Forester XT 2.0 AT '03 120kkm
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Forester XT 2.0 AT '03 120kkm
Cholera, zazdroszczę nowemu właścicelowi - mój przy tym jakiś taki... podniszczony 

iiiiii,powolny automatWiS pisze:Cholera, zazdroszczę nowemu właścicelowi - mój przy tym jakiś taki... podniszczony

Mam nadzieje,że nowy właściciel pojawi się na forum!:) I może za rok-dwa będzie chciał sprzedać..;)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dał się ubłagać.Alan, Alan, Alan! pisze:kupił?

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
to mam nadzieję, że już nie narzeka że nie kupił mojego OBK'a... jeśli dobrze się domyślam kto kupił 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Twoja Racja jest NajTwojsza. :) Przestałem bić głową w ścianę i łyknąłem "powolnego automata" jak indor kluchy. Po moim Mercu C180 to demon szybkości. :D Poza tym - manual jest męczący, szczególnie w zakorkowanym Mieście Wojewódzkim Kielce. :D ;)busik pisze: to mam nadzieję, że już nie narzeka że nie kupił mojego OBK'a... jeśli dobrze się domyślam kto kupił![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Gratulacje sprzedaży i nabycia.
Tylko tak się zastanawiam, po co tyle foresterów w Kielcach? Zalaszają czy co? :P
Tylko tak się zastanawiam, po co tyle foresterów w Kielcach? Zalaszają czy co? :P
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a to nie tam PEEZEL ostatnio wygrał jakoś mocno? albo zalaszają albo zapolająl_ewy pisze: Zalaszają czy co? :P

Jest popyt, jest podaż. Laski lecą jak ścięte. ;)l_ewy pisze: Zalaszają czy co?
- WiS
- 6 gwiazdek
Zakrzaczać będzieml_ewy pisze: po co tyle foresterów w Kielcach? Zalaszają czy co? :P

Ale jedzenie rzucił...busik pisze: już nie narzeka że nie kupił mojego OBK'a...
- WiS
- 6 gwiazdek
Czekaj, skończy się rumakowanie, kiedy Kasia się zarejestruje na The ForumMawron pisze: Laski lecą jak ścięte. ;)

Kupuj tego prosiaka, nie marudźgregski pisze: ja chwilowo w golfie tdi...

gregski, ale "Oni" po 40 kupują mercedesy... 

czarne jest piękne...
gregu, nie słuchaj go. Nie trzeba szukać. Ja wiem gdzie stoją i czekają. Prawie u mnie pod domem.
http://classicsgarage.pl/
Pierwszy z brzegu jest idealny.
http://classicsgarage.pl/
Pierwszy z brzegu jest idealny.

czarne jest piękne...
Mawron, serdecznie gratuluje, naprawdęMawron pisze: łyknąłem "powolnego automata"
automat w Twoim

a korki u nas znikną zaraz jak skończą przystanki budować

Na czym polega jego powolnosc?
Bo imho sa dwa istotne aspekty: reakcja na kickdown i szybkosc zmiany wraz z odpowiednim dostosowaniem chwili w ktorej zmienia sie bieg, w zalezosci od stylu jazdy, ew. wybranego programu skrzyni. Z tym pierwszym slabo, jak w kazdym klasycznym automacie ktory nie przygotowuje kolejnego biegu jak dsg, pdc czy inne. Z tym drugim jest lepiej niz w wiekszosci skrzyn 'hydrokinetykow' ZF ktorymi smigalem z tamtych lat. Imho Aisin Warner (bo to chyba oni robia do forka?) dlugo przeganial zetefy w tym obszarze, o niezawodnosci nie mowiac.
Bo imho sa dwa istotne aspekty: reakcja na kickdown i szybkosc zmiany wraz z odpowiednim dostosowaniem chwili w ktorej zmienia sie bieg, w zalezosci od stylu jazdy, ew. wybranego programu skrzyni. Z tym pierwszym slabo, jak w kazdym klasycznym automacie ktory nie przygotowuje kolejnego biegu jak dsg, pdc czy inne. Z tym drugim jest lepiej niz w wiekszosci skrzyn 'hydrokinetykow' ZF ktorymi smigalem z tamtych lat. Imho Aisin Warner (bo to chyba oni robia do forka?) dlugo przeganial zetefy w tym obszarze, o niezawodnosci nie mowiac.