po oryginalevibowit pisze:A przy okazji teges. Mam kopię tej płytki, którą pożyczyłeś.![]()
Mam zasady, może nie wyglądam ale mam
A tak btw to w otchłaniach tego wątku już się przewijały kawałki Temple Of The Dog. Wiem, bo sam wrzucałem.
Jeszcze a propos. Taki obrazek ostatnio mi wpadł w ręce.mały 5150 pisze:Będziemy mieli po oryginaleMam zasady, może nie wyglądam ale mam
piotruś, dlatego właśnie napisałem, że mam mieszane uczucia. Ciężko oceniać jakikolwiek kawałek po pierwszym przesłuchaniu. A co dopiero całą płytę po pierwszym kawałkupiotruś pisze: Ale zauważ, że pod koniec tak jakby wracali do Kill'em All.
A co powiesz na tą balladkępiotruś pisze: So What!, dzięki, że to tu wkleiłeś![]()
A co powiesz na tą balladkę
A przydałoby się nie tyle coś nowszego, co raczej żywszegovibowit pisze:No to coś trochę nowszego po tych smutach małego 5150.![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=YygyHCRrKho
Szkoda, że nie było Cię na Chlejadach. Konto usunięte nie bardzo miał komu wciskać w uszy swoich słuchawek.So What! pisze:Mój ulubiony kawałek Megadethu
vibowit pisze: Konto usunięte nie bardzo miał komu wciskać w uszy swoich słuchawek.
Też żałuję. Kiedy następny spotvibowit pisze: Szkoda, że nie było Cię na Chlejadach.