Forester XT 2.0 AT '03 120kkm
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Forester XT 2.0 AT '03 120kkm
Oj Gregu, nie słyszałeś nigdy ze manualne 5g subaru są czekoladowe a automaty mulowate? 

Slyszalem wiele urban legends ;)
Czepial bym sie raczej, ze ten z automatem jest bardziej przednionapedowy, a ten z manualem bardziej cztero. ;)
Czepial bym sie raczej, ze ten z automatem jest bardziej przednionapedowy, a ten z manualem bardziej cztero. ;)
esilon pisze: Mawron, serdecznie gratuluje, naprawdę
automat w TwoimForku ma opinie powolnego ale za to ponoć jest pancerny
Dzięki raz jeszcze.

- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
a duża różnica w "kickdownie" pomiędzy 4eat z Forka III będzie a forkiem II? W III był tryb "Sport" który przyspieszał kickdown...
Ja już gadałem z Piterem o XT którego za jakiś czas zacznie dla mnie szukać, zacieram rączki
A u Angoli będę musiał jeździć Megane w kaszloku... Pierwszy raz w życiu... Ale ubezpieczenie 400 złotych rocznie anie 2600 funtów jak mi wyliczyło

Ja już gadałem z Piterem o XT którego za jakiś czas zacznie dla mnie szukać, zacieram rączki

A u Angoli będę musiał jeździć Megane w kaszloku... Pierwszy raz w życiu... Ale ubezpieczenie 400 złotych rocznie anie 2600 funtów jak mi wyliczyło

"Non homo sed vero mentula magna minax."
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Kiedyś to powiedziałem, ale powtórzę. Automat w Forku XT to zaleta. Maniek z MTS kupił automat ode mnie, i jak sam powiedział , przepaści ie ma szczególnie jak ten jego "były mój" lata jak rakieta na nowej mapce :) Drugą ręką zamiast tracić czas można drapać się tu i tam :)