http://www.miejski.pl/slowo-DzielniaGrzegorz pisze:Co to jest "dzielnia"?vibowit pisze: Żeby zdobyć szacun na dzielni
I co? Jakieś sukcesy?Konto usunięte pisze:A wracając do glównego wątku, to dobrze wybrałem
jakimś czymś takim z CVT jeździłem ze 2-3 dni. Fajne! (choć bym nie kupił, zwłaszcza za tę cenę)gregski pisze: Toyote auris hybrid
Setup dograny końcowo i prace ruszyły pełną parą - za jakieś 2 tygodnie powinny być pierwsze poważne spy-foto ;)lukass pisze:Czy będzie grubo?Chloru pisze: Czuję, że będzie grubo.
Uchylę ciut tajemnicy - plany są na około 215 koni na tonę masy ;) Niutów tez wyjdzie ze 240 na tonę
Subaru Australia (przynajmniej jakiś czas temu) sprzedawało mniej więcej tyle aut, co wszyscy importerzy w Europie. W Melbourne jak jedziesz Western Highway to jest duży oddział STI.barton pisze: No ale to były cywile, a nie gotowe rajdówki...
Alan, Alan, Alan! pisze: Pewno dlatego auta Kuzaja były cywilami z podoklejanymi gadżetami (no dobra program jakiś tam też był)
no, jak dodać do tego, że 55k aud rocznie to nie jest jakaś wielka pensja, raczej normalna...barton pisze: Alan, Alan, Alan!, piękny kraj
wielki bagażnik, jak kiedyś w staryc saabach krokodylach i ostatnim 9-3 hatchbackuesilon pisze:dzisiaj mam do dyspozycji BMW 3 Gran Turismo dwa zero diesel i po kilkunastu kilometrach stwierdzam :świetny pojazd,
brzydki bo brzydki ale jeździ naprawdę znakomicie, zawieszenie zestrojone i d e a l n i e, dynamika i efekty akustyczne diesla przyzwoite, naprawdę szok po dramacie w X1 z identycznym silnikiem,
tylko ta cena, z kosmosu
aż sprawdziłemArno pisze: wielki bagażnik
Płytki pewnie z powodu napędu rwd.esilon pisze:jednak zaskoczyło mnie że dość płytki się wydaje , choć papierowo pojemność potęga
Jeździłem tym w kwietniu, bo wdawało mi się praktycznym niedużym rodzinowozem.esilon pisze:auto naprawdę fajne dla dziada
o tak, jedynym mankamentem jaki zauważyłem po jednym dniu była słaba widoczność do tyłu, małe lusterka zewnętrzne i dość spory "martwy punkt", reszta bardziej niż OKЛукашэнка pisze: Jechało się naprawdę przyjemnie
Ech...Piter 35 pisze:Oglądałem takie fajne Dziadowskie Autojedyne 520 parę koni , 4 pędzone .
Wykonanie miodzio