pytania z cyklu "dziwne"
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: pytania z cyklu "dziwne"
A propos to do dzisiaj w niemieckim amazonie jest jakaś promocja na kundla
http://swiatczytnikow.pl/przewodnik-jak ... ik-kindle/
A z innej beczki, to te 'nowe' samochody to jakaś porażka... Właśnie próbowałem wyciągnąć aku z Insigni, bo się wziął i rozładował, no i poległem... Plastiki, plasticzki, śrubki, śrubeczki... Kuźwa, w normalnych samochodach są dwie klemy i mocowanie aku, a tu jakiś kosmos...
http://swiatczytnikow.pl/przewodnik-jak ... ik-kindle/
A z innej beczki, to te 'nowe' samochody to jakaś porażka... Właśnie próbowałem wyciągnąć aku z Insigni, bo się wziął i rozładował, no i poległem... Plastiki, plasticzki, śrubki, śrubeczki... Kuźwa, w normalnych samochodach są dwie klemy i mocowanie aku, a tu jakiś kosmos...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja mam do wymiany pozycyjne w sti. Ponoć przez nadkola.Godlik pisze: Plastiki, plasticzki, śrubki, śrubeczki... Kuźwa, w normalnych samochodach są dwie klemy i mocowanie aku, a tu jakiś kosmos...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
Sąsiadce padł aku.
Poddałem się i odpaliłem w końcu z kabli. I powiedziałem, że rano też przyjdę odpalić żeby mogła dojechać do mechanika. W sumie to dziwne, że w 2-letniej furze padł aku. Z drugiej strony stała nieużywana 4 tygodnie.
Poddałem się i odpaliłem w końcu z kabli. I powiedziałem, że rano też przyjdę odpalić żeby mogła dojechać do mechanika. W sumie to dziwne, że w 2-letniej furze padł aku. Z drugiej strony stała nieużywana 4 tygodnie.
Ma system start-stop?Godlik pisze:Sąsiadce padł aku.
On męczy akumulator.
- Godlik
- 6 gwiazdek
Pewnie ma, nie wiem... Przycisków tam tyle co w promie kosmicznym, masakra jakaś... 

W piątek rano muszę być w Katowicach w centrum. Czy jadąc od W-wy kierować się po prostu GPSem czy też warto wybrać jakąś alternatywną trasę?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Jedz wg navi orange - bedzie Pan zadowolony 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
A po co Ci GPS?inquiz pisze:W piątek rano muszę być w Katowicach w centrum. Czy jadąc od W-wy kierować się po prostu GPSem czy też warto wybrać jakąś alternatywną trasę?
Przecież z W-wy jedziesz cały czas prosto.

Przedwczoraj rano korkował się przejazd przez Sosnowiec w kierunku Katowic.
Dlatego nie zaszkodzi wyjechać pół godziny wcześniej.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A co to jest "navi orange"?busik pisze:Jedz wg navi orange - bedzie Pan zadowolony
- Godlik
- 6 gwiazdek
Chyba to samo, co "Nawigacja Play". Wszystko oparte na Navi Expercie. Mam, używam, polecam. Niestety nie jest chyba darmowe. Ale bardzo sprawnie radzi sobie z omijaniem korków plus info o partolach/radarach, itp. (na zasadzie współinformowania przez innych użytkowników)
86tka się zawsze rano korkuje, dlatego w Siewierzu zjechać na S1 - dojechac do A4 i autostradą wjechać do Katowic - szybciejЛукашэнка pisze:Przedwczoraj rano korkował się przejazd przez Sosnowiec w kierunku Katowic.
inquiz pewnie nie płaciGodlik pisze:Niestety nie jest chyba darmowe.

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik pisze: inquiz pewnie nie płaci
Czyli jakieś układyGodlik pisze: Ja też nie

Dobrze ,że Pis doszedł do władzy to się skończą te malwersacje i kombinacje

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
za navi orangeGodlik pisze:Ja też nie

Na układy nie ma rady
Ale jakoś nie korzystam z naviexperta, google maps dobrze prowadzi w czasie rzeczywistym.
Dzięki za Siewierz, jak będę dojeżdżać to się zdecyduje którędy szybciej.

Dzięki za Siewierz, jak będę dojeżdżać to się zdecyduje którędy szybciej.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
Ale ma jedną wadę - nie pokazuje fotoradarów/patroli czających się w krzaczorach/wypadków, itp.inquiz pisze: google maps dobrze prowadzi w czasie rzeczywistym
Oj, czepiasz siębusik pisze: za navi orange

yanosik w tle do tego. dla mnie zestaw optymalny.Godlik pisze: Ale ma jedną wadę - nie pokazuje fotoradarów/patroli czających się w krzaczorach/wypadków, itp.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
FUX, dużo tego? mogę podpytać. jakby co to napisz PW jaki okres itp
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Mogę polecić Ci jednego z najlepszych specjalistów w Polsce: profesora Czeleja.
https://www.znaczki-skup.pl/
przemiły starszy pan, który zna się na znaczkach jak nikt. Oczywiście żyje z handlowania nimi, więc na to trzeba zawsze brać poprawkę przy jakichś wyjątkowych egzemplarzach. Ale z tego co wiem jest niezwykle uczciwy.
https://www.znaczki-skup.pl/
przemiły starszy pan, który zna się na znaczkach jak nikt. Oczywiście żyje z handlowania nimi, więc na to trzeba zawsze brać poprawkę przy jakichś wyjątkowych egzemplarzach. Ale z tego co wiem jest niezwykle uczciwy.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Też mam jakieś znaczki po dziadku i pradziadku. Jak w ogóle odbywa się taka wycena? I jak poznać czy ma się coś interesującego w kolekcji zanim pokaże się to znawcy?
kupić katalogKonto usunięte pisze: jak poznać czy ma się coś interesującego w kolekcji zanim pokaże się to znawcy?
albo zadzwonic do Rrosia

Albo zrobić zdjęcie znaczka i wklei w jakiś program do wyszukiwania i coś pewnie pokaże .
Na androidzie była kiedyś taka apka co wyszukiwała ciekawostki o danym obiekcie
Na androidzie była kiedyś taka apka co wyszukiwała ciekawostki o danym obiekcie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa