Już wiem o co chodzi polska vs czechy, rzuciłem hasło kolegom z roboty co sądzą o:"polska vs czechy" i okazało się, że zaczęli mówić o meczu w piłkę kopaną

a jak byś tak rozwinął ?Konto usunięte pisze: Podsumować można jednym wyrazem: dupowóz.
A BRZ jedzie?l_ewy pisze: Ja mogę. Brzydki i nie jedzie![]()
Żebyś nie pękł.Konto usunięte pisze:adixi1, wrażenie Cię nie myli
Gumowe zawieszenie; gumowy układ kierowniczy; fotele chyba z XV im zostały, to montują w levorgu; silnik brzmi podobnie jak ten w XT,ale w XT wiem, że jest po maską, tu tylko dźwięk na to wskazuje; kierownica niby podobna do tej z STI, ale skóra (?) tak śliska, że nie wyobrażam sobie nią kręcić w sytuacji podbramkowej...szamot pisze:a jak byś tak rozwinął ?Konto usunięte pisze: Podsumować można jednym wyrazem: dupowóz.
jakiego Levorg-a testowałeś w tych dostępnych w PL fotele są "te lepsiejsie" a'la WRX ?Konto usunięte pisze: fotele chyba z XV im zostały, to montują w levorgu
Wersja jakaś nie najwyższa, bez skór, z fotelami z XVketivv pisze:jakiego Levorg-a testowałeś w tych dostępnych w PL fotele są "te lepsiejsie" a'la WRX ?Konto usunięte pisze: fotele chyba z XV im zostały, to montują w levorgu
No zawsze możesz zmienić na nowego czarnucha OBKszamot pisze:No to czarnuch będzie musiał jeszcze parę lat popracować ze mną...
może i tak, ale ni ma silnika który by pozwolił dość sprawnie młotki dowieść - ku uciesze kierownika i użytkownika młotkówKonto usunięte pisze: No zawsze możesz zmienić na nowego czarnucha OBK Ten jest świetny.
No to zostaje XT. Dowieziesz dużo młotków, pewnie, wygodnie i szybkoszamot pisze:może i tak, ale ni ma silnika który by pozwolił dość sprawnie młotki dowieść - ku uciesze kierownika i użytkownika młotkówKonto usunięte pisze: No zawsze możesz zmienić na nowego czarnucha OBK Ten jest świetny.