Piękny dzień dziś mamy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
na cztery godziny? po co?
nawet jak na kilka dni, to nie widział bym takiej potrzeby.
nawet jak na kilka dni, to nie widział bym takiej potrzeby.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
do Marka? nie muszę, pojadę normalnie swoim.
Tylko nie wiem jeszcze kiedy, pewno w listopadzie.
(czytasz co 15 post czy jak
)
Tylko nie wiem jeszcze kiedy, pewno w listopadzie.
(czytasz co 15 post czy jak

Zastosowałem skrót myślowy i skoro pierdyknęło w okolicach Bielawy, to skonstatowałem, że laweta do Dzierżoniowa paździerz zawiozła. 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
że padło gdzieś na Dolnym Śląsku to wymyślił Łukaszenka, Ty doprecyzowałeś sobie Bielawę. I tak się właśnie tworzą opowieści.
Padło w Bielawie, więc zawołałem lawetę do Piaseczna. Po czym w autobusie miejskim uśpiłem Martę i złapałem samolot z Modlina na Okęcie przez Norwegię. Marta ciągle śpi. A na koniec pojechałem odebrać od Marka w Dzierżoniowie. I to wszystko w cztery godziny, na które nie wziąłem auta zastępczego, żeby dymać autobusem. Obudziła się.
No... chyba bym poszedł kupić pompę do sklepu. Łatwiej.

Padło w Bielawie, więc zawołałem lawetę do Piaseczna. Po czym w autobusie miejskim uśpiłem Martę i złapałem samolot z Modlina na Okęcie przez Norwegię. Marta ciągle śpi. A na koniec pojechałem odebrać od Marka w Dzierżoniowie. I to wszystko w cztery godziny, na które nie wziąłem auta zastępczego, żeby dymać autobusem. Obudziła się.

Alan, Alan, Alan!, nas już chyba po prostu wszyscy zakotwiczyli w tej Bielawie na stałe 

I teraz nie wiem co jest grane.
Czy to wy coś braliście czy mnie jeszcze trzyma po ostatniej imprezie?
Czy to wy coś braliście czy mnie jeszcze trzyma po ostatniej imprezie?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Alan, Alan, Alan! pisze:że padło gdzieś na Dolnym Śląsku to wymyślił Łukaszenka, Ty doprecyzowałeś sobie Bielawę. I tak się właśnie tworzą opowieści.![]()

I w 4 godziny to wszystko wymyśliłeś?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Pohasałem Sitkiem na Żeraniu
Na początku byłem załamany. Na deszczu kompletnie nie potrafiłem tym autem skręcić, jedno wielkie rycie przodem. Ale ok, nie upalałem ze trzy lata, zdarza się. Auto inne, inna masa, coś tam coś tam. Naumię się. No i rzeczywiście zaczęło jakoś wychodzić (napędy
). Z naciskiem na jakoś.
Mój humor poprawił się jednak znacznie jak wsiadłem na prawy do Małego i okazało się, że jego WRX dużo mniej ryje. Opony mam na śmietnik, co by tłumaczyło dlaczego non stop ABS się tłukł. Ot co.
No i ćwiczyć, bo jeżdżę jak gamoń
Jeśli chodzi o samo auto to świetnie
Trochę nie pobawiłem się dyframi, bo auto cały czas zachowywało się nieprzewidywalnie. Raz ryło przodem, jak już je złamałem to nagle potrafiło złapać dość brutalnie przyczepność więc się czasami trochę namachałem łapami. Dziwna sprawa. Dyfer na całkiem open fajnie boczy, no ale zdecydowanie wolałem jeździć na 3 kreskach, bo trochę strach połamać furę. Raz spróbowałem i przełączyłem na lock jak była chwilka na prostej. Grubo, dobrze że wyratowałem. 

Na początku byłem załamany. Na deszczu kompletnie nie potrafiłem tym autem skręcić, jedno wielkie rycie przodem. Ale ok, nie upalałem ze trzy lata, zdarza się. Auto inne, inna masa, coś tam coś tam. Naumię się. No i rzeczywiście zaczęło jakoś wychodzić (napędy

Mój humor poprawił się jednak znacznie jak wsiadłem na prawy do Małego i okazało się, że jego WRX dużo mniej ryje. Opony mam na śmietnik, co by tłumaczyło dlaczego non stop ABS się tłukł. Ot co.

Jeśli chodzi o samo auto to świetnie

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Założ rześkie zimówki i przyjedź w góry jak popada. Będziemy naprawiać.Alan, Alan, Alan! pisze:Pohasałem Sitkiem na Żeraniu![]()
![]()
![]()
Na początku byłem załamany. Na deszczu kompletnie nie potrafiłem tym autem skręcić, jedno wielkie rycie przodem. Ale ok, nie upalałem ze trzy lata, zdarza się. Auto inne, inna masa, coś tam coś tam. Naumię się. No i rzeczywiście zaczęło jakoś wychodzić (napędy). Z naciskiem na jakoś.
Jeśli chodzi o samo auto to świetnieTrochę nie pobawiłem się dyframi, bo auto cały czas zachowywało się nieprzewidywalnie. Raz ryło przodem, jak już je złamałem to nagle potrafiło złapać dość brutalnie przyczepność więc się czasami trochę namachałem łapami. Dziwna sprawa. Dyfer na całkiem open fajnie boczy, no ale zdecydowanie wolałem jeździć na 3 kreskach, bo trochę strach połamać furę. Raz spróbowałem i przełączyłem na lock jak była chwilka na prostej. Grubo, dobrze że wyratowałem.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Taa, Nowolazurowa do Połczyńskiej otwarta a dojazdy do Dzwigowej bardziej zapchane ostatnimi dniami. Nie rozumiem tej logiki.
A most jest, zdziwiło mnie że nie było otwarcia w ostatnią sobotę na przykład
A most jest, zdziwiło mnie że nie było otwarcia w ostatnią sobotę na przykład

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
W ubiegły piątek urodziła mi się córka. Duma mnie rozpiera i nie mogę przestać na nią patrzeć 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
vicu, gratulacje
A za jakieś 10-12 lat zapraszamy do wątku http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 50#p473826

A za jakieś 10-12 lat zapraszamy do wątku http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 50#p473826
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
vicu, już gratulowałem zdalnie ale tutaj jeszcze raz! Dużo zdrowia dla całej rodziny!
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek