( S ) Sprzedam Subaru Outback H6'04

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Re: ( S ) Sprzedam Subaru Outback H6'04

Post 4 sie 2015, o 19:37

Zdecydowanie potwierdzam :idea: to od sprzątania .

danikl
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
Polubił: 102 razy
Polubione posty: 168 razy

Post 4 sie 2015, o 20:58

Ja myślę, że to jest spowodowane sposobem układania części ze szwajcarskich przystanków :mrgreen:

Tak serio, to oczywiście to jest ślad po odkurzaczu.

Slawskip
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Subaru Legacy MY07
Polubił: 12 razy
Polubione posty: 4 razy

Post 5 sie 2015, o 07:57

Byłem i widziałem to auto. jak na jedenastoletnie auto wygląda nieźle i robi całkiem pozytywne wrażenie.
Wnętrze w ładnym stanie, fotele i kanapa niepowycierane, natomiast wykładzinę na podłodze i tylnej klapie bagażnika można by lepiej doprać. Szyberdach cały i działa, elektryczna regulacja foteli również. Silnik i skrzynia od góry wyglądają na suche (od spodu nie widziałem). Stan płynów ustrojowych: płyn hamulcowy, do wspomagania, ciecz chłodząca, olej w silniku, skrzyni i w dyfrze w normie.
Z zewnątrz jest ok bo nie był powtórnie malowany żaden element poza maską, ale auto ma trochę oznak używania: tylny zderzak ma otarcie w prawym rogu i uszkodzenie na środku, grill jest pęknięty reszta lakieru posiada normalne oznaki eksploatacji jedenastoletniego auta. Na felgach ładne zimówki Continentala, same felgi wypadało by odświeżyć.
Auto odpaliło bez problemu (w miarę nowy akumulator boscha). Silnik pracuje ładnie równo i cicho - był zimny. Co do jazdy testowej to jest możliwa tylko po okolicznym placu, więc nie ma się za bardzo gdzie rozpędzić (auto nie jest zarejestrowane i tylko taki jest powód). Automatyczna skrzynia płynnie zmienia bieg z 1 na 2, oraz z wstecznego na jedynkę (tylko tyle się udało sprawdzić na terenie salonu). Z zawieszenia nie doszły mnie żadne nieprzyjemne stuki, auto jest zwarte i tutaj nie ma się do czego przyczepić.

Auto oglądałem nie dla siebie. Z tego co wiem to osoba dla której oglądałem jednak odpuściła Outbacka H6 (jako zestawienie modelowo-silnikowe, a nie ten konkretny egzemplarz)

Piter 35
6 gwiazdek

Post 14 wrz 2015, o 10:35

Nowa cena 28.999 PLN

ptk22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
Polubił: 2268 razy
Polubione posty: 137 razy

Post 29 wrz 2015, o 22:46

Slawskip pisze:Silnik pracuje ładnie równo i cicho - był zimny
To auto to pierwsza H6 jaką oglądałem i byłem bardzo zaskoczony, że silnik może pracować tak równo i cicho. W środku zupełnie nie jak w subaru tylko jak w bardzo luksusowej limuzynie.
Jest ryzyko, musi być wybór.

chorrigan
0 gwiazdek
Auto: OB H6 LL Bean
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 23 lis 2015, o 14:05

Cześć Piter 35, czy ogłoszenie jest aktualne?

Piter 35
6 gwiazdek

Post 23 lis 2015, o 14:26

chorrigan, auto sprzedane .

chorrigan
0 gwiazdek
Auto: OB H6 LL Bean
Polubił: 0
Polubione posty: 0