Jak po domu chodziszleon pisze: Od początku miesiąca Y zużył 20MB, używany codziennie.

Jak po domu chodziszleon pisze: Od początku miesiąca Y zużył 20MB, używany codziennie.
Duży dom mam, 2697km w ostatnie 30dni zrobiłem.Piter 35 pisze:Jak po domu chodziszleon pisze: Od początku miesiąca Y zużył 20MB, używany codziennie.![]()
eee nie jestem przekonany do używania telefonu jako videorejestratora. Te matryce w smartfonach nie są przystosowane do ciągłego nagrywania. Szkoda jednym słowem telefonu. Lepiej kupić za 200-300zł jakąś kamerkę Black Bird (ostatnio znajomy mi polecał Xblitz) i takie urządzenie spokojnie wystarczy. Po drugie nie wyobrażam sobie przechowywania takich ilości nagrań w smartfonie. Lepiej wrzucić sobie dobrą muzę etc.gregski pisze:Na ios yanosik nie nagrywa video zdaje sie, natomiast niejaki rysiek nagrywa...
Rysiek - antyradar i wideorejestrator by Naviexpert sp. z o.o.
https://appsto.re/de/3hayY.i
Uzywa ktos?
Tak.gregski pisze:Czy zapis z takiej kamerki uznaja polskie sady jako dowod w sprawie?
Bez cienia złośliwości - pytam poważnie, do czego może się przydać GPS w kamerze?Sławek pisze:Za te pieniądze to szukałbym czegoś z GPS-em.
citan pisze: do czego może się przydać GPS w kamerze
Założyłeś do uchwytu filtr polaryzacyjny?citan pisze:No i kupiłem (na http://www.kamerysamochodowe-24.pl) - Vico Marcus 2.
Koleś zajechał mi drogę, stąd moje zdenerwowanie - nie skomentowałem, więc można powiedzieć, że lekkie.Konto usunięte pisze: Oj taak, kamerka dodaje pewności siebie.
Kamerka przydaje się w sytuacjach gdy obaj kierowcy "mieli zielone". Kuzyn do tej pory czeka na decyzję po tym jak na skrzyżowaniu jego auto zostało skasowane, w nowym aucie założył kamerkę, a ja wziąłem z niego przykład. Raczej nie mam zamiaru nikomu nic pokazywać, ani przesyłać filmików, bo sam święty nie jestem. Za to ciekawostki sobie zgrywam jako prywatne filmiki.Konto usunięte pisze: "on ma wszystko na kamerze"
Nie, w zestawie nie ma (jest tylko uchwyt) i nawet o tym nie myślałem, druga sprawa to rozmiar tego uchwytu na filtr - jest dość duży, a ja kamerki zazwyczaj nie chowam i nie chcę, żeby się rzucała w oczy.Лукашэнка pisze: Założyłeś do uchwytu filtr polaryzacyjny?
Temat mam troszkę ogarnięty - uchwyt magnetyczny, kabel z zasilaniem muszę podpinać ale wyprowadziłem go sobie ze schowka niedaleko uchwytu, przejściówka Bluetooth->stereo jack, do tego telefon, który po wykryciu tego urządzenia BT włącza Yanosika i muzykę. Kamerki nie ruszam, żyje własnym życiem.Лукашэнка pisze: jakoś nie chce mi się włączać w samochodzie przeszkadzajek
citan pisze: Kamerka przydaje się w sytuacjach gdy obaj kierowcy "mieli zielone". Kuzyn do tej pory czeka na decyzję po tym jak na skrzyżowaniu jego auto zostało skasowane, w nowym aucie założył kamerkę, a ja wziąłem z niego przykład. Raczej nie mam zamiaru nikomu nic pokazywać, ani przesyłać filmików, bo sam święty nie jestem. Za to ciekawostki sobie zgrywam jako prywatne filmiki.![]()
Oczywiście obiłeś mu gębęKonto usunięte pisze: Ostatnio jeden delikwent wyszedł z samochodu, żeby mi doradzić wolniejszą jazdę w terenie zabudowanym, bo "on ma wszystko na kamerze".
Nieee, dałem mu pendrive za obywatelską postawęPiter 35 pisze:Oczywiście obiłeś mu gębęKonto usunięte pisze: Ostatnio jeden delikwent wyszedł z samochodu, żeby mi doradzić wolniejszą jazdę w terenie zabudowanym, bo "on ma wszystko na kamerze".