Bede jeszcze probowal. Zawsze wchodzilem na picasaweb za pomoca Opery i moglem kazde zdjecie z osobna sobie sciagnac (download), a obecnie u nikogo nie mam tej opcji na stronie.barbie pisze:Pobieranie pojedynczych zdjęć powinno być dostępne i bez zainstalowanej picasy, więc jeśli nie działa, to spróbuj reset.
Chlejady 2008
Re: Chlejady 2008
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie no nic nie powiem....Szalejmy ja chce jeszcze raz ja chce jeszcze raz...Kiedy nastepny raz poczekamy az sie zrobi troche mokro 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- MAZI
- 5 gwiazdek
Na drodze Szczur jak ja nie lubie jak ktos mie łapie za słowa mowie o drodze o lesie o szuterkach... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
wil3, a ja jestem prawie przekonany, że podczas imprezy w okolicach Kielc Twój stop nie świecił, a potem dla odmiany świecił. Sprawdź to dokładniej.wil3 pisze:WiS, to światło stopu u mnie to działa, słoń albo słońce tak padało, że Ci się zdawało, że nie świeci. Sprawdziłem dopiero dzisiaj w nocy
czarne jest piękne...
Wilczy, weź się nie czaj, ino chwyć kontakt - spray i popsikaj złączki przy włączniku świateł stopu.
Chciałem napisać o pedale hamulca, a jakoś od razu mi się z mentosami skojarzyło...
Chciałem napisać o pedale hamulca, a jakoś od razu mi się z mentosami skojarzyło...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
wil3 pisze:WiS, to światło stopu u mnie to działa, słoń albo słońce tak padało, że Ci się zdawało, że nie świeci. Sprawdziłem dopiero dzisiaj w nocy
Musiało coś Ci nie stykać. Ja z innego konta widziałem, że Ci nie świeci, więc to nie słońce.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź pisze: Ja z innego konta widziałem
To loguj się na swoje, lepiej widać

Bergen pisze: Chciałem napisać o pedale hamulca
Nie krępuj się

OK, światło stopu zostanie dogłębnie sprawdzone 
EDIT: Kupię kontakt-spray, chociaż nie wiem, czy mam ochotę na kontakty z pedałem. Nawet hamulca.

EDIT: Kupię kontakt-spray, chociaż nie wiem, czy mam ochotę na kontakty z pedałem. Nawet hamulca.

Pamiętaj o przedniej przeciwmgielnej...wil3 pisze:OK, światło stopu zostanie dogłębnie sprawdzone

Dolce far niente 

- dzibi
- 2 gwiazdki
- Auto: Chrysler Grand Voyager 3.3
dopiero dochodzę do siebie po mojej nieobecności, strasznie się napaliłem na te Chlejady; ludzie, kakrówka, koszulki, pełno wspaniałości mnie ominęło (moją dziewczynę też, bo bardzo chciała pojechać). Właśnie jestem w trakcie przeglądania wszystkich zdjęć jakie publikujecie, ehh... No ale super, że Chlejady wypaliły tak wspaniale, mam nadzieję, że następne będą w równie licznej gromadzie 

savoir vivre szachisty:
Dżentelmen nie mówi "szachuje", tylko "ciszej panowie"
http://pl.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms
Dżentelmen nie mówi "szachuje", tylko "ciszej panowie"
http://pl.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ech, no jeszcze parę fajnych tekstów było
"Kto to jest **** Carlos Sainz?"
"Ja mam ma tym zrobić obiad na 40 osób????"
Niezapomniany wjazd jarmaja na Statoil

"Kto to jest **** Carlos Sainz?"
"Ja mam ma tym zrobić obiad na 40 osób????"
Niezapomniany wjazd jarmaja na Statoil

Tak tak, trzeba oczko przetrzeć, bo się śpioszki zebrały... jakbym słyszał żonęFUX pisze:Pamiętaj o przedniej przeciwmgielnej...

I spojrzenie jednej babci na skrzyżowaniu w JG, po tym jak przed nosem zawinął jej WRX LPG edition... bezcenne.Konto usunięte pisze: Niezapomniany wjazd jarmaja na Statoil

To może ranking tekstów...
1. Ciągnął aż do odcięcia....
wiecie, kto....
2. Grupowa trepanacja czaszki.
3. A gdyby Jarmaj z drugiej strony jechal....
4. Skąd sie wziął ten kamień???
Lodowiec przyniósł....
Proszę dopisywać i kopiować; poźniej ankieta....

1. Ciągnął aż do odcięcia....

4. Skąd sie wziął ten kamień???

Proszę dopisywać i kopiować; poźniej ankieta....

Dolce far niente 

1. Ciągnął aż do odcięcia.... wiecie, kto....
4. Skąd sie wziął ten kamień??? Lodowiec przyniósł....
5. "Ja w nic nie przywaliłem."
Dolce far niente 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
citan pisze:I spojrzenie jednej babci na skrzyżowaniu w JG, po tym jak przed nosem zawinął jej WRX LPG edition... bezcenne.
YES, Yes, yes!!!
Szkoda że sam nie widziałem, straszenie babć to to, co tygrys... znaczy osły lubią najbardziej!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- MAZI
- 5 gwiazdek
By Lucek - Lucek to jest napis na dropsie 

1. Ciągnął aż do odcięcia.... wiecie, kto....
6. "Który z pedałów chce mentosa"
7. Lucek to jest napis na dropsie
6. "Który z pedałów chce mentosa"
7. Lucek to jest napis na dropsie
Dolce far niente 

Ze śmiesznych (mam nadzieję) historii...
Jeszcze była akcja w JG jak się na chwilkę w zatoczce przed wiaduktem zatrzymaliśmy (znaczy Piter35 się zatrzymał) (na następnym skrzyżowaniu zawijaliśmy, może skojarzycie). Jarmaj, jechał przed nami i niestety się nie zmieścił w zatoczkę.
Pojechał dalej i straciliśmy go z oczu. Gdy znów ruszyliśmy stało obok niego jakieś niemieckie coś - myśleliśmy, że zaczepiają go jacyś niegrzeczni chłopcy z nieoznakowanego radiowozu. Zaczęliśmy się w końcu zastanawiać, o co chodzi. Doszliśmy do wniosku, że kierownik niemieckiego bolidu pytał jak to chodzi na LPG i czy Jarmaj nie zna jakiegoś dobrego gazownika w JG. 
Choć sam Jarmaj stwierdził, że w tym czasie i miejscu nie zarejestrował żadnego auta w pobliżu... a mnie się wydaje, że przyznać się nie chciał.
Jeszcze była akcja w JG jak się na chwilkę w zatoczce przed wiaduktem zatrzymaliśmy (znaczy Piter35 się zatrzymał) (na następnym skrzyżowaniu zawijaliśmy, może skojarzycie). Jarmaj, jechał przed nami i niestety się nie zmieścił w zatoczkę.

Choć sam Jarmaj stwierdził, że w tym czasie i miejscu nie zarejestrował żadnego auta w pobliżu... a mnie się wydaje, że przyznać się nie chciał.