Dawaj linka!Konto usunięte pisze: Kto odważny na eksperyment? Zainstalowałem sobie aplikację do mierzenia czasu, jaki spędzam dziennie na smartfonie...
Niech tylko dzieli na telefonowanie/SMSy/czatowanie/internet.

Nie cierpię zombie.
Dawaj linka!Konto usunięte pisze: Kto odważny na eksperyment? Zainstalowałem sobie aplikację do mierzenia czasu, jaki spędzam dziennie na smartfonie...
CHyba kiedyś o tym pisałem, ale w Ferrari pozwalają na skopiowanie chyba trzech osób, czy może pięciu...Gal pisze:. Maile kopiowane są do 15-20 ludzi. Za następne trzy lata projekt umrze z powodu "utraty innowacyjności".Alan, Alan, Alan! pisze: których zwę mail forward managerami
Na androida nazywa się to "Instant", producentem jest Emberify. Dzieli użycie na najdrobniejsze szczegóły, więc można wykluczyć telefonowanieGal pisze:Dawaj linka!Konto usunięte pisze: Kto odważny na eksperyment? Zainstalowałem sobie aplikację do mierzenia czasu, jaki spędzam dziennie na smartfonie...
Niech tylko dzieli na telefonowanie/SMSy/czatowanie/internet.
Nie cierpię zombie.
OK. Se założę. I będę normalnie używał telefonu jak dotąd.Konto usunięte pisze: Na androida nazywa się to "Instant", producentem jest Emberify.
Można go było wykorzystać na szukanie roboty?Godlik pisze:PS. Właśnie wróciłem z roboty, po kolejnym długim tygodniu. I znowu mam wrażenie, że go zmarnowałem...
Ty w HRach teraz pracujesz?Godlik pisze:Jest jeden problem. Nigdzie tak dobrze nie płacą i nie ma takich bonusów
To się teraz nazywa "Jestem asertywny!"vibowit pisze: "myśl o sobie"
Nie da się nie wzruszyć. Jak ktoś nie miał dziadka, to on był takim dochodzącym co poniedziałek dziadkiem idealnym. Marzeniem każdego dziecka.Konto usunięte pisze: Nie żyje Michał Suminski.
Dzieki za porade. Ile place? :)Konto usunięte pisze:AMI, baby se poszukaj, a nie z dinozaurem siedzisz.![]()