Witam
Kupię w przystępnej cenie koronkę ABS do imprezy GD, pasuje najpewniej także od Forestera z tarczo bębnem - tego nie jestem pewien dlatego podaję poniższe dane.
Mocowana jest na 5 śrub M6, średnica zewnętrzna 121,5mm, ilość zębów 44. Wygląda mniej więcej jak na zdjęciu.
|K| koronke ABS impreza GD blobeye
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
Re: |K| koronke ABS impreza GD blobeye
Jesli z Forka to i z Legacy, przednia tak?
Na 100 % mam, tylko ząbki trzeba policzyć
Na 100 % mam, tylko ząbki trzeba policzyć

Tylną, tylną potrzebuję. Czekam na info.
Czy pasuje od legacy, nie wiem, sprawdzałem na różnych głównie USA stronach z częściami i tam te same numerki rocznikowo wyskakiwały w forkach X...
Pzdr
Czy pasuje od legacy, nie wiem, sprawdzałem na różnych głównie USA stronach z częściami i tam te same numerki rocznikowo wyskakiwały w forkach X...
Pzdr
Pozdrawiam
M
M
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Hej
Wysłałem PRV i czekam na informację zwrotną. A może podasz jakiś kontakt do siebie?
pzdr
Wysłałem PRV i czekam na informację zwrotną. A może podasz jakiś kontakt do siebie?
pzdr
Pozdrawiam
M
M