W moim egzemplarzu pierścień abs-u przykrecany jest do piasty.Jeden z nich jest mocno skorodowany co powoduje załaczanie abs-u w koncowej fazie hamowania(Taka diagnoza mechaniora) .Muszę go wymienić a nie mam pojęcia gdzie takowy zakupić...
Może ktoś też przez to przechodził i ma namiary na takowy pierścień?
Pierścien abs na piaście Impreza '98
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Pierścien abs na piaście Impreza '98
Przednie czy tylne koło ?
Pewnie ASO ale drogo będzie lub używany jest kilka osób co mają używane części do subaru nawet tutaj na forum w dziale części.
Mam tylny taki pierścień pod tarczę.
Pewnie ASO ale drogo będzie lub używany jest kilka osób co mają używane części do subaru nawet tutaj na forum w dziale części.
Mam tylny taki pierścień pod tarczę.
Jest to przedni pierscień.Nie wiem czy bedzie pasowało od sti,podeślij mi na PW vin Twojej subarynki na części to sprawdze czy podejdzie....
Dołączam – też mi ruda przeżarła te pierścienie. Załączam linka, chodzi o część nr 11: http://opposedforces.com/parts/legacy/e ... tration_1/
Ile za nie?
Ile za nie?
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
a nie probowales dokladnie wyczyscic, zabezpieczyc przed korozja i uzywac dalej ??desperos pisze:W moim egzemplarzu pierścień abs-u przykrecany jest do piasty.Jeden z nich jest mocno skorodowany co powoduje załaczanie abs-u w koncowej fazie hamowania(Taka diagnoza mechaniora) .Muszę go wymienić a nie mam pojęcia gdzie takowy zakupić...
Może ktoś też przez to przechodził i ma namiary na takowy pierścień?
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow