piernicze, wole marchewkowe spoty (cokolwiek to znaczy, bo mnie marchewka to sie z jednym kojarzy)barbie pisze: ostatnio miałeś jechać za duże wode... starzejesz sie![]()
Pozdrawiamy się
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Pozdrawiamy się
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 258 razy
- Polubione posty: 534 razy
remek pisze:
piernicze, wole marchewkowe spoty
Lepiej zobacz jakie tu się fajki jara. Chwila moment i założysz z powrotem folie do Wiśni
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wodzowie,
Jakis srebrny Forester skilowal dzisiaj mojego kolege z biura jadacego Honda Civic Type-R. Kill byl zacny i kolega bardzo to przezyl
Bylo to w Alejach Jerozolimskich na wysokosci Leroy Merlin. Ktos z The Forum? Tak pytam, bo jak to byla seria to chcialbym dobic kolege 
Jakis srebrny Forester skilowal dzisiaj mojego kolege z biura jadacego Honda Civic Type-R. Kill byl zacny i kolega bardzo to przezyl
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Nie wiem, ale spokojnie mogła to być seria. Na papierze CTR i Forester XT mają zbliżone osiągi, ale w praktyce, z uwagi na trakcję i charakterystykę zawieszenia, amator ma marne szanse pojechać po ulicy Hondą równie szybko, co Subaru.Tasior_Miedziak pisze: jak to byla seria to chcialbym dobic kolege
Wnioski: kolega powinien albo sprzedać w diabły tego paścia, albo dobrze poćwiczyć pod okiem profesjonalistów
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Dobrrrrreeeee. Potrzebuje wiecej takich tekstow zeby "pocieszyc" kolegeWiS pisze: Wnioski: kolega powinien albo sprzedać w diabły tego paścia, albo dobrze poćwiczyć pod okiem profesjonalistów
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Oj jak się cieszę z tego wydarzenia. Będziemy mieć polewkę z zadufanych kolegów CTR-owców przez najbliższy rok 
Powiedz lepiej koledze ,że to był wolnyssak , miał nalepke XT i doczepiony wlot turbo .
A jak się spyta skąd te info to powiedz ,że to kolega z forum
A jak się spyta skąd te info to powiedz ,że to kolega z forum
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Widział ktoś gdzieś Owoca? Ooooowooooc!!!Konto usunięte pisze: Oj jak się cieszę z tego wydarzenia. Będziemy mieć polewkę z zadufanych kolegów CTR-owców przez najbliższy rok![]()
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tasior_Miedziak, to powiedz koledze, że to kolega z Forum. Ma seryjnego Forka. Jakby wiedział, że ktoś się z nim ściga, to by mocniej przycisnął 
Eee tam powiedz. ZAPROŚ go do nas na forum
Ukoimy jego żal jak najlepiej będziemy potrafili 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Oj to już niech się zapisuje na terapię po wizycie na naszym forum 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
He he he, no podesle mu jutro linka z dyskusja
Moze sie przylaczy i jeszcze nawroci? Wszakze po stokroc wieksza bedzie na Forum radosc z jednego nawroconego niz z dziesieciu wierzacych
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Piter 35, przeceniasz psychoterapeutów. Lepiej niech planuje wycieczkę Częstochowa-San Giovanni Rotondo-Lourdes. 
To jakaś plotka. Radość zależy od tego ile kolejek forumowiczom jest wstanie postawić.
Tasior_Miedziak pisze: Wszakze po stokroc wieksza bedzie na Forum radosc z jednego nawroconego niz z dziesieciu wierzacych![]()
To jakaś plotka. Radość zależy od tego ile kolejek forumowiczom jest wstanie postawić.
Noratinal pisze:Odpozdrawiammały 5150 pisze:Pozdrawiam, czarnego zaturbionego Forka (który o dziwo odmignął światłami na moje awaryjne) mijanego dzisiaj ok. 19.20 na trasie Siekierkowskiej.![]()
Wracam sobie spokojnie ze szczepienia synka a tu nagle "coś" przemknęło po prawej, wjechało przede mnie, krótkie awaryjne i dalej ruraMoja żona była zachwycona, że nas zauważyłeś
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
remek, 
Mnie było ogromnie miło tym bardziej, że miłą niespodzianką okazała się obecność tak szanownego gronaKonto usunięte pisze: Serdeczności i uściski dla vibowita, małego5150, Chlora, barbie, devlina i Gala, z którymi się zespotowaliśmy na Marchewce![]()
remek, dawajremek pisze:przeprowadzam sie do wawki, kcecie?Konto usunięte pisze: Serdeczności i uściski dla vibowita, małego5150, Chlora, barbie, devlina i Gala, z którymi się zespotowaliśmy na Marchewce![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
esilon, znowu się nie odezwałeś.
Wiesz, my z małym chyba o Tobie zapomnimy.
A przy okazji pozdrowię panią Jolantę Fraszyńską (tak wiem, z pewnością jest na forum), która wyglądała dzisiaj na nieco zagubiona na ul. Grzybowskiej w swoim Foresterze XT w kolorze esilonowym.
Wiesz, my z małym chyba o Tobie zapomnimy.
A przy okazji pozdrowię panią Jolantę Fraszyńską (tak wiem, z pewnością jest na forum), która wyglądała dzisiaj na nieco zagubiona na ul. Grzybowskiej w swoim Foresterze XT w kolorze esilonowym.
czarne jest piękne...
vibowit pisze: esilon, znowu się nie odezwałeś.
jak to "znowu" ???
bo to nie jest damski kolorvibowit pisze: wyglądała dzisiaj na nieco zagubiona na ul. Grzybowskiej w swoim Foresterze XT w kolorze esilonowym.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
esilon pisze: bo to nie jest damski kolor![]()
Męski też nie. Normalnie ni pies ni wydra. Chyba najgorzej tak być zawieszonym między jednym i drugim.
"Znowu" znaczy, że nie pierwszy raz, ponownie, ...esilon pisze:jak to "znowu" ???
http://pl.wiktionary.org/wiki/znowu
czarne jest piękne...